sunshine Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Cześć białasy coś o nas zapomnieliście :-( Quote
stratoos Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Wpadamy z wizytą po długiej przerwie :loveu: Quote
bianka19 Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 Witam wszystkich i dziękuje za pamięć o nas :roll::roll: Wiecie , szkoła i czasem nie da rady być ciągle na kompie , a o zdjęciach to już nawet nie wspomnę :shake::shake: Ale postaram się o jakieś dzisiaj ;) Lecę do waszych galeryjek! :multi: P.s Jesteście wszyscy kochani!!!! Dziękuje wam!! Quote
taxelina Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 bianka19 napisał(a):Witam wszystkich i dziękuje za pamięć o nas :roll::roll: Wiecie , szkoła i czasem nie da rady być ciągle na kompie , a o zdjęciach to już nawet nie wspomnę :shake::shake: Ale postaram się o jakieś dzisiaj ;) Lecę do waszych galeryjek! :multi: P.s Jesteście wszyscy kochani!!!! Dziękuje wam!! poczekamy na was spokojnie!! i do nas zapraszamy :D Quote
sunshine Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Nie masz za co dziękować po prostu o tym białasie nie da się zapomnieć:loveu::eviltong: Quote
bianka19 Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 deer_1987 napisał(a):poczekamy na was spokojnie!! i do nas zapraszamy :D Dziękujemy:loveu: sunshine napisał(a):Nie masz za co dziękować po prostu o tym białasie nie da się zapomnieć:loveu::eviltong: Kłamiesz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sunshine Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Jak to kłamię:mad:?Przecież nie zapomniałam:loveu::cool3: Quote
kajkoowa Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 sunshine ma racje o tym małym diabole to sie nie da zapomniec :evil_lol: CZekam z niecierpliwością na foty PS ja tez nie wiem kiedy wejde na kompa, na czwartek musze się nauczyć z 6 przedmiotów + ,,Krzyzacy":shake: Quote
Minerva Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Hej Wam :hand: Nawet nic o szkole nie mów :roll:. Non stop coś, tu kartkówka, tu pytają, tu sprawdzian zapowiają :-o. Pozdrawiamy. Quote
iwcza Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 bianka19 napisał(a):Witam wszystkich i dziękuje za pamięć o nas :roll::roll: Wiecie , szkoła i czasem nie da rady być ciągle na kompie , a o zdjęciach to już nawet nie wspomnę :shake::shake: Ale postaram się o jakieś dzisiaj ;) Lecę do waszych galeryjek! :multi: P.s Jesteście wszyscy kochani!!!! Dziękuje wam!! Oj, wiem coś o tym :shake: Ale do piątku jestem na zwolnieniu więc korzystam :lol: Quote
bianka19 Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 sunshine napisał(a):Jak to kłamię:mad:?Przecież nie zapomniałam:loveu::cool3: No przecież żartowałam :evil_lol: Maks i Spark napisał(a):Cześć popołdniowo :) A. Mqrtynq napisał(a):Hej :hand: Heej:multi: Kaja10014 napisał(a):sunshine ma racje o tym małym diabole to sie nie da zapomniec :evil_lol: CZekam z niecierpliwością na foty PS ja tez nie wiem kiedy wejde na kompa, na czwartek musze się nauczyć z 6 przedmiotów + ,,Krzyzacy":shake: Dzięki , foty zaraz dodam ;) Współczuję Ci :shake: Nati28 napisał(a):Witamy Cezarka i jego Pania :loveu: Witamy się!:) Minerva napisał(a):Hej Wam :hand: Nawet nic o szkole nie mów :roll:. Non stop coś, tu kartkówka, tu pytają, tu sprawdzian zapowiają :-o. Pozdrawiamy. Heej:loveu: Mam tak samo..:shake: Zaraz foty będą:multi: iwcza napisał(a):Oj, wiem coś o tym :shake: Ale do piątku jestem na zwolnieniu więc korzystam :lol: Ale Ci fajnie:roll: Quote
taxelina Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 ooo zaraz foty beda tylko ze zaraz to ja musze do szkoly isc :( Quote
bianka19 Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 Foty z wczorajszego spaceru;) Taki ładny widoczek :evil_lol: Poproś:loveu: Niektóre zdjęcia są nieudane tak , jak np. to:eviltong: c.d.n Quote
bianka19 Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 deer_1987 napisał(a):ooo zaraz foty beda tylko ze zaraz to ja musze do szkoly isc :( A ja mam na 10:multi::eviltong: Quote
bianka19 Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 Uwielbiam takie zdjęcia :loveu::evil_lol: c.d.n Quote
bianka19 Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 Ostatnie 3 , reszta po szkole , albo wieczorkiem :eviltong: Quote
taxelina Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 http://www.otofotki.pl/img11/obrazki/yv3726_DSC03768.JPG no jak sie takie zlapie kompaktem to w ogole radosc bo to trudniej niz lustrzanka :D Quote
bianka19 Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 deer_1987 napisał(a):http://www.otofotki.pl/img11/obrazki/yv3726_DSC03768.JPG no jak sie takie zlapie kompaktem to w ogole radosc bo to trudniej niz lustrzanka :D Wiem , wiem :) Ta fotka właśnie , dlatego najbardziej mi się podoba :loveu: Quote
bianka19 Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 Stop Killing Dogs - the petition to stop brutal dog torture and dog meat consumption in South Korea Podpiszcie !;) Quote
iwcza Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 bianka19 napisał(a): Ale Ci fajnie:roll: Fajnie jak fajnie, ale nienawidzę kiedy jestem zasmarkana -.- Zdjęcia super jak zawsze :loveu::loveu::loveu: Mizianko dla Cezusia :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts