iwcza Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 bianka19 napisał(a):FOTKI?! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Już lecimy!! nie :lol!: Jeszcze nie teraz :eviltong: Quote
stratoos Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 bianka19 napisał(a): Heej Dzięki :loveu: Jeden Cezarek może być Twój , ale ten w lustrze :evil_lol: Dobre i to, biorę :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 bianka19 napisał(a): Salsuni tez tak mówisz? :evil_lol: Jak ja Cezikowi ? :D nie o ciasteczko bo wtedy to by skakała jak oszalała na mnie :evil_lol: Salsa kręci głową na wysokie dźwięki...nie ważne czy wykonywane przeze mnie czy puszczane z telefonu itd. Quote
bianka19 Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 iwcza napisał(a):nie :lol!: Jeszcze nie teraz :eviltong: Filmik jest , ale zdjęcia dodaj potem :razz: A filmik super :loveu: stratoos napisał(a):Dobre i to, biorę :evil_lol: Ale pod warunkiem , że dasz mi kawałek Tima :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jonQuilla napisał(a):nie o ciasteczko bo wtedy to by skakała jak oszalała na mnie :evil_lol: Salsa kręci głową na wysokie dźwięki...nie ważne czy wykonywane przeze mnie czy puszczane z telefonu itd. Aa.. A ten mały nie skacze , tylko głową kręci :evil_lol: A na takie hałaśliwe rzeczy to nie kręci głową ;) Quote
halgre Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Cześć ... http://www.otofotki.pl/img10/obrazki/wq1468_DSC03436.JPG Ile ślicznych Cezarków :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
.Labradore. Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 oj, oj, no odwiedzamy tego bałwanka białego:evil_lol:. Cudne miny :loveu: Quote
bianka19 Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 halgre58 napisał(a):Cześć ... http://www.otofotki.pl/img10/obrazki/wq1468_DSC03436.JPG Ile ślicznych Cezarków :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cześć :loveu: Hmm.. Masz coś przeciwko ? :evil_lol::evil_lol: Quote
bianka19 Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 Oto mój własnoręczny robiony banner przed chwilą :multi: I jak ? :cool3: Avek Quote
bianka19 Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 Asiqs napisał(a):oj, oj, no odwiedzamy tego bałwanka białego:evil_lol:. Cudne miny :loveu: Nareszcie :multi::multi: Quote
Minerva Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 W końcu fotki :multi: U nas też niedługo będą-takie jak wszyscy lubią czyli rozmazane/nieostre :razz:. Pozdrawiamy. Quote
Foxowa Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Śliczny Cezuś, cudowny maluch :loveu::loveu: Quote
Tepes Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 no, no bardzo fajny;) a tak wgl witamy się deszczowo:hand: Quote
bianka19 Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 Jestem do jutra u babci , ale będę na dogo tylko nie będę mogła robić bannerów , bo siedzę na babci lapie , a fotek Cezusiowych do jutra nie będzie , bo nie jestem z Cezarem:cool3: P.s jestem u tej babci , która ma sznaucera Axela :loveu: Mogłabym mu porobić zdjęcia , ale jak coś to fonem , bo aparatu nie zabrałam z domu. I bym mogła dopiero zdjęcia Axela dodać u siebie w domu , bo przy sobie nie mam USB , ani bluetooth`a :shake: I mam złą wiadomość .. :-( Mój kochany chomiczek - Myszka zdechła :placz::placz::placz: Minerva napisał(a):W końcu fotki :multi: U nas też niedługo będą-takie jak wszyscy lubią czyli rozmazane/nieostre :razz:. Pozdrawiamy. No widzisz , doczekaliście się na zdjęcia ;) A mi się naszczęście chciało porobić :multi: Jak wrócę do domu to porobię Cezusiowi zdjęcia - pójdę na spacer :cool3: To co ,że Fredkowe fotki będą rozmazane , albo nieostre , ważne aby były :eviltong: Foxowa napisał(a):Śliczny Cezuś, cudowny maluch :loveu::loveu: as_kate napisał(a):ładny :) :) Anula & Bono napisał(a):no, no bardzo fajny;) a tak wgl witamy się deszczowo:hand: Dziękujemy :loveu: Anula&Bono Witamy też się deszczowo :shake: Quote
bianka19 Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 I jak osądzacie mój bannerek i avek , który niedawno zrobiłam ?:razz: Nikt mi jeszcze nie odpowiedział :-( Quote
bianka19 Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 I JAKBY KTOŚ NIE WIEDZIAŁ TO FOTKI NA STRONIE 175 i 176 .!! :cool3::cool3::cool3: Quote
as_kate Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 jak to nie :o mnóstwo osób, nawet cytowałaś :knuje: Quote
bianka19 Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 as_kate napisał(a):jak to nie :o mnóstwo osób, nawet cytowałaś :knuje: Tylko Ty i Bonusiowie ;) Quote
sunshine Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Biedna Myszka :placz:. A Axelkowi porób fociki:cool3:. I jak wrócisz to chcęmój wyczekany banner!:p Quote
Ania :) Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Fotki widziałam, śliczne :loveu: Bannerek też ładny zrobiłaś ;) Quote
taxelina Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 6 stron nagadane ale i zdjecia sa :D http://www.otofotki.pl/img10/obrazki/wq1468_DSC03436.JPG sliczna mordka!! Quote
Minerva Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Ciotko, miłego wyjazdu, szkoda chomiczka :-( No i wrócisz koniecznie masz sie zabrać na bannery :mad:. Pozdrawiamy. Quote
Pestka Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 bianka19 napisał(a):I JAKBY KTOŚ NIE WIEDZIAŁ TO FOTKI NA STRONIE 175 i 176 .!! :cool3::cool3::cool3: To było 4 strony temu :cool3: Moze jakieś wieczorne? Quote
bianka19 Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 sunshine napisał(a):Biedna Myszka :placz:. A Axelkowi porób fociki:cool3:. I jak wrócisz to chcęmój wyczekany banner!:p Dzięki , że mi współczujesz :-( No nie wiem czy Axelowi porobię zdjęcia , bo jakiś zły jest na wszystko i , jak wyciągam fona , żeby mu zdjęcie zrobić to chowa się od łóżko :placz: Jasnę zrobię ;) Tak to bym teraz zrobiła , ale na lapie babci nie mam programu graficznego , bo babcia nie pozwala zainstalować :angryy: Ania :) napisał(a):Fotki widziałam, śliczne :loveu: Bannerek też ładny zrobiłaś ;) Dzięki bardzo :loveu: deer_1987 napisał(a):6 stron nagadane ale i zdjecia sa :D http://www.otofotki.pl/img10/obrazki/wq1468_DSC03436.JPG sliczna mordka!! No widzisz są :multi: :eviltong: Dziękuje :loveu: Mqrtynq napisał(a):Heej :razz: Cześć :cool3: Minerva napisał(a):Ciotko, miłego wyjazdu, szkoda chomiczka :-( No i wrócisz koniecznie masz sie zabrać na bannery :mad:. Pozdrawiamy. Dziękuje :placz: Nie mówcie już nikt o chomiku moim bo zaraz się zaleję łzami :placz: Wiem , zrobię , zrobię ;) (przeczytaj sobie odpowiedź do sunshine) Pestka napisał(a):To było 4 strony temu :cool3: Moze jakieś wieczorne? Nie czytasz co piszę :shake: Przecież pisałam że jadę do babci BEZ Cezara :eviltong: Jutro wrócę. Quote
Recommended Posts