bianka19 Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Ania :) napisał(a):http://images43.fotosik.pl/159/2bac1da622f3e5c1.jpg :loveu: :loveu: U nas w sumie też.. Andy miał małe spięcie z owczarkiem dzisiaj heh ale sobie poradziliśmy :evil_lol: Co się stało ?? :-o:-o:-o Quote
Ania :) Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 bianka19 napisał(a):Co się stało ?? :-o:-o:-o A to, że Andy jak widzi jakiegoś psa to nie widzi panci :angryy: No i byl spuszczony, a ja nie zauważyłam takiego owczarka biegającego luzem .. no i oba do siebie zaczęły biec.. zaczęły się obwąchiwać i warczeć na siebie, i w ostatniej chwili na szczęście ten facet odwołał tego ONka i Andy za nim nie pobiegł :roll: Quote
bianka19 Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Ania :) napisał(a):A to, że Andy jak widzi jakiegoś psa to nie widzi panci :angryy: No i byl spuszczony, a ja nie zauważyłam takiego owczarka biegającego luzem .. no i oba do siebie zaczęły biec.. zaczęły się obwąchiwać i warczeć na siebie, i w ostatniej chwili na szczęście ten facet odwołał tego ONka i Andy za nim nie pobiegł :roll: Mój biedny Andy.:placz::placz: Nic mu się nie stało ?? :crazyeye: Quote
Ania :) Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 bianka19 napisał(a):Mój biedny Andy.:placz::placz: Nic mu się nie stało ?? :crazyeye: Nie, nie. Na warczeniu na szczęście się skończyło ;) Quote
bianka19 Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Ania :) napisał(a):Nie, nie. Na warczeniu na szczęście się skończyło ;) Uff..:roll: Naszczęście :lol::lol::lol: Jak Cezuś miał rok to chciał się bawić z takim owczarkiem niemieckim , a ten owczarek był już stary i wbił kły Cezusiowi w jego gardło i miał szyte..:placz::placz: Myślałam , że się popłacze , ale naszczęście skończyło się to dobrze.. Teraz nic nie widać i Cezuś już nie zadaje się z owczarkami :cool1::cool1: Quote
halgre Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 bianka19 napisał(a)::loveu::loveu::loveu::loveu: Dziękuje i pisałaś już to chyba ze dwa razy :evil_lol: To się powtarzam w takim razie ... :diabloti: Ale Cezarek jak prosi na dwóch łapkach - to zupełnie jakby tańczył ... :cunao: Quote
taxelina Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Szkoda ze rozmazane ale i tak fajnie ze foty sa :D Quote
halgre Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 bianka19 napisał(a):Uff..:roll: Naszczęście :lol::lol::lol: Jak Cezuś miał rok to chciał się bawić z takim owczarkiem niemieckim , a ten owczarek był już stary i wbił kły Cezusiowi w jego gardło i miał szyte..:placz::placz: Myślałam , że się popłacze , ale naszczęście skończyło się to dobrze.. Teraz nic nie widać i Cezuś już nie zadaje się z owczarkami :cool1::cool1: To mi coś przypomniało ... :lol: Jak Dindek był jeszcze malutki, to jego pierwszym psem do zabawy był właśnie owczarek niemiecki - Dżeki, który gości czasem na naszej galerii. Jak pierwszy raz Dżeki zaczął biec do Dindka - byłam tak przerażona, że myślałam że umrę ... :crazyeye: Ale one się tak wspaniale bawiły, goniły :evil_lol: przed blokami na trawnikach - ludzie przystawali i przyglądali się ze zdumieniem i uśmiechem ... bo taki malutki i wielki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Z nimi też zaczęliśmy chodzić do parku :lol: I ta ich sielanka trwała ok. 2. lat. Potem się odmieniło owczarkowi i niestety na złe. Zaczął atakować Dindka i nie tylko jego ... Na szczęście jest psem szkolonym i szybko daje się odwołać, ale jednak strasznie pogryzł innego małego w parku i parę innych "uszkodził" ...:-o http://img111.imageshack.us/img111/5366/image002tc7.jpg tu już taki wyrośnięty Dindek jest ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Czasowa Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Co tam ze rozmazane... ważne że Cezuś na nich jest :cool3: Quote
jonQuilla Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 prawdziwy model, nawet na rozmazanych zdjęciach ślicznie wychodzi :loveu: Quote
Ania :) Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 hej Wam :loveu: Ja jakoś mam takie uprzedzenie do ONków i ich unikam :evil_lol: Quote
.Labradore. Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 witamy witamy, lecz niestety sie żegnamy, do Świnoujścia wyjeżdżamy!:multi: :pWSPANIAŁYCH WAKACJI!!:p Quote
bianka19 Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 deer_1987 napisał(a):Szkoda ze rozmazane ale i tak fajnie ze foty sa :D Dzięki :loveu::loveu: halgre58 napisał(a):To mi coś przypomniało ... :lol: Jak Dindek był jeszcze malutki, to jego pierwszym psem do zabawy był właśnie owczarek niemiecki - Dżeki, który gości czasem na naszej galerii. Jak pierwszy raz Dżeki zaczął biec do Dindka - byłam tak przerażona, że myślałam że umrę ... :crazyeye: Ale one się tak wspaniale bawiły, goniły :evil_lol: przed blokami na trawnikach - ludzie przystawali i przyglądali się ze zdumieniem i uśmiechem ... bo taki malutki i wielki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Z nimi też zaczęliśmy chodzić do parku :lol: I ta ich sielanka trwała ok. 2. lat. Potem się odmieniło owczarkowi i niestety na złe. Zaczął atakować Dindka i nie tylko jego ... Na szczęście jest psem szkolonym i szybko daje się odwołać, ale jednak strasznie pogryzł innego małego w parku i parę innych "uszkodził" ...:-o http://img111.imageshack.us/img111/5366/image002tc7.jpg tu już taki wyrośnięty Dindek jest ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ojejku..:shake: Te owczarki są jakieś dziwne .. Nigdy w życiu nie kupię owczarka niemieckiego!!:angryy: Czasowa napisał(a):Co tam ze rozmazane... ważne że Cezuś na nich jest :cool3: jonQuilla napisał(a):prawdziwy model, nawet na rozmazanych zdjęciach ślicznie wychodzi :loveu: Bardzo dziękujemy !! :loveu::loveu: Ania :) napisał(a):hej Wam :loveu: Ja jakoś mam takie uprzedzenie do ONków i ich unikam :evil_lol: Heej!! :multi: Ja też teraz zaczęłam ich unikać ..:shake::shake: Karolina&Lucky napisał(a):Witamy :multi: Witanko! :loveu::multi: Quote
bianka19 Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Asiqs napisał(a):witamy witamy, lecz niestety sie żegnamy, do Świnoujścia wyjeżdżamy!:multi: :pWSPANIAŁYCH WAKACJI!!:p Heej wam! :loveu: Jak wy tutaj dawno nie zaglądaliście :-o:-o Już myślałam , że o nas zapomnieliście albo co..:shake: To , jak wrócicie to zaglądnijcie do nas;) Udanego pobytu!:evil_lol: Quote
bianka19 Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Te fotki robiłam u koleżanki w klatce , która ma w domu dwa koty..:evil_lol: A cezuś się ich bał i nie chciał tam wejść :evil_lol::evil_lol: Quote
bianka19 Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 To foto mi się najbardziej podoba :loveu: KONIEC :evil_lol: Quote
Ania :) Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 http://images40.fotosik.pl/156/0e7a1c5eb70aec48.jpg jaka przyczajka :cool3: :loveu: Quote
Foxowa Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 http://images40.fotosik.pl/156/0e7a1c5eb70aec48.jpg Słodki :loveu: ps. u nas zdjęcia Quote
bianka19 Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Ania :) napisał(a):http://images40.fotosik.pl/156/0e7a1c5eb70aec48.jpg jaka przyczajka :cool3: :loveu: cockermaister napisał(a):Śliczny :loveu::loveu::loveu: Foxowa napisał(a):http://images40.fotosik.pl/156/0e7a1c5eb70aec48.jpg Słodki :loveu: ps. u nas zdjęcia Dziękujemy :loveu::loveu: Quote
bianka19 Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 halgre58 napisał(a):Słodki ten Cezuś :loveu::loveu::loveu: Bardzo dziękuje :loveu::loveu: A Dinduś jeszcze słodszy! :loveu::loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 jak ja bym chciała żeby mój pies czół jakiś respekt przed kotami...no ale niestety cały czas ma nadzieję że mój kot będzie chciał się z nią bawić mimo tego że przy każdej jej próbie zachęcenia go do zabawy zostaje podrapana :evil_lol: Quote
bianka19 Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 jonQuilla napisał(a):jak ja bym chciała żeby mój pies czół jakiś respekt przed kotami...no ale niestety cały czas ma nadzieję że mój kot będzie chciał się z nią bawić mimo tego że przy każdej jej próbie zachęcenia go do zabawy zostaje podrapana :evil_lol: Hehe :evil_lol: Biedna Salsa :placz: Quote
Recommended Posts