Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 months later...
Posted

To ja informuję oficjalnie, że nie będę już nic wypisywac w Galerii Cezarkowej.
Nie ma sensu. Jezeli ktoś od października nie chce z nami rozmawiac, to czy Wy widzicie tutaj dalszy sens monologów...?
Bo ja nie...

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
To ja informuję oficjalnie, że nie będę już nic wypisywac w Galerii Cezarkowej.
Nie ma sensu. Jezeli ktoś od października nie chce z nami rozmawiac, to czy Wy widzicie tutaj dalszy sens monologów...?
Bo ja nie...

Pzdr.

i tu trzeba przyznać rację, bo nie ma sensu pisać w tej galerii, jeśli właścicielka nie chce się do nas odzywać

• 5 months later...
Posted

Cześć moje kochane perełeczki. :multi:
Weszłam w końcu na to dogo po prawie rocznej przerwie, czy to nie jest masakra? Moim zdaniem jest, ale nie mogłam na to nic poradzić, iż przez pół roku nie miałam dostępu do kompa. Drugie pół roku jakoś tak nie miałam zbytnio czasu wchodzić na dogo i może też jest to sprawa z braku weny. No, ale nieważne, już jestem i myślę, że już nigdy taka ogrooomniasta przerwa nie nastąpi. ;)
U Cezarka wszystko gra, nie ma żadnych niepokojeń. 10.04 skończył 6 latek, ten mój staruszek. Koleżanka kupiła sobie pieska, też westa i Cezik ma następnego kolegę do zabawy.
Muszę zrobić porządek z moją galerią, nowy bannerek, avek, a co najważniejsze dodać zdjęcia, bo wiem, że na to czekacie. Tak samo muszę pooglądać wasze cudniaste galeryjki. :lol:
Chciałabym się ino pochwalić, że dnia 27.06 wyjechałam do Hiszpanii, do miejscowości Lloret De Mar, było cudownie! Przejeżdżaliśmy przez Paryż, Disneyland i tam się zatrzymaliśmy na kilka dni. Potem była wycieczka do Barcelony na stadion Camp Nou! Mam postrzelanych dużo fotek, ale nieliczne mam na aparacie, dlatego czekam, jak moja szanowna koleżanka prześlę mi resztę i wtedy dodam tutaj, żebyście mogli zobaczyć. Nie żałuję, było super. Wróciłam do domu 8.07.
Mam jeszcze jeden temat do poruszenia. 23.07 wybywam do Włoch do miejscowości Formia, nie mogę się już doczekać, a was musiałabym skazać na następne opuszczenie mnie z tej galerii, ale 5.08 już wrócę i potem niestety znowu jadę na obóz 8.08, wracam 19.08, a potem 22.08 jadę na turniej i wracam 29.08.. Zaplanowałam sobie super wakacje.. :shake:

Niedługo dodam zdjęcia !