Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej wszystkim ;)
Święta odbyły się radosnie i wesoło , przyjechała prawie cała najbliższa rodzina . Cezar dostał opłatek nawet , ale nie chciał go zjeść :evil_lol: Było bardzo zabawnie , a i dziękuje za życzenia .

Przeraszam , ale teraz mnie nie będzie kilka dni na kompie , bo zerpsuł mi sie .
Kuzynka chciała podłączyć karaoke i jakiś kabel od kompa odłączyła niechcąco i mi korki padły :shake: A potem jak już wszystko działało to komp mi nie działał , bo z tymi kablami coś nie tak . A sama nie wiem jak to podłączyć , bo ja niezdara jestem :eviltong::oops: . A teraz siedze na komie u koleżanki i potem nie będę miała dostępu do kompa . Mama ma laptopa , ale mi nie chce dać :placz::angryy:. Musi do mnie jakiś informatyk przyjść . Może ktoś zna jakiegoś z LUBINA ?

P.s Fot też nie będzie przez jakiś czas .
Przepraszam was , ale to nie moja wina . :placz:

Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie oraz przesyłamy buziaki.

Cezar&Bianka ;)

Posted

Maks i Spark - Dziękujemy i wzajemnie;)
Podlinkujcie sobie jeszcze raz banner , bo nie można się do was dostać :shake:

Hej wszystkim , narazie mam tymczasowego laptopa i nie wiem jna ile , bo narazie mój komp został zawieziony do naprawy , a kiedy wróci to nie wiem :shake: Mam nadzieję , że szybko wróci :razz: Mam conieco kilka fotek , ale niestety domowych , bo jak nie miałam kompa to mi się nudziło , a że jestem chora to na dwór wyjść nie moge i porobić Cezarowi fot . Ta pogoda nam robi na złość :placz: Teraz jest ful śniegu , a jak byłam zdrowa i mogłam wyjść z Cezarem to ani jednego płatka śniegu nie było :mad: No dobra nie porzedłużam , bo ja straszna gaduła , bym mogła gadać i gadać :evil_lol:

Narazie nie mogę załadować zdjęć :angryy::angryy::angryy:
Spróbuję potem .:razz:

Posted

[QUOTE=bianka19;13799922Podlinkujcie sobie jeszcze raz banner , bo nie można się do was dostać :shake:

....można przez subskrybowane tematy

A.

Posted

Cześć w tym nowym 2010 roku :BIG: i wszystkiego dobrego :beerchug:

A może prześlesz komuś na maila te domowe foty - choćby mnie - to ci wstawię :Cool!: W końcu co takiego !