bianka19 Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 Ania :) napisał(a):Igor ściąga chyba z torentów :eviltong: Prześlij stronke , jak możesz :lol: Quote
Ania :) Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 [quote name='bianka19']Prześlij stronke , jak możesz :lol: Torrenty.org - Polski Katalog Torrentów tylko z tego co wiem rejestracja jest płatna :lol: Quote
bianka19 Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 [quote name='Ania :)']Torrenty.org - Polski Katalog Torrentów tylko z tego co wiem rejestracja jest płatna :lol: Ahaa ..:cool3: Quote
bianka19 Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 Okej idę oglądać "Kochaj i Tańcz" :loveu: Dobranoc wszystkim! Quote
stratoos Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Miłego oglądania filmu :razz: Widziałam "KiT", ale mi jakoś specjalnie do gustu nie przypadł, ale to chyba dlatego, że nie lubię współczesnego polskiego kina :eviltong: Ładny macie ten nowy bannerek i avatar :loveu: Z torrentami jest dużo stron. Wystarczy wpisać w google darmowe torrenty i sporo się tego wyświetli :) Quote
Cavalierkaa Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 stratoos napisał(a): Ładny macie ten nowy bannerek i avatar :loveu: Fajnie, że Ci się podoba bo to moja robótka :eviltong: Quote
Pestka Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Kochaj i tancz? Nie ogladałam, i jak fajne? Quote
Cavalierkaa Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Ej, a co to w telewizji leci czy jak ? :oops: Quote
Dariette. Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 CaneSs napisał(a):Ej, a co to w telewizji leci czy jak ? :oops: Nie, Bianka pisała, że kupiła sobie na DVD ;). Quote
Cavalierkaa Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Acha. Sorki :p Ma sie ten łepek taki jak sie ma i nie wszystko koduje xD Pewnie nie zauważyłam... tyle tu sie dzieje xD Quote
Ania :) Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Dzień doberek :razz: Nowy bannerek i avek są śliczne :loveu: Quote
LadyK Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 [CENTER]Może jakieś nowe fotki? :eviltong:[/CENTER] Quote
bianka19 Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 Dariette. napisał(a):Miłego oglądania filmu i dobranoc ;). Dziękuje bardzo ;) Film był wspaniały tylko , że dużo reklam z zapowiedziami filmów było :cool1: stratoos napisał(a):Miłego oglądania filmu :razz: Widziałam "KiT", ale mi jakoś specjalnie do gustu nie przypadł, ale to chyba dlatego, że nie lubię współczesnego polskiego kina :eviltong: Ładny macie ten nowy bannerek i avatar :loveu: Z torrentami jest dużo stron. Wystarczy wpisać w google darmowe torrenty i sporo się tego wyświetli :) Dziękuje :loveu: Nie lubisz współczesnego polskiego kina ?:-o A za Bannerek i Avek dzięki :cool3: Mi też się podoba :evil_lol: Muszę sobie poszukać jakąś właśnie darmową stronkę do ściągania filmów , bo wtedy nie będe musiała lecieć do sklepów , żeby mi nikt nie wykupił :angryy: CaneSs napisał(a):Fajnie, że Ci się podoba bo to moja robótka :eviltong: Właśnie wiem :cool3: Śliczne są :loveu::loveu: Pestka napisał(a):Kochaj i tancz? Nie ogladałam, i jak fajne? Pytasz czy fajne?? :crazyeye: Za*ebiste :diabloti: CaneSs napisał(a):Ej, a co to w telewizji leci czy jak ? :oops: W TV jeszcze nie leciało y.. chyba :hmmmm: Szczerze to nie wiem :evil_lol: Ja sobie kupiłam na DVD :multi: Quote
bianka19 Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 [quote name='Dariette.']Nie, Bianka pisała, że kupiła sobie na DVD ;). No właśnie :diabloti: [quote name='CaneSs']Acha. Sorki :p Ma sie ten łepek taki jak sie ma i nie wszystko koduje xD Pewnie nie zauważyłam... tyle tu sie dzieje xD Nie dziwię się :evil_lol: Bo , żeby dla mnie zrobić bannerek i avek to się napracować trzeba , bo czasem jestem wybredna :eviltong: [quote name='cockermaister']Witam :hand: kiedy fotki ?? Heejka ;) Fotki wczoraj dodałam , chyba nie wchodzisz na mnie codziennie i nie sprawdzasz co się dzieje :shake: [quote name='Maks i Spark']Cześc, miłego wtorku :lol: A. Witanko i dzięki :loveu::loveu: [quote name='Ania :)']Dzień doberek :razz: Nowy bannerek i avek są śliczne :loveu: Dobry . :loveu: Bardzo dzięki ! :cool3: Ale to robota CaneSs :loveu: Quote
bianka19 Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 LadyK napisał(a):Może jakieś nowe fotki? :eviltong: Fotki wczoraj wstawiłam ;) Quote
Foxowa Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Widzę nowy śliczny bannerek :loveu::loveu: Quote
bianka19 Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 Foxowa napisał(a):Widzę nowy śliczny bannerek :loveu::loveu: Zobacz na moją pierwszą stronke i pierwszego posta , to tam jest jeszcze jeden nowy :loveu: i jeszcze zamówiłam jeden bannerek w razie co :cool3: Quote
Foxowa Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 A widziała drugi nowy u wykonywającej :diabloti: Quote
bianka19 Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 Shel napisał(a):Fajne te bannerki macie :diabloti: Dziękujemy :loveu: deer_1987 napisał(a):to kiedy foty? Foty wczoraj dodałam więc się nie śpiesz :evil_lol: Foxowa napisał(a):A widziała drugi nowy u wykonywającej :diabloti: Szybka jesteś :cool3: Quote
Kashdog Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 My jesteśmy obecne, żeby nie było :diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts