Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej wam :multi:
Wiem, że robię takie głupie przerwy na dogo, lecz niestety w ostatnie tygodnie szkoły nie mam czasu za bardzo na nic. Nareszcie za jakieś 3 tygodnie wakacje ;) Wtedy to na dogo będę siedzieć nieustannie, tylko czasem też mi się nie chce na to dogo wchodzić tak szczerze, jeśli pomyślę że muszę jakieś 75 galerii odwiedzić :eviltong: Musiałam się kiedyś do tego przyznać. Mam jakieś tam z 5 zdjęć Cezara z domu. Postaram się niedługo na dworze mu porobić zdjęcia. Niestety pogoda za bardzo mnie nie zadowala, ponieważ przez całe 3 poprzednie dni i dzisiaj rano, aż do teraz świeciło słońce, piękne gorące słońce. Było nawet 29 stopni :loveu: a przed chwilą zaczęło tak gwałtownie padać, że nie uwierzycie :crazyeye: Na szczęście już przestało, ale i tak jest mokro :lol: No to teraz przejdę do was. Więc dziękuje wam, że trzymacie moją galerię przy życiu (przy najmniej co niektórzy). :buzi: Witam też nowych gości i zapraszamy ponownie :cool3: A teraz Cezuśieniek :diabloti:

Ja teraz spadam i nie wiem kiedy wrócę jednak wiem, że

Bianka jeszcze nie zamilknie :razz:

ucałujcie psiaki :loveu:

Posted

[FONT=Georgia]mi też się często nie chce po dłuższej nieobecności wracać i nadrabiać :oops: i wtedy nieobecność się przedłuża aż w końcu nabiorę mocy i choć troszkę ogarnę dogo :evil_lol:
no cóż...tak już działam i nic na to nie poradzę :)

miło widzieć uśmiechniętego Cezarka, wycałuj go :loveu:
[/FONT]