Czasowa Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 halgre58 napisał(a):Cześć ... Nie widać coś Cezarka :shake: Oj, to jest prawda, nie widać. Czyżby cos się stało :placz::eviltong: Quote
bianka19 Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 deer_1987 napisał(a):Juz od 2.5h jest jutro wiec czekam :D Już jestem bez obaw :evil_lol: Minerva napisał(a):Cześć Wam! Może to niemożliwe i nikt mi nie uwierzy, ale ja wstałam kwadrans po szóstej :evil_lol:. Też tak kiedyś wstałam , jak pies mnie obudził :diabloti: Czasowa napisał(a):Ja uwierzę. Ja wstałam za kwadrans ósma :evil_lol: No cóż, kiedyś nawet od 4;00 siedziałam z Fudzim w łóżku i całą książkę przeczytałam. Bynajmniej ciekawa była. Ja też wierzę ;) A tak wogóle to książek nie lubię czytać :eviltong: halgre58 napisał(a):Cześć ... Nie widać coś Cezarka :shake: Cześć :loveu: Dzisiaj dodam zdjęcia , ale domowe , bo około 15 jadę do babci i chyba w niedzielę wrócę :p Ale raczej będę na kompie :multi: Czasowa napisał(a):Oj, to jest prawda, nie widać. Czyżby cos się stało :placz::eviltong: Nic się nie stało , co ty bredzisz :evil_lol::evil_lol: Quote
sandgom Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Hej :hand: A więc nie pozostaje nic innego jak czekać na zdjęcia :razz: Quote
LadyK Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 [CENTER]Dobry dzień :diabloti::loveu::hand:[/CENTER] Quote
bianka19 Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 sandgom napisał(a):Hej :hand: A więc nie pozostaje nic innego jak czekać na zdjęcia :razz: Cześć ;) A moga być domowe ? Bo leje u nas jak scebra :shake: LadyK napisał(a):Dobry dzień :diabloti::loveu::hand: Dobry , dobry :diabloti: Quote
iwcza Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Hej :bye: Przyszłam na zdjęcie, gdzie są? :confused: Zaraz zacznę eksperymentować nad moim drugim życiowym banerem :evil_lol: Quote
bianka19 Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 deer_1987 napisał(a):Jasne ze moga byc domowe!! Uff.. To dobrze , zaraz biore aparat i cykam zdjęcia ;) iwcza napisał(a):Hej :bye: Przyszłam na zdjęcie, gdzie są? :confused: Zaraz zacznę eksperymentować nad moim drugim życiowym banerem :evil_lol: Hej :loveu: Właśnie już idę zrobić :evil_lol: Pokaż swój pierwszy i drugi oczywiście też , jak zrobisz :razz: Quote
bianka19 Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 Shel napisał(a):Witamy w szary, mokry dzień... :placz: Też się witamy w szary, mokry dzień :roll: Quote
iwcza Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 bianka19 napisał(a): Hej :loveu: Właśnie już idę zrobić :evil_lol: Pokaż swój pierwszy i drugi oczywiście też , jak zrobisz :razz: No to czekam na zdjęcia, będę miała co do banerka wsadzić :eviltong: A skąd bierzesz tła ? Shel napisał(a):Witamy w szary, mokry dzień... :placz: Oj, bardzo szary i bardzo mokry :placz: Cały czas deszcz leje :placz: Quote
bianka19 Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 iwcza napisał(a):No to czekam na zdjęcia, będę miała co do banerka wsadzić :eviltong: A skąd bierzesz tła ? Oj, bardzo szary i bardzo mokry :placz: Cały czas deszcz leje :placz: Tła biorę z google :eviltong: Wpisujesz tła i masz :evil_lol: Quote
bianka19 Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 as_kate napisał(a):Siema w weekend ^^ Siem :loveu: :multi: Quote
bianka19 Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 iwcza napisał(a):No i gdzie te zdjęcia? :???: Spoko już są tylko muszę wgrać na kompa i zalinkować :evil_lol: Quote
bianka19 Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 Dobra macie te zdjęcia :razz: c.d.n Quote
bianka19 Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 Ciągle tą łapę sobie liże :shake::shake::shake: Quote
iwcza Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 http://www.otofotki.pl/img10/obrazki/ej681_DSC03456.JPG dwa Cezarki :loveu::loveu::loveu::loveu: śliczności kochane :loveu::loveu::loveu::loveu: p.s. zrobiłam ten banerek, ale jest beznadziejny :placz: Quote
Recommended Posts