bianka19 Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 Hej wszystkim , kochani :multi: Dzisiaj wróciłam o 6.30 :cool3: Było bosko , ale niestety bez Cezarka :placz: Słońce grzało bardzo mocno , tylko raz padał deszczyk. Jadłam przepyszne kebaby:loveu: I chodziłam do kina 4D :evil_lol: Było super , ale za wszystkimi tęskniłam!!:placz: Quote
halgre Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Heeej ... :multi::multi::multi: No to będą nowe foty, jak odpoczniesz trochę ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bianka19 Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 [quote name='halgre58']Heeej ... :multi::multi::multi: No to będą nowe foty, jak odpoczniesz trochę ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witanko :multi: Oj będą , będą :evil_lol: Nie martw się :p Quote
Asiaczek Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 To co? Najpóźniej jutro rano będa fotki z wyjazdu?:lol: pzdr. Quote
bianka19 Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 Asiaczek napisał(a):To co? Najpóźniej jutro rano będa fotki z wyjazdu?:lol: pzdr. Alee.. Jest mały problem.. :oops: Cezarka nad morze nie wzięłam.. a.. aparatu zapomniałam i u ciotki nad morzem w hotelu zostawiłam! :placz::placz: Quote
halgre Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 [quote name='bianka19']Alee.. Jest mały problem.. :oops: Cezarka nad morze nie wzięłam.. a.. aparatu zapomniałam i u ciotki nad morzem w hotelu zostawiłam! :placz::placz: ha ! i mam się nie martwić - hę ...:crazyeye::crazyeye: Masz tylko jedno wyjście: szybko z powrotem po aparat - tak raz-raz Quote
Foxowa Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Jak tak można? :mad::mad: Oj bo się pogniewamy :mad::diabloti: fotki u nas Quote
Tequila1017 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 O boże współczuje :roll: I co teraz . ?! :placz: Quote
bianka19 Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 [quote name='halgre58']ha ! i mam się nie martwić - hę ...:crazyeye::crazyeye: Masz tylko jedno wyjście: szybko z powrotem po aparat - tak raz-raz Haha nie mam zamiaru jechać znowu 6 godz, tam i z powrotem, jak za rok pojade do Ustki to go wezmę :diabloti: [quote name='Foxowa']Jak tak można? :mad::mad: Oj bo się pogniewamy :mad::diabloti: fotki u nas Spokojnie niedługo dodam jakieś domowe , albo spacerowe fotki i już do was lecimy :loveu: Quote
bianka19 Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 Mqrtynq napisał(a):O boże współczuje :roll: I co teraz . ?! :placz: Właśnie nie wiem..:-( Ale naszczęście mam jeszcze jeden aparat :cool3: Fuksło mi sie :evil_lol: Quote
halgre Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 [SIZE="5"]Za roook [SIZE="2"]Idę na balkon złapać oddech ... Quote
bianka19 Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 Haha zaraz idę na bilarda z przyjaciółkami :diabloti: [Tzn. o 13.30] Quote
bianka19 Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 [quote name='halgre58']Za roook Idę na balkon złapać oddech ... Co znowu? :diabloti: Przecież nie będę co miesiąc jeździć nad morze :eviltong: I to jeszcze 6 godz. :crazyeye: Quote
M&S Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Cześć, fajnie że wyjadz się udał :lol::lol::lol: A. Quote
halgre Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 [quote name='bianka19']Co znowu? :diabloti: Przecież nie będę co miesiąc jeździć nad morze :eviltong: I to jeszcze 6 godz. :crazyeye: 6. godzin tylko :crazyeye: to co ja mam powiedzieć :crazyeye::crazyeye: PS.: na rowerze bym zajechała... Quote
Asiaczek Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 A ciocia nie może wysłac taka zgrabną paczuszkę z aparatem? Jak dobrze opakować i nadać poleceniem, to chyba nic aparatowi się nie stanie... pzdr. Quote
stratoos Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Wreszcie jestescie!!!! Super, ze mieliscie udany wyjazd :cool3: Wyglaszcz Cezarka!!! :loveu: Quote
bianka19 Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 [quote name='Maks i Spark']Cześć, fajnie że wyjadz się udał :lol::lol::lol: A. Hej też się bardzo cieszę :multi: [quote name='cockermaister']Hej wam :hand: :bye: [quote name='jonQuilla']:multi::multi::loveu: cześć Witam was :loveu: [quote name='halgre58']6. godzin tylko :crazyeye: to co ja mam powiedzieć :crazyeye::crazyeye: PS.: na rowerze bym zajechała... Na rowerze?!!!!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Kłamiesz :diabloti: Napewno byś na rowerze nie zajechała:eviltong: [quote name='Pestka']Hej co tam? Hej u nas w porządku :) Było super na wyjeździe :multi: A co u was?:razz: [quote name='Asiaczek']A ciocia nie może wysłac taka zgrabną paczuszkę z aparatem? Jak dobrze opakować i nadać poleceniem, to chyba nic aparatowi się nie stanie... pzdr. No też prawda , ale zawsze w domu miałam zapasowy aparat , którym teraz będę robić zdjęcia Cezusia , bo różnicy w grafice zdjęć z tego innego aparatu nie widzę :evil_lol: [quote name='stratoos']Wreszcie jestescie!!!! Super, ze mieliscie udany wyjazd :cool3: Wyglaszcz Cezarka!!! :loveu: A dziękuje , już Cezuś wygłaszczony i ucałowany od ciebie :loveu: Quote
Kaya93 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Ja sie też witam:loveu::loveu: i ładnie o zdjęcia prosze :D :loveu::loveu::loveu::cool3: Quote
Recommended Posts