Ewcia38 Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 :eviltong::eviltong:Jak tam objadacie sie dalej:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
kajkoowa Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Cześć kochani:loveu: Gdzie znowu znikacie? Fotki! Quote
Pieseczkowo Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Matko boska czemu wy go golicie!! <wow>to najgorsze co można westowi zrobic!! Quote
bianka19 Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Hej wszystkim ;) Święta odbyły się radosnie i wesoło , przyjechała prawie cała najbliższa rodzina . Cezar dostał opłatek nawet , ale nie chciał go zjeść :evil_lol: Było bardzo zabawnie , a i dziękuje za życzenia . Przeraszam , ale teraz mnie nie będzie kilka dni na kompie , bo zerpsuł mi sie . Kuzynka chciała podłączyć karaoke i jakiś kabel od kompa odłączyła niechcąco i mi korki padły :shake: A potem jak już wszystko działało to komp mi nie działał , bo z tymi kablami coś nie tak . A sama nie wiem jak to podłączyć , bo ja niezdara jestem :eviltong::oops: . A teraz siedze na komie u koleżanki i potem nie będę miała dostępu do kompa . Mama ma laptopa , ale mi nie chce dać :placz::angryy:. Musi do mnie jakiś informatyk przyjść . Może ktoś zna jakiegoś z LUBINA ? P.s Fot też nie będzie przez jakiś czas . Przepraszam was , ale to nie moja wina . :placz: Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie oraz przesyłamy buziaki. Cezar&Bianka ;) Quote
sunshine Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Biedne białaski:(. Ja bym tam na oślep podłanczała...zawsze tak robię i w końcu któryś zadziała:p... A informatyk cie sporo wykasuje... Quote
Evelynkaa Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Mógł paść zasilacz....nic wielkiego ale sama bym też nie wymieniła... Quote
Shel Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Trzymamy kciuki za szybką naprawę kompa :] Quote
Asiaczek Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Nam nie pozostaje nic innego, jak czekać na prawidłowe podłączenie kompa:) pzdr. Quote
kajkoowa Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 No, to czekam jak naprawią wam komputer i liczę na dużoo zdjęć jako zapłatę za czekanie:evil_lol: Quote
NATKA Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 A to pech - cóż złośliwość rzeczy martwych :shake: oby szybciutko udało się kompka naprawić :lol: Quote
WeronikaM Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 tak jak pisze kaja - liczymy na duż fotek później :D :D Quote
Minerva Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Życzymy udanego Sylwka i samych radosnych chwil w 2010 roku :) Quote
Pusiakowa Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 NATKA napisał(a):A to pech - cóż złośliwość rzeczy martwych :shake: oby szybciutko udało się kompka naprawić :lol: chciałam to napisać. :shake: Quote
bianka19 Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 Maks i Spark - Dziękujemy i wzajemnie;) Podlinkujcie sobie jeszcze raz banner , bo nie można się do was dostać :shake: Hej wszystkim , narazie mam tymczasowego laptopa i nie wiem jna ile , bo narazie mój komp został zawieziony do naprawy , a kiedy wróci to nie wiem :shake: Mam nadzieję , że szybko wróci :razz: Mam conieco kilka fotek , ale niestety domowych , bo jak nie miałam kompa to mi się nudziło , a że jestem chora to na dwór wyjść nie moge i porobić Cezarowi fot . Ta pogoda nam robi na złość :placz: Teraz jest ful śniegu , a jak byłam zdrowa i mogłam wyjść z Cezarem to ani jednego płatka śniegu nie było :mad: No dobra nie porzedłużam , bo ja straszna gaduła , bym mogła gadać i gadać :evil_lol: Narazie nie mogę załadować zdjęć :angryy::angryy::angryy: Spróbuję potem .:razz: Quote
Evelynkaa Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 :D nie możemy się doczekać Cezarka domowego :D Quote
M&S Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [QUOTE=bianka19;13799922Podlinkujcie sobie jeszcze raz banner , bo nie można się do was dostać :shake: ....można przez subskrybowane tematy A. Quote
halgre Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Cześć w tym nowym 2010 roku :BIG: i wszystkiego dobrego :beerchug: A może prześlesz komuś na maila te domowe foty - choćby mnie - to ci wstawię :Cool!: W końcu co takiego ! Quote
as_kate Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 witamy w końcu i czekamy na komputer.. tfu na zdjcia ! :) Quote
NATKA Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Szczęśliwego Nowego Roku Futrzaki życzą Cezikom[/FONT] :loveu: Quote
Recommended Posts