Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Minerva napisał(a):
A jak tam poprawianie ocen :diabloti: Bo wcześniej pisałaś o tym :) Ja muszę koniecznie religię poprawić bo mi 2 wychodzi :D

można powiedzieć , że dobrze :D
mi nie wychodzi z żadnego przedmiotu nawet 3 :eviltong:
nie no tak wgl to może być , ale mam kilka jedyneek z niektórych przedmiotów , ale można to "wyremontować" :evil_lol:

Posted

bianka19 napisał(a):
można powiedzieć , że dobrze :D
mi nie wychodzi z żadnego przedmiotu nawet 3 :eviltong:
nie no tak wgl to może być , ale mam kilka jedyneek z niektórych przedmiotów , ale można to "wyremontować" :evil_lol:

To dobrze ;) Ja w sumie też mam nie najgorzej, tylko do religii tak solidnie się przyłożyłam.

Posted

Minerva napisał(a):
To dobrze ;) Ja w sumie też mam nie najgorzej, tylko do religii tak solidnie się przyłożyłam.

Wiesz , że mi też ostatnio religia nie przypada do gustu ? :evil_lol:
też mam jakąś 2 , 3 i chyba jeszcze jedną 1 , którą w środę poprawiłam na 5- :eviltong:

Posted

bianka19 napisał(a):
Wiesz , że mi też ostatnio religia nie przypada do gustu ? :evil_lol:
też mam jakąś 2 , 3 i chyba jeszcze jedną 1 , którą w środę poprawiłam na 5- :eviltong:

Coś w tym jest :D
5- to super :multi: Ja poprawiałam w piątek klasówke z biologii, mam nadzieję, że też będzie 5, bo na koniec roku chciałabym mieć ;)

Posted

Minerva napisał(a):
Coś w tym jest :D
5- to super :multi: Ja poprawiałam w piątek klasówke z biologii, mam nadzieję, że też będzie 5, bo na koniec roku chciałabym mieć ;)

no właśnie , też się zastanawiam co :lol:
dziękuje :bigcool:
ja też miałam ostatnio test z biologii i też myślę , że dostanę 5 , bo całe dwa dni wkuwałam :shake: ty też na pewno 5 będziesz mieć :buzi:

Posted

bianka19 napisał(a):
no właśnie , też się zastanawiam co :lol:
dziękuje :bigcool:
ja też miałam ostatnio test z biologii i też myślę , że dostanę 5 , bo całe dwa dni wkuwałam :shake: ty też na pewno 5 będziesz mieć :buzi:

Mam nadzieję :) Ogólnie to wole wkuwać coś na pamięć, tabelkę jakąś czy coś niż np. rozwiązywać zadania jakieś... Teoria jakoś bardziej mi podchodzi ;)

Posted

Minerva napisał(a):
Mam nadzieję :) Ogólnie to wole wkuwać coś na pamięć, tabelkę jakąś czy coś niż np. rozwiązywać zadania jakieś... Teoria jakoś bardziej mi podchodzi ;)

To tak samo , jak ja ;) Zawsze wkuwam na pamięć , bo jakoś jest mi też lepiej i więcej zapamiętuję :D. Widzę , że mamy takie same przyzwyczajenia :cool3:

Posted

bianka19 napisał(a):
To tak samo , jak ja ;) Zawsze wkuwam na pamięć , bo jakoś jest mi też lepiej i więcej zapamiętuję :D. Widzę , że mamy takie same przyzwyczajenia :cool3:

:D A jakie przedmioty bardziej lubisz? Humanistyczne czy ścisłe?

Posted

bianka19 napisał(a):
humanistyczne :D
matematyka to mój wróg ! xd :diabloti:
a ty ? ;)

O tak... Matma jest straszna :D
Ja też humanistyczne :D
A swoją drogą, religia to tez chyba humanistyczny, no nie?

Posted

Minerva napisał(a):
O tak... Matma jest straszna :D
Ja też humanistyczne :D
A swoją drogą, religia to tez chyba humanistyczny, no nie?

o kurde :D no chyba tak :evil_lol:

Posted

Minerva napisał(a):
:D
Ale ja religie lubię, tylko jakoś mi nauka do niej nie idzie :evil_lol:

Ja na początku roku lubiłam , ale już jakoś nie przepadam :D

Posted

Minerva napisał(a):
O dziękuję :D
A co tam u Cezika?

A wszystko dobrze ;)
Właśnie wyleguje się na moim , jakże wygodnym dla niego łóżku :evil_lol:
A tak wgl to u nas taka brzydka pogoda :shake: Nie da się nic robić , tylko siedzieć w chałupie ..
A co u Cielakowej ? :loveu:

Posted

bianka19 napisał(a):
A wszystko dobrze ;)
Właśnie wyleguje się na moim , jakże wygodnym dla niego łóżku :evil_lol:
A tak wgl to u nas taka brzydka pogoda :shake: Nie da się nic robić , tylko siedzieć w chałupie ..
A co u Cielakowej ? :loveu:

Moja niestety ma zakaz wchodzenia na łóżko, z racji iż mama się wnerwia jak tyle sierści jest w pościeli czy tam na kocu ;)
U nas rano było okropnie, teraz się wypogadza :)
U Cielaczka dobrze. Obecnie ma cieczkę to ma szlaban na spacery :D

Posted

Minerva napisał(a):
Moja niestety ma zakaz wchodzenia na łóżko, z racji iż mama się wnerwia jak tyle sierści jest w pościeli czy tam na kocu ;)
U nas rano było okropnie, teraz się wypogadza :)
U Cielaczka dobrze. Obecnie ma cieczkę to ma szlaban na spacery :D

ufff to ja mam dobrze , bo Cezar nie zostawia sierści na łóżku :D
ale i tak bardziej lubi spać w kojcu :cool3:
oj biedny Cielaczek :shake:
wycmokaj ją ode mnie żeby nie czuła sie samotna :eviltong:

Posted

bianka19 napisał(a):
ufff to ja mam dobrze , bo Cezar nie zostawia sierści na łóżku :D
ale i tak bardziej lubi spać w kojcu :cool3:
oj biedny Cielaczek :shake:
wycmokaj ją ode mnie żeby nie czuła sie samotna :eviltong:

Niegubienie sierści to super zaleta, nie ma co :D
Samotna to się nie czuje :D Praktycznie cały czas jest ze mną albo w kuchni siedzi i tylko czeka aż mama jej zrzuci cos na podłogę :roll:
A teraz kończę, bo siedze na kompie od rana. Wyściskaj ode mnie i od Cielaczka Cezarka :)

Posted

niunka04 napisał(a):
eh jak ja się ciesze że szkoła już za mną...;) Teraz studia ale to już inaczej jest.

masz fajnie :D
aż ci zazdroszczę :roll: czekam tylko na to , gdy ktoś mi będzie zazdrościł :eviltong:
Minerva napisał(a):
Niegubienie sierści to super zaleta, nie ma co :D
Samotna to się nie czuje :D Praktycznie cały czas jest ze mną albo w kuchni siedzi i tylko czeka aż mama jej zrzuci cos na podłogę :roll:
A teraz kończę, bo siedze na kompie od rana. Wyściskaj ode mnie i od Cielaczka Cezarka :)

Wiem , wiem tylko tak powiedziałam , bo było mi jej szkoda , że ma cieczkę , bo na spacerki nie może wychodzić :evil_lol: Ja też właśnie od rana na kompie i pora skończyć tą "paplaninę". Cezarka wyściskam , nie martw się :loveu: A ty wyściskaj Fredzię ;)

Posted

Cudny białasek:loveu::loveu::loveu:
Już tu kiedyś zaglądałam i podziwiałam;)
Maja gubi sierść i chociaż jest mała to jest jej wszędzie pełno,Tosi jedynie przy czesaniu troche wyjdzie ale nigdzie nie widać jej włosów,gdybym miała mieć więcej sierściuchów nie nadażyłabym sprzątać...
Pozdrawiamy i my też będziemy zaglądać;)