Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Paula03']Oddaj nam taką pogodę!! :evil_lol:
U nas 22 stopnie i chmury... :shake:
Mogłoby być z 25 stopni i słońce :cool3: bo teraz mam tak ciemno, jakby już wieczór był...
no to zapraszamy do Lubina. :lol: wiesz co, zapowiadali taką pogodę, ale u nas chyba wyjątkowo jest słońce. :razz:
[quote name='Pieseczkowo']Bianko pisałam Ci jak się tego pozbyć. Zlikwiduj najpierw przyczynę a później kupuj jakieś wybielacze. Pisałam Ci żebyś wycieła włosy,ale jak ty wolisz bawić się w jakieś wybielania,które tylko wybielą włos ale nie zlikwidują przyczyny powstawania rudych włosów to już nie moja sprawa. Rób jak chcesz,nie mój pies nie mój problem! :)
a te włoski odrosną potem tak? rozmawiałam z koleżanką na ten temat, która ma sznaucera i on też ma taką bródkę. ona stosuje właśnie jakiegoś specjalnego preparatu i mi go poleciła, który właśnie zamierzam kupić. skoro mówisz, że będzie lepiej, jak najpierw obetnę te włoski to ok, tylko nie jestem pewna czy odrosną. :roll:
[quote name='dOgLoV']http://img22.otofotki.pl/obrazki/qr3_DSC01440.JPG piekny portrecik :loveu:

[quote name='Vilena']Dla mnie każdy kto rozmnaża rasowe psy bez rodowodu to pseudo hodowca.

http://img22.otofotki.pl/obrazki/lv316_DSC01436.JPG
Jaki akrobata ;)
dziękujemy. :loveu:

Vilena, ale dlaczego? :razz:
[quote name='kaskaSz']No właśnie miałam pisać,żeby wyciąć te włosy przy mordce, choć na zdjęciach wyglądają i tak o wiele dalej od warg niż u mojego Foxiego. Ale też myślę, że jest to główna przyczyna. Wybielacze nie pomagają, kiedyś sama miałam taki z Hery. Ostatnia fotka mi się podoba.
czyli ty też obcięłaś te włoski na bródce? używałaś potem jakiegoś preparatu? ja właśnie mam szampony z Hery wybielające, ale jakoś mi bródki nie wybielają też. :shake:
[quote name='Błyskotka']Witam :). Fajny tytuł galerii dla fajnego i uroczego psiaka :)
witamy i bardzo dziękujemy!
[quote name='ania90']poglaszcz od mnie Cezarka:)
wygłaskany!
[quote name='dysia-u']http://img22.otofotki.pl/obrazki/eq908_DSC01444.JPG
on żyje prawda??? hihi
pozdrawiam
oczywiście.... że nie. :evil_lol:
[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]całego nie musisz...obcinaj tylko nie uszy :evil_lol:

zdechł pies :loveu:
http://img22.otofotki.pl/obrazki/if560_DSC01447.JPG
[/FONT]
no dobrze, dla ciebie matulco zrobię wyjątek. :eviltong:
[quote name='deer_1987']http://img22.otofotki.pl/obrazki/wx927_DSC01431.JPG
Ale szczesliwa mordka!
:loveu:

lecimy na spacerek. :)

Posted

bianka19 napisał(a):

a te włoski odrosną potem tak? rozmawiałam z koleżanką na ten temat, która ma sznaucera i on też ma taką bródkę. ona stosuje właśnie jakiegoś specjalnego preparatu i mi go poleciła, który właśnie zamierzam kupić. skoro mówisz, że będzie lepiej, jak najpierw obetnę te włoski to ok, tylko nie jestem pewna czy odrosną. :roll:

Nie masz wyciąć całej brody ale te zajady na dolnej wardze która się zawija, te dwa najciemniejsze miejsca, a odrasta tak jak wszędzie włos. Wybielacze to może sposób by np przed wystawą wybielić ale nie na dluższą metę...

Posted

całej brody się nie obcina, tylko tak jak Ewelina pisała te brązowe pejsy przy samej wardze. zaznaczyłam je czerwoną linią na fotce, tak mniej więcej. Ale widzę, że Cezar ma o wiele lepszą mordkę, bo mu się nie robi stan zapalny w tych przymordkowych zakamarkach, jak u mojego Foxiego.

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Posted

O własnie dziewczyny to jeszcze lepiej napisały niż ja :) Ja je obcinam ciagle i nie doprowadzma do odrosniecia bo wtedy robi sie to samo. To jest tak malo wlosow w stosunku do calej brody ze tego kompletnie nie widac a wyglada milion razy lepiej i zdrowiej. Raz, dwa i po sprawie zaden bol :P

Posted

[quote name='sunshine']Bielutki łobuzy:D ja jak bym miala psa którego trzeba ciąć to zawsze był by zjechany na krótko:P "na szczeniaka" i spokój:D

znowu nam ućkniecie?;>
ja swoją Misię aktualnie mam zrobioną ' na szczeniaka ' ( tak , mój pies jest zjechany maszynką!!! :) )
[quote name='Vilena']Dla mnie każdy kto rozmnaża rasowe psy bez rodowodu to pseudo hodowca.

http://img22.otofotki.pl/obrazki/lv316_DSC01436.JPG
Jaki akrobata ;)
wiadomo , każdy ma swoje zdanie:D :D

Nie wiem czy nas pamiętasz . kiedyś pisałyśmy na GG .. namawiałaś mnie do założenia konta na dogomanii ale ja się na tym połapać nie umiałam . Z NK się poznałyśmy :D

Posted

Jak juz mowa o tym brazowym pyszczku, to mam kilka pytań. Każdy west tak ma? No i jak zapobiegać, bo Lenia niby jeszcze nie ma, ale to podobno u takich młodych rzadko występuje, a wolałabym tego uniknąć :) Pytanie kierują oczywiście głównie do Dominiczki - naszego westowego kosmetologa :D

Posted

Żaden ze mnie znawcza kiedyś tylko z tatą o tym długo rozmawialiśmy :P Te wloski mogą robic się brazowe od wody,sliny czy jedzenia a przy sliniankach brazowe robia sie swoja droga :) Myślę,że tego nie ma tak od razu bo pamietam ze maly Kleks tez mial dlugo bialy pysio :) Jak zobaczysz tylko brazowe cos na mordce to wytnij-najprosciej.Oczywiscie nie cala brode(co czasem moze i by sie przydalo :P)ale tylko te pejsy tak jak pisala Kasia i Ewelina. Czasem zdarza się tak ze westiki maja bielsza brode bo tak maja a inne maja przebarwienia. Nie martw się to nic strasznego! ;)

Posted

W końcu do was dotarłam, z małym poślizgiem, ale dotarłam :evil_lol:
Po pierwsze, muszę napisać, że bardzo mi się podoba imię Twojego psiaka, bo miałam jako dziecko owczarka niemieckiego o imieniu Cezar - dlatego taki sentyment ;)

Do drugie, jest śliczny :loveu:
I teraz ja się Ciebie zapytam- co Ty mu dałaś, że on tak padł? :diabloti:

Guest papillonek
Posted

Witamy się :)
Cudnego masz psiaka :D
Pozdrawiamy i będziemy wpadac ;)