Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Vilena napisał(a):
W takim razie życzymy udanego wypoczynku, Austria na pewno jest piękna :D

chciałam dodać, że to wypoczynek nie będzie, bo to będzie turniej z piłki ręcznej, więc łatwo nie będzie. :roll: ale dziękuję!
Cavalierkaa napisał(a):
Długiego i udanego wyjazdu życzymy ciociu Bianko :evil_lol:

dłuuuugiego?! nie chcesz żebym wróciła!? :placz:
osz ty! :obrazic:
Misia&Ruby napisał(a):
Zazdroszczę Ci tych wyjazdów :)

uwierz mi, ja mam już ich dość. :eviltong:
kaskaSz napisał(a):
udanego wyjazdu!

dziękujemy bardzo. :)
Cavalierkaa napisał(a):
btw. http://www.otofotki.pl/img2/obrazki/fe379_DSC02286.JPG macie super szelki - my mamy takie same :evil_lol: i smyczkę i obróżkę do kompletu :cool3:

odgapiacze! :razz:
dOgLoV napisał(a):

:loveu:

Posted

Cavalierkaa napisał(a):
Oj długiego bo sie wakacje kończą!:angryy: a tak to wracaj jak najszybciej :loveu:

Ej no nie odgapiacze ! :placz: w prezencie dostaliśmy ! :eviltong:

i tak cię kocham. :diabloti:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Udanego wyjazdu!

Kaja10014 napisał(a):
Udanego wyjazdu! :)

Paula03 napisał(a):
Udanego wyjazdu :)

dagaa111 napisał(a):
fotki z Włoch świetne :)

udanego wyjazdu

DZIĘKUJEMY. :bigcool:

Posted

wszem i wobec ogłaszam, iż dzisiaj wyjeżdżam do Austrii i wracam 29 sierpnia. bardzo NIE CIESZĘ się z tego powodu, ale nie mam niestety innego wyjścia. :roll: powiedzmy, że się jeszcze nie spakowałam, a umówiłam się z dziewczynami do kina jeszcze na 15. potem jeszcze muszę jechać do reala kupić euro i takie tam duperele więc nie wiem kiedy się spakuję. może ktoś jest chętny za mnie to zrobić? :loveu:

:hand:

Posted

Witam wszystkie cioteczki! :calus:
wróciłam oficjalnie do Polski i już na szczęście nigdzie nie jadę, jednakże jutro już rozpoczęcie roku szkolnego i jak zobaczyłam mój plan lekcji to się załamałam. :shake: muszę powiedzieć, że w Austrii nie było źle, bo zajęłyśmy z dziewczynami 1 i 3 miejsce! :D fakt, Klagenfurt to piękne miasto. codzienne chodzenie na rynek po meczach, jazda nad jezioro, które wyglądało na pierwszy rzut oka jak cudowna, czysta plaża. :loveu: mam nadzieję, że się trochę opaliłam, ostatnie dni słońca, trzeba było to wykorzystać. jeżeli chodzi o dziewczyny to za miło nie było, bo dużo się wyzywało i po prostu.. ahh szkoda gadać, strasznie mnie to dobijało, że jestem w takim towarzystwie, i tak szczerze nie lubię takich wyjazdów na obozy czy na turnieje z taką dużą ilością osób, ale wiem że to jest nieuniknione.
muszę jeszcze dzisiaj pójść na ostateczne zakupy do szkoły. jakieś tam duperele to szybko pójdzie. zostają jeszcze do kupienia buty-stabille-handballe. może ktoś widział na internecie jakieś takowo cenowe dobre i fajne? :cool3:
u Cezarego w porządku, kłaczki mu już odrosły i jak na razie nie mamy planowanego fryzjera. cieszył się strasznie, jak mnie zobaczył, chyba przez cały dzień nie mógł opuścić mnie na krok. co do zdjęć, nie posiadam chwilowo żadnych, ale postaram się dzisiaj dać jakieś gnioty, czy wybrać się do parku.

klagenfurcki smok.

HANDBALL.