Minerva Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Dmuchawce super :) Graffiti tez niczego sobie ;) Quote
bianka19 Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 Minerva napisał(a):A jak tam poprawianie ocen :diabloti: Bo wcześniej pisałaś o tym :) Ja muszę koniecznie religię poprawić bo mi 2 wychodzi :D można powiedzieć , że dobrze :D mi nie wychodzi z żadnego przedmiotu nawet 3 :eviltong: nie no tak wgl to może być , ale mam kilka jedyneek z niektórych przedmiotów , ale można to "wyremontować" :evil_lol: Quote
bianka19 Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 Minerva napisał(a):Dmuchawce super :) Graffiti tez niczego sobie ;) Dziękuje , ale mi tam specjalnie się nie podobają :evil_lol: Quote
Minerva Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 bianka19 napisał(a):można powiedzieć , że dobrze :D mi nie wychodzi z żadnego przedmiotu nawet 3 :eviltong: nie no tak wgl to może być , ale mam kilka jedyneek z niektórych przedmiotów , ale można to "wyremontować" :evil_lol: To dobrze ;) Ja w sumie też mam nie najgorzej, tylko do religii tak solidnie się przyłożyłam. Quote
bianka19 Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 Minerva napisał(a):To dobrze ;) Ja w sumie też mam nie najgorzej, tylko do religii tak solidnie się przyłożyłam. Wiesz , że mi też ostatnio religia nie przypada do gustu ? :evil_lol: też mam jakąś 2 , 3 i chyba jeszcze jedną 1 , którą w środę poprawiłam na 5- :eviltong: Quote
Minerva Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 bianka19 napisał(a):Wiesz , że mi też ostatnio religia nie przypada do gustu ? :evil_lol: też mam jakąś 2 , 3 i chyba jeszcze jedną 1 , którą w środę poprawiłam na 5- :eviltong: Coś w tym jest :D 5- to super :multi: Ja poprawiałam w piątek klasówke z biologii, mam nadzieję, że też będzie 5, bo na koniec roku chciałabym mieć ;) Quote
bianka19 Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 Minerva napisał(a):Coś w tym jest :D 5- to super :multi: Ja poprawiałam w piątek klasówke z biologii, mam nadzieję, że też będzie 5, bo na koniec roku chciałabym mieć ;) no właśnie , też się zastanawiam co :lol: dziękuje :bigcool: ja też miałam ostatnio test z biologii i też myślę , że dostanę 5 , bo całe dwa dni wkuwałam :shake: ty też na pewno 5 będziesz mieć :buzi: Quote
Minerva Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 bianka19 napisał(a):no właśnie , też się zastanawiam co :lol: dziękuje :bigcool: ja też miałam ostatnio test z biologii i też myślę , że dostanę 5 , bo całe dwa dni wkuwałam :shake: ty też na pewno 5 będziesz mieć :buzi: Mam nadzieję :) Ogólnie to wole wkuwać coś na pamięć, tabelkę jakąś czy coś niż np. rozwiązywać zadania jakieś... Teoria jakoś bardziej mi podchodzi ;) Quote
bianka19 Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 Minerva napisał(a):Mam nadzieję :) Ogólnie to wole wkuwać coś na pamięć, tabelkę jakąś czy coś niż np. rozwiązywać zadania jakieś... Teoria jakoś bardziej mi podchodzi ;) To tak samo , jak ja ;) Zawsze wkuwam na pamięć , bo jakoś jest mi też lepiej i więcej zapamiętuję :D. Widzę , że mamy takie same przyzwyczajenia :cool3: Quote
Minerva Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 bianka19 napisał(a):To tak samo , jak ja ;) Zawsze wkuwam na pamięć , bo jakoś jest mi też lepiej i więcej zapamiętuję :D. Widzę , że mamy takie same przyzwyczajenia :cool3: :D A jakie przedmioty bardziej lubisz? Humanistyczne czy ścisłe? Quote
bianka19 Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 Minerva napisał(a)::D A jakie przedmioty bardziej lubisz? Humanistyczne czy ścisłe? humanistyczne :D matematyka to mój wróg ! xd :diabloti: a ty ? ;) Quote
Minerva Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 bianka19 napisał(a):humanistyczne :D matematyka to mój wróg ! xd :diabloti: a ty ? ;) O tak... Matma jest straszna :D Ja też humanistyczne :D A swoją drogą, religia to tez chyba humanistyczny, no nie? Quote
bianka19 Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 Minerva napisał(a):O tak... Matma jest straszna :D Ja też humanistyczne :D A swoją drogą, religia to tez chyba humanistyczny, no nie? o kurde :D no chyba tak :evil_lol: Quote
Minerva Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 bianka19 napisał(a):o kurde :D no chyba tak :evil_lol: :D Ale ja religie lubię, tylko jakoś mi nauka do niej nie idzie :evil_lol: Quote
bianka19 Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 Minerva napisał(a)::D Ale ja religie lubię, tylko jakoś mi nauka do niej nie idzie :evil_lol: Ja na początku roku lubiłam , ale już jakoś nie przepadam :D Quote
Minerva Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 bianka19 napisał(a):Ja na początku roku lubiłam , ale już jakoś nie przepadam :D Kobieta zmienną jest ;) Quote
bianka19 Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 [quote name='Minerva']Kobieta zmienną jest ;) Dokładnie :D zasłodzę cię ;) Quote
bianka19 Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 Minerva napisał(a):O dziękuję :D A co tam u Cezika? A wszystko dobrze ;) Właśnie wyleguje się na moim , jakże wygodnym dla niego łóżku :evil_lol: A tak wgl to u nas taka brzydka pogoda :shake: Nie da się nic robić , tylko siedzieć w chałupie .. A co u Cielakowej ? :loveu: Quote
Minerva Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 bianka19 napisał(a):A wszystko dobrze ;) Właśnie wyleguje się na moim , jakże wygodnym dla niego łóżku :evil_lol: A tak wgl to u nas taka brzydka pogoda :shake: Nie da się nic robić , tylko siedzieć w chałupie .. A co u Cielakowej ? :loveu: Moja niestety ma zakaz wchodzenia na łóżko, z racji iż mama się wnerwia jak tyle sierści jest w pościeli czy tam na kocu ;) U nas rano było okropnie, teraz się wypogadza :) U Cielaczka dobrze. Obecnie ma cieczkę to ma szlaban na spacery :D Quote
bianka19 Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 Minerva napisał(a):Moja niestety ma zakaz wchodzenia na łóżko, z racji iż mama się wnerwia jak tyle sierści jest w pościeli czy tam na kocu ;) U nas rano było okropnie, teraz się wypogadza :) U Cielaczka dobrze. Obecnie ma cieczkę to ma szlaban na spacery :D ufff to ja mam dobrze , bo Cezar nie zostawia sierści na łóżku :D ale i tak bardziej lubi spać w kojcu :cool3: oj biedny Cielaczek :shake: wycmokaj ją ode mnie żeby nie czuła sie samotna :eviltong: Quote
niunka04 Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 eh jak ja się ciesze że szkoła już za mną...;) Teraz studia ale to już inaczej jest. Quote
Minerva Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 bianka19 napisał(a):ufff to ja mam dobrze , bo Cezar nie zostawia sierści na łóżku :D ale i tak bardziej lubi spać w kojcu :cool3: oj biedny Cielaczek :shake: wycmokaj ją ode mnie żeby nie czuła sie samotna :eviltong: Niegubienie sierści to super zaleta, nie ma co :D Samotna to się nie czuje :D Praktycznie cały czas jest ze mną albo w kuchni siedzi i tylko czeka aż mama jej zrzuci cos na podłogę :roll: A teraz kończę, bo siedze na kompie od rana. Wyściskaj ode mnie i od Cielaczka Cezarka :) Quote
bianka19 Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 niunka04 napisał(a):eh jak ja się ciesze że szkoła już za mną...;) Teraz studia ale to już inaczej jest. masz fajnie :D aż ci zazdroszczę :roll: czekam tylko na to , gdy ktoś mi będzie zazdrościł :eviltong: Minerva napisał(a):Niegubienie sierści to super zaleta, nie ma co :D Samotna to się nie czuje :D Praktycznie cały czas jest ze mną albo w kuchni siedzi i tylko czeka aż mama jej zrzuci cos na podłogę :roll: A teraz kończę, bo siedze na kompie od rana. Wyściskaj ode mnie i od Cielaczka Cezarka :) Wiem , wiem tylko tak powiedziałam , bo było mi jej szkoda , że ma cieczkę , bo na spacerki nie może wychodzić :evil_lol: Ja też właśnie od rana na kompie i pora skończyć tą "paplaninę". Cezarka wyściskam , nie martw się :loveu: A ty wyściskaj Fredzię ;) Quote
Paulinka10 Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Cudny białasek:loveu::loveu::loveu: Już tu kiedyś zaglądałam i podziwiałam;) Maja gubi sierść i chociaż jest mała to jest jej wszędzie pełno,Tosi jedynie przy czesaniu troche wyjdzie ale nigdzie nie widać jej włosów,gdybym miała mieć więcej sierściuchów nie nadażyłabym sprzątać... Pozdrawiamy i my też będziemy zaglądać;) Quote
Recommended Posts