Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy!

Tym razem powracam na stałe XD Odwiedzę tylko znajomych i uzupełnię galerię Fudzia. Za jakąś godzinkę powinny być parę zdjęć z ostatnich kilku dni

A z Cezarka jak zawsze przystojniak.

Posted

Cześć wszystkim! :multi:
Nie wiecie, jak bez was było mi smutno nad morzem, ale i tak było super. :lol: No i dziękuje wszystkim za odwiedzanie mojej galerii, kiedy mnie nie było. ;) Wczoraj o godzinie 18 przyjechałam i już naprawdę nie miałam sił żeby wejść na kompa więc nie weszłam, ale dzisiaj jestem i możecie klaskać. :evil_lol: Jednak plany się pozmieniały i w Ustce byłam jakiś tydzień, a na resztę dni pojechałam do Pobierowa. Muszę się jednym pochwalić.. byłam w kinie 7D. :cool3: Mega odlot. :D Takie nowoczesne i w ogóle były niesamowite efekty. Do tego, że był film 3D to jeszcze w dodatku były przeróżne efekty 4,5 i 7D. Np. takie, jak podmuchy wiatru, krople wody, zmiana temperatury, bąbelki, uderzenia o fotele, smerania o nogi, wibracja foteli, poruszanie się foteli. Super ;) Ogólnie to Cezarek nie zostawał prawie nigdy w hotelu. Ciągle go brałam ze sobą i był bardzo szczęśliwy, jednakże po kilkunastu krokach już siadał i z jego charakterku było widać, jakby mówił stanowcze "NIE". :eviltong: Więc musiałam go czasem trzymać na rękach. A na plaże z nami chodził bez problemu, czasami sobie leżał na słoneczku i bawił z innymi psiakami na plaży, a czasem leniuchował, jak na taką temperaturę przystało. Tylko szkoda, że w ostatnie dni ciągle padało. :shake: Więcej nie będę pisać, bo bym musiała pisać nieskończenie długo, ale za to zaraz dodam Cezarkowe fotki z nad morza. :lol:

Buziaki for all :buzi: