Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bianka19 napisał(a):
to one do pudełka wsadzają całe łepki? :evil_lol:

w ogóle twój triumfalny powrót na dogo był olśniewający ciotka. :eviltong:

Haha i kto to mówi ten co miał taki sam powrót olśniewający :P udanych wakacji :)

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Cześć dziewczyny, wróciłam właśnie przed chwilą z obozu z Gdyni. :lol: z Włoch przyjechałam 5 sierpnia, a wyjeżdżałam już potem 7 sierpnia do Gdyni więc nie miałam zbytnio czasu się tu pokazać, ale jakoś na razie jestem, jednakże jak już wspominałam 22 wyjeżdżam do Austrii na turniej, więc też mnie tydzień nie będzie.. Powiem wam, że we Włoszech w Formii było nieziemsko. :loveu: strasznie chcę tam wrócić i przyjadę za rok, nieważne że pod namiotami. :evil_lol: kilka dni mieliśmy straszne ulewy i zalało nam namioty! zdenerwowałam się i to jak. ale po tym wszystkim już dobrze było, nie wliczając, że codziennie były dyskoteki i natańczyłam się w końcu. ;) gdy przyszło co do czego, że trzeba było wracać to nawet kilka łez mi poleciało, ponieważ byli tam cudowni ludzie, co z tego że Włosi. Teraz muszę się ogarnąć itp., bo przyjechałam o 7 dopiero. Wskakuję do kąpieli, rozpakuję się, bo rzeczy trzeba poprać na Austrię i wieczorkiem pododaję zdjęcia, może nawet mi się uda wcześniej.

[CENTER]:sleeping:
[/CENTER]