Minerva Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 bianka19 napisał(a):Dziękuje wam ;) :multi::multi: Kawka dla was :loveu: Dzięki za kawke, chociaż to dla Ewy powinna być :lol: To ja to ciasteczko wezmę :lol: Quote
Ewa&Duffel Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 bianka19 napisał(a):Jeeest ! :D Dzięki Ewuniu ;) Ale to trzeba pojedynczo wgrywać ? Nie, jak wejdziesz w "Twoje Elementy" (na górze), to potem pojawi Ci się panel do wgrywania zdjęć, a pod spodem będzie "Upload more".W ten sposób można załadować na raz 5 zdjęć, tylko do tego trzeba mieć konto założone. Quote
bianka19 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Pusiakowa napisał(a):aaaa. :D:D hehe , cieszysz się ? :diabloti::cool3: Quote
Pusiakowa Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 bianka19 napisał(a):hehe , cieszysz się ? :diabloti::cool3: skacze z radości. :diabloti: Quote
bianka19 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 [quote name='Minerva']Dzięki za kawke, chociaż to dla Ewy powinna być :lol: To ja to ciasteczko wezmę :lol: Dobrze , jak chcesz ;) Kochamy cie ciotka! :D hehe [quote name='Ewa&Duffel']Nie, jak wejdziesz w "Twoje Elementy" (na górze), to potem pojawi Ci się panel do wgrywania zdjęć, a pod spodem będzie "Upload more".W ten sposób można załadować na raz 5 zdjęć, tylko do tego trzeba mieć konto założone. Aha , okej dzięki :D:D:D I tak już dużo mi pomogłaś ;) [quote name='Pusiakowa']skacze z radości. :diabloti: Super! Bo wiesz , że ja też :D Quote
Pusiakowa Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='bianka19']Super! Bo wiesz , że ja też :D tylko sie w sufit nie uderz. :diabloti: Quote
bianka19 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Pusiakowa napisał(a):tylko sie w sufit nie uderz. :diabloti: Spróbuję ;):D Quote
Minerva Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 bianka19 napisał(a):Dobrze , jak chcesz ;) Kochamy cie ciotka! :D hehe No a jak, ja tu najwięcej zrobiłam :cool3: Quote
Pusiakowa Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Minerva napisał(a):No a jak, ja tu najwięcej zrobiłam :cool3: ahh, ta skromność. :loveu: Quote
Minerva Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Pusiakowa napisał(a):ahh, ta skromność. :loveu: Hihi, normalnie skromność to moje drugie imię xD Quote
Pusiakowa Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Minerva napisał(a):Hihi, normalnie skromność to moje drugie imię xD od dziś do Ciebie skromność będe mówiła. ;D Quote
bianka19 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Minerva napisał(a):No a jak, ja tu najwięcej zrobiłam :cool3: No tak :evil_lol: Hihi :D Zaraz dodam ilka fot Cezara z serii śpioch :diabloti: Quote
Minerva Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Pusiakowa napisał(a):od dziś do Ciebie skromność będe mówiła. ;D Dobrze, zgadzam się :lol: bianka19 napisał(a):No tak :evil_lol: Hihi :D Zaraz dodam ilka fot Cezara z serii śpioch :diabloti: No, to teraz szpanujesz, lansujesz, wymiatasz tym, że umiesz wstawić fotki [a to wszystko dzięki mojej skromnej osobie :D] Quote
Pusiakowa Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 toż to wstyd! ;oo żeby nie umieć wstawiać fotek. :diabloti: Quote
bianka19 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Pusiakowa napisał(a):od dziś do Ciebie skromność będe mówiła. ;D Ja też! :D Quote
Minerva Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 bianka19 napisał(a):Ja też! :D To już nie jestem Cielakowa :D? Quote
bianka19 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Minerva napisał(a):Dobrze, zgadzam się :lol: No, to teraz szpanujesz, lansujesz, wymiatasz tym, że umiesz wstawić fotki [a to wszystko dzięki mojej skromnej osobie :D] Przedtem też umiałąm , tylko że to dogo sie zminiło i nie umiałam xd a teraz umiem! :D Pusiakowa napisał(a):toż to wstyd! ;oo żeby nie umieć wstawiać fotek. :diabloti: Czytaj wyżej :) Quote
bianka19 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Minerva napisał(a):To już nie jestem Cielakowa :D? Cielakowa też :) Quote
Minerva Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 bianka19 napisał(a):Przedtem też umiałąm , tylko że to dogo sie zminiło i nie umiałam xd a teraz umiem! :D Ano fakt, nie pomyślałam :lol: Quote
Cavalierkaa Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Witamy się :D Jeju < 3 Boskie zdjęcia Quote
cockermaister Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Hejka wam:) piękne fotki i piękny Cezarek :loveu: Quote
WeronikaM Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 :iloveyou: jak zawsze przecudny !!! :D :D Quote
Recommended Posts