kajkoowa Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Nauka ich pochłonęła pewnie :placz::placz: Wracajcie! Quote
kajkoowa Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Bianka, jak ty możesz nas tak katować? Wracaj natychmiast! Quote
Asiaczek Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Jak przyjdzie to pewnie napisze: szkoła, szkoła, szkoła... Tak będzie...? Pzdr. Quote
taxelina Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 nie liczcie na za duzo.. z profilu Ostatnio aktywny 04-08-2010 13:32 Quote
Daga&Maks Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 już taki długi czas jest tu kompletna cisza :shake: Quote
Izabela124. Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Raz na jakiś czas trzeba odpocząć od dogo :) Quote
Daga&Maks Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 bianka19 na dogo wchodzi, a do swojej galerii nawet nie zajrzy :mad: Quote
Ciapkowa. Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 I co jeszcze! Napewno lubi, tylko nie ma fot pewnie! -.- BIANKI!!!! :) Quote
Asiaczek Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 A co to, bez fotek to już nie może wejść i "się zameldować"? Pzdr. Quote
Ciapkowa. Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Asiaczek napisał(a):A co to, bez fotek to już nie może wejść i "się zameldować"? Pzdr. No właśnie! Nie bijemy :P Bianki, Bianki! Żyjecie?! :D Quote
Yorkomanka Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 HALO!!!! CEZARKI proszę mi się tu zgłosić NATYCHMIAST :mad: Quote
Ciapkowa. Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 [quote name='Yorkomanka']HALO!!!! CEZARKI proszę mi się tu zgłosić NATYCHMIAST :mad: Podpisuję się pod tym! Quote
Asiaczek Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 To ja informuję oficjalnie, że nie będę już nic wypisywac w Galerii Cezarkowej. Nie ma sensu. Jezeli ktoś od października nie chce z nami rozmawiac, to czy Wy widzicie tutaj dalszy sens monologów...? Bo ja nie... Pzdr. Quote
Daga&Maks Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Asiaczek napisał(a):To ja informuję oficjalnie, że nie będę już nic wypisywac w Galerii Cezarkowej. Nie ma sensu. Jezeli ktoś od października nie chce z nami rozmawiac, to czy Wy widzicie tutaj dalszy sens monologów...? Bo ja nie... Pzdr. i tu trzeba przyznać rację, bo nie ma sensu pisać w tej galerii, jeśli właścicielka nie chce się do nas odzywać Quote
bianka19 Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 Cześć moje kochane perełeczki. :multi: Weszłam w końcu na to dogo po prawie rocznej przerwie, czy to nie jest masakra? Moim zdaniem jest, ale nie mogłam na to nic poradzić, iż przez pół roku nie miałam dostępu do kompa. Drugie pół roku jakoś tak nie miałam zbytnio czasu wchodzić na dogo i może też jest to sprawa z braku weny. No, ale nieważne, już jestem i myślę, że już nigdy taka ogrooomniasta przerwa nie nastąpi. ;) U Cezarka wszystko gra, nie ma żadnych niepokojeń. 10.04 skończył 6 latek, ten mój staruszek. Koleżanka kupiła sobie pieska, też westa i Cezik ma następnego kolegę do zabawy. Muszę zrobić porządek z moją galerią, nowy bannerek, avek, a co najważniejsze dodać zdjęcia, bo wiem, że na to czekacie. Tak samo muszę pooglądać wasze cudniaste galeryjki. :lol: Chciałabym się ino pochwalić, że dnia 27.06 wyjechałam do Hiszpanii, do miejscowości Lloret De Mar, było cudownie! Przejeżdżaliśmy przez Paryż, Disneyland i tam się zatrzymaliśmy na kilka dni. Potem była wycieczka do Barcelony na stadion Camp Nou! Mam postrzelanych dużo fotek, ale nieliczne mam na aparacie, dlatego czekam, jak moja szanowna koleżanka prześlę mi resztę i wtedy dodam tutaj, żebyście mogli zobaczyć. Nie żałuję, było super. Wróciłam do domu 8.07. Mam jeszcze jeden temat do poruszenia. 23.07 wybywam do Włoch do miejscowości Formia, nie mogę się już doczekać, a was musiałabym skazać na następne opuszczenie mnie z tej galerii, ale 5.08 już wrócę i potem niestety znowu jadę na obóz 8.08, wracam 19.08, a potem 22.08 jadę na turniej i wracam 29.08.. Zaplanowałam sobie super wakacje.. :shake: Niedługo dodam zdjęcia ! Quote
Kasi i Lena Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Witaj. Przyszłam z rewizytą. Śliczny z Cezarka chłopak:) Czekam na nowe fotki i zazdroszczę super zaplanowanych wakacji. Quote
cockermaister Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Jesteś !! :multi: czekam na fotki Cezarka :loveu::cool3: Quote
Recommended Posts