Ewa&Duffel Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 No nikomu,nikomu :diabloti: Mi zawsze najcięzej się wraca po dłuższej przerwie...:shake: Ale jak sobie pomyślę, że to ostatni semestr z biologą, chemią, fizyką, geografią i paroma innymi głupotami,to jakoś mi lżej :evil_lol: Quote
Minerva Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 bianka19 napisał(a):Oo właśnie nie jesteś jedyna ! Znalazłaś pokrewną duszę :evil_lol: Hihi, od razu lżej na duszy Quote
bianka19 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Ewa&Duffel napisał(a):No nikomu,nikomu :diabloti: Mi zawsze najcięzej się wraca po dłuższej przerwie...:shake: Ale jak sobie pomyślę, że to ostatni semestr z biologą, chemią, fizyką, geografią i paroma innymi głupotami,to jakoś mi lżej :evil_lol: Ja tak samo ;) Minerva napisał(a):Hihi, od razu lżej na duszy No widzisz :D Quote
Minerva Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 A jakiego przedmiotu najbardziej nie lubicie? Bo ja matmy i chemii :lol: Quote
bianka19 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Minerva napisał(a):A jakiego przedmiotu najbardziej nie lubicie? Bo ja matmy i chemii :lol: Podpisuje sie :D Jak sie dodaje foty? Bo teraz mi nie wychodzi , nie wiem dlaczemu ;( xd Napisz mi instrukcje! ;)xd Quote
Minerva Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 bianka19 napisał(a):Podpisuje sie :D Jak sie dodaje foty? Bo teraz mi nie wychodzi , nie wiem dlaczemu ;( xd Napisz mi instrukcje! ;)xd Ja robie kopiuj-wklej. tj. wgrywam do fotosika(czy tam gdzieś tam :p), no i jak wgram to mam obrazek pomniejszony troche, i poniżej linki, to nie bawie się z linkami tylko na zdjęciu robie kopiuj, wchodze do dogo, no odpowiedzi i robie w klej :lol:. Jasno, czy nie za bardzo? Quote
Minerva Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Na nowym dogo nic innego mi nie wychodzi :lol: Quote
bianka19 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Nie zabardzo jasno :D Bo nic nie kumam . xd Jak wgrywam foto do fotiska to tam jest kilka linków przy tym zdjęciu i który mam skopiować ? ;) Quote
Minerva Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 żadnego nie kopiujesz ;P. jak wgrywasz to ci sie wyświetla ten obrazek. to kopijesz obrazek :p. i wklejasz na dogo Quote
Minerva Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 nic innego nie doradzę, bo sama nic nie wiem na ten temat ;p Quote
Ewa&Duffel Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Minerva napisał(a):A jakiego przedmiotu najbardziej nie lubicie? Bo ja matmy i chemii :lol: Do tego dodałabym jeszcze fizykę :diabloti: Quote
bianka19 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Aha już kumam ;) Tylko , że teraz.. Żeby było foto to , jak sie wchodzi w "odpowiedz" i potem w "opjce zaawasowane" to trzeba zrobić , żeby było widać zdjęcie , a nie żeby był tylko link. To w co trzeba wejść, żeby tak zrobić ? Quote
Minerva Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Ewa&Duffel napisał(a):Do tego dodałabym jeszcze fizykę :diabloti: Też głupia :lol: I w ogóle wszystko głupie :lol: Oprócz angielskiego i w-fu, oczywiście :D Słuchaj, doradź Cezikowej jak sie wkleja foty na dogo, bo ja nie umiem tego wytłumaczyc :D Quote
Minerva Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 bianka19 napisał(a):Aha już kumam ;) Tylko , że teraz.. Żeby było foto to , jak sie wchodzi w "odpowiedz" i potem w "opjce zaawasowane" to trzeba zrobić , żeby było widać zdjęcie , a nie żeby był tylko link. To w co trzeba wejść, żeby tak zrobić ? Ja robie w szybkiej odp. i ładnie widać, ale sa takie małe(nie wiem czy tylko u mnie, mniejsza), ale jak zapiszesz to są normalnej wielkości. Quote
bianka19 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 No fizyka też i tak jak mówi Cielakowa :cool3: Ach dziękuje bardzo , że mi tak pomagacie :evil_lol: Poprostu , jak jest tutaj wszystko nowe to sie żem połapać nie moge :placz: Quote
bianka19 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Minerva napisał(a):Ja robie w szybkiej odp. i ładnie widać, ale sa takie małe(nie wiem czy tylko u mnie, mniejsza), ale jak zapiszesz to są normalnej wielkości. No ale nie o to mi chodzi :D Chodzi mi oto jak wkleić zdjęcie , żeby było zdjęcie , a nie link :) Quote
Minerva Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Cielakowa jest mądra :lol: I jaka skromna! Quote
Ewa&Duffel Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Ja z fotosika teraz nie korzystam, tylko z tinypic. Jak tam się wgra zdjęcie, jest kilka linków i przy jednym pisze,że na fora internetowe, ten się kopiuje, wkleja i gotowe :) Quote
Clandestine Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Witamy :D Dawno nas tu nie było, ale nadrobimy xD Szczęścia w nowym roku ;) Quote
Minerva Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 bianka19 napisał(a):No ale nie o to mi chodzi :D Chodzi mi oto czy jak wkleić zdjęcie , żeby było zdjęcie , a nie link :) Hmm... od początku, bo ja sama się gubię Masz fotkę na fotosiku. Kilkasz na nią prawym przyciskiem myszy :lol: Wybierasz 'kopiuj' Idziesz na dogo, w odp. klikasz prawym i wybierasz 'wklej'. I powinno byc okej. Quote
bianka19 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Ja nie wyrobie zaraz . ! :D To umiem ;) Ale jak skopiuje link to ten link wkleić normalnie do szybkiej odpowiedzi , czy jak ?! Quote
bianka19 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Minerva napisał(a):Hmm... od początku, bo ja sama się gubię Masz fotkę na fotosiku. Kilkasz na nią prawym przyciskiem myszy :lol: Wybierasz 'kopiuj' Idziesz na dogo, w odp. klikasz prawym i wybierasz 'wklej'. I powinno byc okej. Ahaa , chyba wiem o co ci chodzi ! :D Eureka! xd ;) Zaraz wybróbuję ! :D:D Dziękuje mamusiu :) Quote
Minerva Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 a po co kopijuesz link? wystarczy, że zrobisz to, co napisałam i wszystko ładnie :D Quote
bianka19 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Jeeest ! Udało mi sie ! :D:D Kawka dla was ;* Dzii za pomoc ;) Quote
Minerva Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Dwa złote plus vat. Może byc na fakture ;) Quote
Recommended Posts