kajkoowa Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Hej:hand: My tu po raz pierwszy, lecz z pewnością nie ostatni:D Śliczny piesek, wymiziaj go:loveu: Quote
bianka19 Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Ania :) napisał(a):U nas leje od samego rana i jest dośc chlodno :shake: :mad: U nas też przed chwilą lało :shake::shake: Ale już jest dobrze tylko , że troszkę chłodno..:roll: Kaya93 napisał(a):Hej hej hej:loveu::multi: co tam?:razz: Heej;) Nareszcie do nas wpadłyście:multi::multi: U nas dobrze, po staremu ..:eviltong: A u was?:razz: eve86 napisał(a):Ślicznotek :) Pozdrawiamy i zapraszamy do nas :) :multi: Dziękujemy i napewno zaglądniemy:D:D:D Quote
bianka19 Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 [quote name='BellaLab']Witam środowo :) [quote name='halgre58']Witam ... :hand::hand::hand: Witam was :loveu::loveu: [quote name='Kaja10014']Hej:hand: My tu po raz pierwszy, lecz z pewnością nie ostatni:D Śliczny piesek, wymiziaj go:loveu: Hej ;) Dziękuje i napewno go wymiziam:eviltong: Quote
bianka19 Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Foxowa napisał(a):Hej, hej ^^ Heej!:D:D:D Jak się wstawia z YouTube filmik tutaj??:razz::razz::razz: Quote
bianka19 Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Jak się wstawia z YouTube filmik tutaj??:razz::razz::razz: Quote
bianka19 Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 cockermaister napisał(a):Cześć :loveu::cool3::cool3::cool3: Heej!!:loveu: Quote
bianka19 Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 deer_1987 napisał(a):Dawaj duzo fotek :D Jasne,dzisiaj mu popstrykam:p Bartiśkowa_ napisał(a):Witamy :loveu: Heej!!:hand: Quote
bianka19 Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Wie ktoś jak się wstawia z YouTube filmik tutaj??:razz::razz::razz: Bo wstawiłam na YouTube filmik Cezarka , ale nie wiem , jak go się tutaj wstawia..:shake: Quote
halgre Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 bianka19 napisał(a):Wie ktoś jak się wstawia z YouTube filmik tutaj??:razz::razz::razz: Bo wstawiłam na YouTube filmik Cezarka , ale nie wiem , jak go się tutaj wstawia..:shake: Kopiujesz ten link, który tu zaznaczyłam na czerwono i zwyczajnie wklejasz go tu odrazu w okienku gdzie gadamy ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bianka19 Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 halgre58 napisał(a): Kopiujesz ten link, który tu zaznaczyłam na czerwono i zwyczajnie wklejasz go tu odrazu w okienku gdzie gadamy ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dziękuje wam bardzo :loveu::loveu::loveu: Zaraz wstawię fotki i filmik :multi: Quote
bianka19 Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Filmik trochę nie udany , ale zawsze coś:eviltong: YouTube - Cezarek The Westie (Part 1) Quote
Ania :) Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Moje kochanie jak słodko prosiło o ciacho :loveu: :loveu: Quote
halgre Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Słodki ten Cezarek ... on jest jak tancereczka - chyba to już pisałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 witam :multi::loveu: przychodzę również w odwiedzinki :cool3: Cezarek uroczy jak każdy West...te ich czarne nochy na białym tle :loveu: ojej jaki wzrok :) :loveu: http://www.otofotki.pl/img9/obrazki/xh4092_DSC02189.JPG wszystko widziałam, czekam na nowe zdjęcia :cool3: Quote
bianka19 Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Ania :) napisał(a):Moje kochanie jak słodko prosiło o ciacho :loveu: :loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu: halgre58 napisał(a):Słodki ten Cezarek ... on jest jak tancereczka - chyba to już pisałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dziękuje i pisałaś już to chyba ze dwa razy :evil_lol: cockermaister napisał(a):Hej;) super filmik :cool3::cool3::cool3: Heej :multi: Dziękujeemy :loveu::loveu: jonQuilla napisał(a):witam :multi::loveu: przychodzę również w odwiedzinki :cool3: Cezarek uroczy jak każdy West...te ich czarne nochy na białym tle :loveu: ojej jaki wzrok :) :loveu: http://www.otofotki.pl/img9/obrazki/xh4092_DSC02189.JPG wszystko widziałam, czekam na nowe zdjęcia :cool3: Dziękować , niedługo dodam nowe foty :loveu::loveu::loveu: Quote
bianka19 Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Fotki :loveu::loveu: Będą troche rozmazane , bo robiłam z komórki :evil_lol: Quote
Ania :) Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Bry wieczór :loveu: Jak dzionek minął ? :cool3: Quote
bianka19 Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Z dzisiejszego spacerku.. :diabloti: cdn jutro..:loveu::loveu: Quote
bianka19 Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Ania :) napisał(a):Bry wieczór :loveu: Jak dzionek minął ? :cool3: Heej :multi: Spokojnie i miło :D:D:D A u was?? :razz: Quote
Ania :) Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 bianka19 napisał(a):Heej :multi: Spokojnie i miło :D:D:D A u was?? :razz: http://images43.fotosik.pl/159/2bac1da622f3e5c1.jpg :loveu: :loveu: U nas w sumie też.. Andy miał małe spięcie z owczarkiem dzisiaj heh ale sobie poradziliśmy :evil_lol: Quote
Recommended Posts