Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']Udał Ci się wyjazd , fotki świetne , widoki marzenie ...a namiot , ma swój urok , dawniej tylko pod namiot wyjeżdżaliśmy , było taniej i wygodniej , nie byliśmy uzależnieni od nikogo ;)

świetne :lol:
http://www.otofotki.pl/img2/obrazki/rr608_IMG_0749.JPG
może taniej pod namiot, masz rację, jednak są i minusy. zacznie lać, i cały przemoknięty materac łącznie ze śpiworem, jeżeli walizka leży blisko wejścia to też. :shake: ja niestety miałam takie zdarzenie, jak już wcześniej pisałam i wszystko było przemoknięte i śmierdziało, masakra..

jutro może będą zdjęcia Cezara, jak pogoda dopisze i nie dopadnie mnie leń. :)

Posted

bianka19 napisał(a):
może taniej pod namiot, masz rację, jednak są i minusy. zacznie lać, i cały przemoknięty materac łącznie ze śpiworem, jeżeli walizka leży blisko wejścia to też. :shake: ja niestety miałam takie zdarzenie, jak już wcześniej pisałam i wszystko było przemoknięte i śmierdziało, masakra..

jutro może będą zdjęcia Cezara, jak pogoda dopisze i nie dopadnie mnie leń. :)

oj bywało i tak ;) ale za jakiś czas będziesz się z tego smiać ;)

Posted

Izabela124. napisał(a):
Super zdjęcia, oglądając je czułam się jakbym tam była :)

no widzisz, moja twórczość zawsze potrafi przenieść do innej bajki. :evil_lol:
Alicja napisał(a):

mam taką nadzieję, ale nie zważając na przeszkody, które tam przeżyłam i tak przyjeżdżam za rok w to samo miejsce i pod namioty, za bardzo mi się spodobało. :eviltong:

Posted

dzisiaj jakoś wzięło mnie na robienie filofun. zrobiłam chyba z 6. :D
muszę powiedzieć, że Cezar to straszne zazdrośnisko. :cool3: byłam z koleżankami na spacerze i jedna wzięła swojego psa na ręce, a Ce cały czas skakał ku niemu. myślałyśmy, że chce się bawić, a jak położyła swojego psa na ziemię to Cezar się na niego rzucił i zaczęli się podskubywać. :-o nie wierzyłam, że to mój pies normalnie.. :shake:

Posted

Alicja napisał(a):

he he to jest swieta prawda;)
ja teraz wspominam takie sytuacje wlasnie i sama sie smieje:lol:

Posted

Alicja napisał(a):

dziękujemy za pomysł. :eviltong:
ania90 napisał(a):
he he to jest swieta prawda;)
ja teraz wspominam takie sytuacje wlasnie i sama sie smieje:lol:

mi tam na początku się nie podobało przez te warunki, ale potem jak już pisałam to nawet nie chciałam wracać. :D
Kasi i Lena napisał(a):
Fajne fotki z wakacyjnej wyprawy:)
Cezar jak zawsze śliczny:loveu:

Moje suczyny też tak mają, jak wezmę jedną na ręce to druga jest zazdrosna i podskakuje.

dziękujemy. ;)
ale Cezar po prostu się rzucił na tego psa i chciał go pogryźć. :shake:
dOgLoV napisał(a):
http://www.otofotki.pl/img2/obrazki/kb145_DSC02294.JPG Kochany kudłacz :loveu::loveu::loveu::loveu:

deer_1987 napisał(a):

Talucha napisał(a):
Czeeeść :)
Śliczny z Cezara psiak :D

Paula03 napisał(a):
Zdjęcia z Włoch są po prostu genialne!

http://www.otofotki.pl/img2/obrazki/kb145_DSC02294.JPG
I jak go nie kochać? :loveu:

:buzi:

Posted

dzisiaj czeka mnie ostre pakowanie. na szczęście mam już w tym niezłą wprawę, bo to już mój 4 wyjazd i jak na razie wszystko idzie okej. ;) jutro o 21 wyjeżdżam do Austrii i wracam dopiero 29, nie mam pojęcia kiedy ja te wszystkie rzeczy do szkoły pokupuję. :roll: te wyjazdy mnie przerażają..

Posted

bianka19 napisał(a):
dzisiaj czeka mnie ostre pakowanie. na szczęście mam już w tym niezłą wprawę, bo to już mój 4 wyjazd i jak na razie wszystko idzie okej. ;) jutro o 21 wyjeżdżam do Austrii i wracam dopiero 29, nie mam pojęcia kiedy ja te wszystkie rzeczy do szkoły pokupuję. :roll: te wyjazdy mnie przerażają..

Zazdroszczę Ci tych wyjazdów :)