bianka19 Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 Czasowa napisał(a):Jak Paulinie się będzie chciało przyjsć :angryy: Też mam koleżankę Paulinę i jej też się nic nie chce :diabloti: Quote
Czasowa Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 bianka19 napisał(a):Też mam koleżankę Paulinę i jej też się nic nie chce :diabloti: Wszystkie takie same :lol: A ty w ogóle, jeśli można spytać jak masz na imię? xD Quote
bianka19 Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 [quote name='Czasowa']Wszystkie takie same :lol: A ty w ogóle, jeśli można spytać jak masz na imię? xD Bianka , a ty ??;) Porób Fudziemu jakieś domowe fotki :eviltong: Quote
bianka19 Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 Zaraz schodzę z dogo , bo umówiłam się z koleżanką :cool3: Quote
Czasowa Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 [quote name='bianka19']Bianka , a ty ??;) Porób Fudziemu jakieś domowe fotki :eviltong: Mogłam się domyślić. Alicja. Ok.ok Będą domowe. Quote
bianka19 Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 [quote name='Czasowa']Mogłam się domyślić. Alicja. Ok.ok Będą domowe. Super :multi::multi: Quote
Czasowa Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 bianka19 napisał(a):Super :multi::multi: Kiedy chcesz? Quote
bianka19 Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 Czasowa napisał(a):Kiedy chcesz? Wieczorkiem , bo tera idę :eviltong: Pa! :loveu: Quote
Czasowa Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 bianka19 napisał(a):Wieczorkiem , bo tera idę :eviltong: Pa! :loveu: pa :loveu: Męglanko dla Białego. Moze spacerkowe będą, bez Lucy :lol: Białe chodzi bez smyczy Quote
Asiaczek Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Kąpiel i wycieranie to mu się raczej nie spodobały, ale za to po kąpieli ... zadowolona mordka http://www.otofotki.pl/img10/obrazki/tn4792_DSC03095.JPG Ciekawe zakupy porobiłaś na wyjeździe... Ja najbardziej zazdroszczę kubeczka do mleczka.:lol: Pzdr. Quote
ewelinka_m Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 a ja nie byłam w pradze :-( ee tam jak dla mnie kochaj i tańcz bez żadnych rewelacji..widzialam duuuużo lepsze filmy o tańcu, typu step up czy honey :loveu: to były dopiero super filmy:lol: z ogromną ilością tańca i profesjonalnej choreografii :cool3: Quote
Czarnulka Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 bianka19 napisał(a):A , który najładniejszy ? Bo mam mały problem z wyborem :evil_lol: Czwarty ;) Quote
bianka19 Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 [quote name='Czasowa']pa :loveu: Męglanko dla Białego. Moze spacerkowe będą, bez Lucy :lol: Białe chodzi bez smyczy i teraz idziemy do was zobaczyć czy fotki wstawiłaś :diabloti: Cezarek - wygłaskany :eviltong: [quote name='Asiaczek']Kąpiel i wycieranie to mu się raczej nie spodobały, ale za to po kąpieli ... zadowolona mordka http://www.otofotki.pl/img10/obrazki/tn4792_DSC03095.JPG Ciekawe zakupy porobiłaś na wyjeździe... Ja najbardziej zazdroszczę kubeczka do mleczka.:lol: Pzdr. Dziękuje :loveu: [quote name='ewelinka_m']a ja nie byłam w pradze :-( ee tam jak dla mnie kochaj i tańcz bez żadnych rewelacji..widzialam duuuużo lepsze filmy o tańcu, typu step up czy honey :loveu: to były dopiero super filmy:lol: z ogromną ilością tańca i profesjonalnej choreografii :cool3: Step up też jest fajne , ale teraz jakoś jestem za kochaj i tańcz :razz: [quote name='Czarnulka']Czwarty ;) Okej , dzięki za rade ;) Quote
Cavalierkaa Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Och jej, jaki macie ładny nowy banerek! Quote
bianka19 Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 [quote name='CaneSs']Och jej, jaki macie ładny nowy banerek! Dziękuje , ale to robótka LadyK (dawniej Owczarkowej) , ona robi śliczne bannerki :loveu: I ty oczywiście też :loveu: Quote
Ania :) Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Mi jakoś bardziej przypadł do gustu poprzedni :razz: Taki letni był :loveu: Quote
bianka19 Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 Pestka napisał(a):Hej wieczornie ;) Heej :D Ania :) napisał(a):Mi jakoś bardziej przypadł do gustu poprzedni :razz: Taki letni był :loveu: No dobra , jutro wstawię tamten jaki był wcześniej ;) Quote
Ania :) Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 bianka19 napisał(a):No dobra , jutro wstawię tamten jaki był wcześniej ;) hehe :evil_lol::evil_lol: A Cezarek pewnie już śpi ? :razz: Quote
bianka19 Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 Ania :) napisał(a):hehe :evil_lol::evil_lol: A Cezarek pewnie już śpi ? :razz: Tak od 15 min. :evil_lol: A wiesz co. już wstał :D Quote
stratoos Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 bianka19 napisał(a):Dziękuje :loveu: Nie lubisz współczesnego polskiego kina ?:-o A za Bannerek i Avek dzięki :cool3: Mi też się podoba :evil_lol: Muszę sobie poszukać jakąś właśnie darmową stronkę do ściągania filmów , bo wtedy nie będe musiała lecieć do sklepów , żeby mi nikt nie wykupił :angryy: No nie bardzo :) Ja tam pod tym względem jestem staroświecka - wszystko wyprodukowane od roku 2006 wzwyż jest beee :eviltong: Ale każdy ma inny gust :razz: A stronek jest naprawdę dużo w internecie. Gdyby nie one nie miałabym tych 578 filmów na DVD :evil_lol: Wygłaszcz Cezarka jak się obudzi, a ja lecę na ostatnie siku z Timem :loveu: Quote
bianka19 Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 stratoos napisał(a):No nie bardzo :) Ja tam pod tym względem jestem staroświecka - wszystko wyprodukowane od roku 2006 wzwyż jest beee :eviltong: Ale każdy ma inny gust :razz: A stronek jest naprawdę dużo w internecie. Gdyby nie one nie miałabym tych 578 filmów na DVD :evil_lol: Wygłaszcz Cezarka jak się obudzi, a ja lecę na ostatnie siku z Timem :loveu: 578 ?! :crazyeye: Z jakiej stronki ściągasz?? :razz: Cezarek wygłaskany :loveu: Quote
stratoos Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 bianka19 napisał(a):578 ?! :crazyeye: Z jakiej stronki ściągasz?? :razz: Cezarek wygłaskany :loveu: Taaak, efekt rocznego ściagania :evil_lol: A różnie. Najpierw ściągnęłam Aresa i część filmów ściągałam przez niego, potem przez bitnove (trzeba się bezpłatnie zarejestrować) i torrenty z tej strony ściągałam właśnie przez Aresa. I to tyle, więcej mi nie było trzeba :p Quote
bianka19 Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 stratoos napisał(a):Taaak, efekt rocznego ściagania :evil_lol: A różnie. Najpierw ściągnęłam Aresa i część filmów ściągałam przez niego, potem przez bitnove (trzeba się bezpłatnie zarejestrować) i torrenty z tej strony ściągałam właśnie przez Aresa. I to tyle, więcej mi nie było trzeba :p Mądrala :diabloti: Quote
Pestka Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 A ja mam ściągnięty film tylko jeden - Zmerzch bo musiałam to miec :loveu: Quote
Recommended Posts