Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Daga & Maks']jaki szczęśliwy :D musiał się nieźle wyszaleć :D
Bawił się z 10 razy od niego owczarkiem i dziwię się, że go nie zjadł. :evil_lol:
[quote name='Ewa&Duffel']Ale super ! Zazdroszczę pobytu z psem nad morzem. Fajnie masz, bo Cezar jest mały i możecie go bez problemow raczej wszedzie zabierac ;)

Chłopak jak zawsze piękny i radosny :loveu:
Ale to zdjęcie mnie powaliło :evil_lol: Biedaczek :diabloti:
http://i27.tinypic.com/2ihb71i.jpg
Czasem problemy są, ale jak są to zawsze niewielkie. :cool3: Ja musiałam psa wziąć ze sobą, bo nie miałam co z nim zrobić, więc wyjścia żadnego nie miałam. :eviltong:
Dziękujemy bardzo. :loveu::diabloti:
[quote name='Paulinka10']Super wakacyjne fotki:)
http://i26.tinypic.com/xprpw.jpg
a ten tatuaż to Twój?to prawdziwy,taki w łapki?
fajny:):);)
Dzięki. ;) Ten tatuaż jest mojej kuzynki, i jest z henny. :diabloti:

Posted

deer_1987 napisał(a):
co tam slychac?

U nas wszystko dobrze, jakoś się układa wszystko powolutku. ;) Dzisiaj była super pogoda u nas według mnie, ponieważ nie było za gorąco, ani za zimno, więc extra! Posiedziałam sobie troszkę na działeczce, ale bez Cezarka. :roll: No i tak dzień zleciał. A u ciebie co słychać? :cool3:

Dzisiaj spałam u mojej kochanej cioci, która uwielbia koty. Ma 2 piękne koty. Pierwszy to Syjamski i ma na imię Fika, ma jakieś pół roku. :lol: A druga to Klara, zwykły dachowiec raczej. Fika jest przesłodka, szkoda że niemiałam aparatu to bym wam ją pokazała, ale chyba jutro też będę u cioci spać to pokażę wam jej zdjęcia, a co do Klary, to nigdy nie mogę jej zobaczyć, bo ciągle chowa się w garażu. :razz: Zobaczę jeszcze. ;)

Posted

Ale fajne fotki, Cezar chyba był mega zadowolony z wyjazdu. Mnie to przerażają tłumy nad morzem...
A o kinie 7D też nie słyszałam, nawet w 3D nigdy nie byłam.

Posted

Dzien doberek Cezarki:loveu::loveu:

Wiem co to wakacje nad naszym Bałtykiem...osobiście uważam ,że to cud ,miód i malina.
Zupełnie mnie nie kręca Egipty z Arabami na wielblądach.W Chorwacji też byłam i ten upał tam jest nie do zniesienia ,a jeszcze w hotelu mieliśmy jakieś nocne wielkie robale biegające po ścianach i sufitach...fuuuuuj...jakiś koszmar:shake::shake:
Dlatego raczej na baaaaaardzo długo wyleczyłam się z wakacji nad ciepłymi morzami:angryy:
Ta fotka suuperzasta......super plaża....:cool3:
http://i27.tinypic.com/15f0qgx.jpg

Posted

Łuhuhu, zazdroszczę Wam wspólnych wakacji nad Bałtykiem... Ja w tamtym roku z Mi byłam nad morzem i miałam fajne spacerkowe towarzystwo :evil_lol: W tym roku też by się chciało pojechać.
A fotki super! Jak i Cezik :loveu: