Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='bianka19']
Nie :)[/QUOTE]
to dobrze ;p

A taniec to już bardziej xd
z siatkówki, to ja ogólnie zaniżam poziom naszej klasy, no cóż. x]

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='iwcza']na pewno nic nie mówiłaś? :razz: xd[/QUOTE]
Niuch niuch xd
[quote name='Shel']łeee Ty znów z tą siatką :P[/QUOTE]
Hmm.. Jakbyś nie zauważyła to przed siatkówką dodawałam foty Cezara , dzisiaj ..

Posted

[quote name='NATKA']No no sportowa sesyjka, a teraz się przyznać to o siatkówkę chodzi czy o skaczące chłopy :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
O to i o to :evil_lol:
[quote name='Pusiakowa']Pruszcz Gdański?! :o. Przegrali?! nieee, ja wcale tu nie mieszkam. :diabloti:
ja też nie lubię siatkówki. ;p za to kocham kosza . <3
Ooo.. Ty z Gdańska , nawet nie zauważyłam :turn-l:
A wiesz , że Pruszcz Gdański jest ostatni w tabeli ? :diabloti:

' green apple;14037675 napisał(a):
czyli gdzie?

Na poprzednich stronach :roll:
' green apple;14037706 napisał(a):
hej, chcecie grafike?, bo robie tylko nie mam wątku xd

Heej , jasne . :multi:
Napiszę ci zamówienie u ciebie w galerii :loveu:
[quote name='cockermaister']Siemanko :bye:

co tam u was słychać ?
Heej wam ;)
Wszystko w porządku , naraszcie ferie i można troszkę odpocząć od tej banalnej szkoły :shake:
a u was ? :cool3:
[quote name='iwcza']my chcemy ; p
Ta jak zawsze się wcina :evil_lol:
ale nie martw się nadal cię kocham :loveu:

Posted

[quote name='bianka19']Ooo.. Ty z Gdańska , nawet nie zauważyłam :turn-l:
A wiesz , że Pruszcz Gdański jest ostatni w tabeli ? :diabloti:
[/QUOTE]
a ten Pruszcz Gdański to gdzie leży, bo nie wiem? :siara:.
za to dzisiaj moja szkoła wygrała w ręczną 19:16 . :D

Posted

[quote name='Pusiakowa']a ten Pruszcz Gdański to gdzie leży, bo nie wiem? :siara:.
za to dzisiaj moja szkoła wygrała w ręczną 19:16 . :D
Hmm.. Chyba koło Bałtyku :D:D:D
ale nie wiem
oo. to gratulacjee
a ty grałaś ? ;)
[quote name='evelynka']http://i50.tinypic.com/2rxa81u.jpg Łapki trzyma jak panienka hihi. Wcale nie jest zarośnięty tylko między oczkami za dużo, a jak tam z trymowaniem? będziesz coś próbować?
Hmm.. Tzn. był jakiś miesiąc temu. Ale był z moją koleżanką i jej psem , bo ona szła do fryzjera we swoim i od razu wzięła Cezara , bo ja nie mogłam w tym dniu z nią iść. A ta moja koleżanka powiedziała tej pani ,żeby Cezara pod trymowała , ale jak wrócił to mi nie wyglądał jak trymowany :shake:

Posted

[quote name='bianka19']
Hmm.. Tzn. był jakiś miesiąc temu. Ale był z moją koleżanką i jej psem , bo ona szła do fryzjera we swoim i od razu wzięła Cezara , bo ja nie mogłam w tym dniu z nią iść. A ta moja koleżanka powiedziała tej pani ,żeby Cezara pod trymowała , ale jak wrócił to mi nie wyglądał jak trymowany :shake:[/QUOTE]

No a sama nie chcesz spróbować?? Kup sobie najtańszy trymer z trixie i spróbuj choć trochę powyciągać, naprzykład główkę troszkę wyskubać....bo grzbiet za krótki :( przy pierwszym trymowaniu musi mieć conajmniej 3 cm żeby było za co chwycić. Ale masz śliczną sygnaturkę :D

Posted

[quote name='evelynka']No a sama nie chcesz spróbować?? Kup sobie najtańszy trymer z trixie i spróbuj choć trochę powyciągać, naprzykład główkę troszkę wyskubać....bo grzbiet za krótki :( przy pierwszym trymowaniu musi mieć conajmniej 3 cm żeby było za co chwycić. Ale masz śliczną sygnaturkę :D
Noo okej spróbuję , ale ja tam nie mam żadnej wprawy Ach dziękuujemy ;) Na pierwszej stronie mamy jeszcze jeden nowy , zobacz sobie :)

Posted

[quote name='bianka19']Noo okej spróbuję , ale ja tam nie mam żadnej wprawy Ach dziękuujemy ;) Na pierwszej stronie mamy jeszcze jeden nowy , zobacz sobie :)

Nie trzeba wprawy chwytasz przynajmniej dwa centymetry od skóry tak żeby podszerstek został i ciągniesz....martwy włos sam wyjdzie :D i nie będziesz miała lniącego psa :D pikne sygnaturki

Posted

[quote name='evelynka']Nie trzeba wprawy chwytasz przynajmniej dwa centymetry od skóry tak żeby podszerstek został i ciągniesz....martwy włos sam wyjdzie :D i nie będziesz miała lniącego psa :D pikne sygnaturki
Aaa. takie buty :D
ale Cezar wogóle nie linieje

Ja idę spać :sleep2:
Dobranocka :D

Posted

[quote name='bianka19']
Ta jak zawsze się wcina :evil_lol:
ale nie martw się nadal cię kocham :loveu:[/QUOTE]
Pfi, mogę przestać się odzywać :stop:

Posted

[quote name='evelynka']A co to za zmiana tematu :D:D:D dobranoc[/QUOTE]
A nie wiem tak jakoś :lol:
[quote name='iwcza']Pfi, mogę przestać się odzywać :stop:[/QUOTE]
Ale ja tylko żartowałam :placz:

Posted

"Trymowanie nie jest zabiegiem bolesnym, gdyż usuwana jest martwa sierść, a w jej miejsce rośnie zdrowy włos. Martwa sierść albo wypada sama, albo też pozostając utrudnia wzrost owłosienia.

W trymowaniu ważne jest aby nie tylko usunąć martwe włosy, ale również zrobić to we właściwy sposób. Błędy w trymowaniu mogą doprowadzić nie tylko do pogorszenia efektu wizualnego, ale również do poważnych problemów skórnych.
"

no raczej ma;)