Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Witajcie kochani. :cool3:
W końcu udało mi się wejść na dogomanię, gdyż miałam bardzo konkretne powody. :evil_lol:No, ale czas zacząć się tłumaczyć.. Do końca roku szkolnego nie mogłam wejść w ogóle na kompa, ponieważ coś tam się zepsuło w systemie i musiałam dać do naprawy.
Dostałam kompa dopiero 3 lipca, a problem był taki, że ja 29 czerwca wyleciałam do Bułgarii i wróciłam 9 lipca dopiero. A te 3 dni przeznaczyłam na spotkania rodzinne itd. Więc dopiero dzisiaj miałam dostęp do niego. :oops: Przepraszam was wszystkich, ale to nie moja wina, iż komputer ciągle mi się psuje. :shake:

Dziękuje wszystkim za tymczasowe przetrzymanie mojej galerii przy życiu. :buzi:Postaram się teraz codziennie wchodzić na dogomanię, miejąc nadzieję, że komputer mi na to pozwoli..

Tak ogólnie muszę się pochwalić, że w Bułgarii było super, ale szkoda, że tylko na 11 dni. :cool3: Ale i tak dłużej bym nie wytrzymała bez mojego skarba. :loveu: Niedługo dodam kilka zdjęć z Bułgarii. A jeśli już mówię o Cezarku to wszystko u niego w porządku. Lecz czuje sie, jak na Saharze. :evil_lol: Ledwo żyje przez te cholerne upały, których i ja nawet mam już serdecznie dość. Codziennie po 38 stopni, lekkie przegięcie moim zdaniem. No, ale trudno. Tak szczerze to nie mam żadnych zdjęć Cezara.. Nie będę się tłumaczyć dlaczego, bo bez sensu, ale postaram się jakąś sesyjkę wieczorkiem wstawić ;)

Póki co, to to powinno wam wystarczyć :lol:

Jeszcze raz bardzo przepraszam i obiecuję, że to wszystko nadrobię. :roll: A jeżeli chodzi, o wasze galerie to wieczorkiem do nich wpadnę, bo teraz jadę z Cezarkiem do weterynarza na odrobaczenie. ;) A potem umówiłam się z koleżanką, że pójdziemy do galerii i kupimy coś psiakom i oczywiście sobie. :lol: No, a po galerii wybiorę się na sesję zdjęciową z Cezkiem. :siara:

BUZIAKI :loveu:

Posted

Bianka !
Cezar !

:loveu::loveu::loveu:

*wybacz, w tej chwili nie stać mnie na nic bardziej konstruktywnego - cieszę się, że jesteście :multi:

Posted

Cześć psiako-maniacze. :evil_lol:
Wczoraj niestety nie udało mi się wejść wieczorem na kompa, bo w galerii się trochę przeciągnęło. Ale teraz już jestem i jest okey ;) No więc mam zdjęć kilka, ponieważ Cezar ciągle leżał pod ławką i nic nie robił, bo tak gorąco było, a chyba nie chcieliście tysiąc takich samych zdjęć :eviltong:

Zdjęcia z wczoraj :lol:

nowe spanko Cezara :D

c.d.n

Posted

[quote name='Kaja10014']Ale ma Cezarek ładne łóżeczko:loveu:

Kochana mordka:loveu:
Dziękujemy. :loveu:
Wiem że kojec jest w kwiatki, ale innego nie było. :evil_lol:
[quote name='jonQuilla']:multi::multi:[FONT=Georgia]super że wróciliście
miło widzieć Cezarka :loveu::loveu:

chociaż troszkę cienia dorwał
http://i28.tinypic.com/2jca92u.jpg