Błyskotka Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 No to same wyjazdy ci się szykują ;). Fajnie bo będzie dużo fotek ;). Quote
Misia&Ruby Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Tyle fotek, a ja żadnej nie widzę... :placz: Ale super, że wyjazd się udał :) Quote
bianka19 Posted August 19, 2011 Author Posted August 19, 2011 Sweet napisał(a):Świetne miejsca;) Aż sama bym do Włoch pojechała:D Daj nam też jakieś twoje zdjęcie, a nie same widoki :evil_lol: ;) Za dobrze Ci w tymi wyjazdami, ciągle gdzieś ;D przepraszam bardzo, iż ja za bardzo fotogeniczna nie jestem, więc nie ma mowy. :eviltong: mogłam się z tobą podzielić, bo aż mam ich za dużo..:roll: understandme napisał(a):Wpadam do imiennika :) Śliczne widoki, wyjazd pewnie był udany :) Cezarek :loveu: witamy nowych gości. :multi: Sheltii napisał(a):Super wyjazd, z psiakiem byłaś? niestety nie. :shake: kiniaaa napisał(a):Jakie piękne widoki, wyjazd na pewno był bardzo udany ;) A w tym raju dla smakosza słodyczy to mój ukochany by się odnalazł :lol: A te patelnie z hello kity :crazyeye: padłam i nie mogę wstać haha :D Sama bardzo chciałabym się wybrać do Włoch, kiedyś na pewno to zrobię :p mogłam ci paczką podesłać. :evil_lol: tam gdzie były te patelnie to był to supermarket i dużo rzeczy było z Hello Kitty. :D Błyskotka napisał(a):No to same wyjazdy ci się szykują ;). Fajnie bo będzie dużo fotek ;). zależy co dla kogo fajne. ;) za dużo ich trochę się w tym roku zrobiło i mam już dość szczerze mówiąc, w następne wakacje postaram się przystopowć. :eviltong: Misia&Ruby napisał(a):Tyle fotek, a ja żadnej nie widzę... :placz: Ale super, że wyjazd się udał :) bidulka. :glaszcze: Quote
bianka19 Posted August 19, 2011 Author Posted August 19, 2011 Cześć dziewczyny i chłopaki. ;) w końcu się wyspałam, nie ma to jak wstać o 11, uwielbiam to. :loveu: u nas dzisiaj brzydka pogoda, cały czas praktycznie leje, a ja miałam tak dużo zaplanowane. no nic, chyba postawię na kino. chciałam strasznie zobaczyć tą komedię o Smerfach. może ktoś już był? zaraz zabieram się za obiad. ale przed tym dokończę wstawiać zdjęcia z Włoch. Rzym. Quote
bianka19 Posted August 19, 2011 Author Posted August 19, 2011 plaża w Formii, czyli ta miejscowość, w której byliśmy. Quote
Recommended Posts