bianka19 Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 border_collie&westie napisał(a):Dawno nie byłyśmy, witamy się! :) My też się witamy:multi: Izuuus napisał(a):Hej :hand: Fotki śliczne :loveu: Heej :hand: Dziękujemy bardzo:multi: Ania :) napisał(a):http://images38.fotosik.pl/157/033c21811c35311bmed.jpg :loveu: :loveu: Co tam u Was ? :cool3: :loveu: Heeeeej:loveu: U nas dobrze tylko niedawno mieliśmy małe spięcie z Martusią:angryy: To że jej pies idealny to nie znaczy że mój taki musi być...:roll: nate napisał(a):a my się z wami zegnamy :c Czemu?:placz::placz: Agata_Roki napisał(a):Może jakieś spacerowe zdjęcia co ? :cool3: Niedługo dodam:loveu::loveu::loveu: Quote
bianka19 Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 halgre58 napisał(a):Cześć ... Zapraszam na świeże fotki ... Heej :loveu: Napewno wpadaniemy tylko wieczorkiem,bo już muszę niestety schodzić z dogo:placz::placz: cockermaister napisał(a):Siemanko :bye: Witam panie:loveu::loveu: Ania :) napisał(a):To czekam :loveu: :loveu: Wieczorkiem dodam foteczki;) Quote
.Agata. Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Izuuus - ranka ? :evil_lol: Bry ! :multi::multi: Też macie taki piękny dzień ? My z tej okazji siedzimy od rana w domu :evil_lol: Cholerne są te gorące dni :eviltong: Quote
Izuuus Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 [SIZE="1"]Tak z ranka, bo ja niedawno wstałam to dla mnei ranek :eviltong: Quote
Ania :) Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 bianka19 napisał(a):Wieczorkiem dodam foteczki;) Ok :loveu: A ja zaraz ide robić moje danie specjalne :diabloti: :loveu: Quote
cockermaister Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 bianka19 napisał(a): Wieczorkiem dodam foteczki;) czekamy, czekamy Quote
bianka19 Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Izuuus napisał(a):Witamy z ranka :hand: My też się witamy :loveu: Agata_Roki napisał(a):Izuuus - ranka ? :evil_lol: Bry ! :multi::multi: Też macie taki piękny dzień ? My z tej okazji siedzimy od rana w domu :evil_lol: Cholerne są te gorące dni :eviltong: Dobry,dobry :multi: U nas ponad 40 stopni..:-o:-o:-o My też siedzimy w domu i dlatego nie mam jak Cezusiowi zrobić zdjęć spacerkowych :placz: Ale coś wykombinuję:eviltong: Izuuus napisał(a):Tak z ranka, bo ja niedawno wstałam to dla mnei ranek :eviltong: Ja też wstałam około 12, a Cezuś ze mną :eviltong: Więc nie jesteś sama :evil_lol: Mqrtynq napisał(a):Hej :hand: Heej :loveu: Quote
bianka19 Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Ania :) napisał(a):Ok :loveu: A ja zaraz ide robić moje danie specjalne :diabloti: :loveu: Danie specjalne?? :cool3::cool3: A cóż to takiego? :diabloti: cockermaister napisał(a):czekamy, czekamy Kashdog napisał(a):Czekamy na jakieś fotki :diabloti: Bez obaw :diabloti: Niedługo dodam :loveu: Quote
Ania :) Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 bianka19 napisał(a):Danie specjalne?? :cool3::cool3: A cóż to takiego? :diabloti: Znaczy w sumie żadne danie specjalne, ale ja to uwielbiam :D Makaron http://a01.cdn.a.pl/Zdjecie-3660/Lubella-Makaron-Piora-Nr-17-400g-Full.jpg taki do tego krojone pomidory z bazylią i oregano i do tego biały ser :loveu: pychotka :cool3: Quote
.Agata. Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Hejka prawie wieczorem :multi: Ania :) napisał(a):Znaczy w sumie żadne danie specjalne, ale ja to uwielbiam :D Makaron http://a01.cdn.a.pl/Zdjecie-3660/Lubella-Makaron-Piora-Nr-17-400g-Full.jpg taki do tego krojone pomidory z bazylią i oregano i do tego biały ser :loveu: pychotka :cool3: ależ musi być dobre :evil_lol::loveu: Quote
Ania :) Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Agata_Roki napisał(a):Hejka prawie wieczorem :multi: ależ musi być dobre :evil_lol::loveu: pyszne jest :loveu: Quote
bianka19 Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Ania :) napisał(a):Znaczy w sumie żadne danie specjalne, ale ja to uwielbiam :D Makaron http://a01.cdn.a.pl/Zdjecie-3660/Lubella-Makaron-Piora-Nr-17-400g-Full.jpg taki do tego krojone pomidory z bazylią i oregano i do tego biały ser :loveu: pychotka :cool3: Też to uwielbiam :loveu: I czasami tego makaronu używam dla Cezarka :evil_lol: Mięsko dodaje itp.. :eviltong: Agata_Roki napisał(a):Hejka prawie wieczorem :multi: ależ musi być dobre :evil_lol::loveu: A my się już witamy wieczorem :evil_lol: Ania :) napisał(a):pyszne jest :loveu: Wiadomo :loveu::loveu: deer_1987 napisał(a):Wieczoer jest a fotke nie ma.. Bez obaw:diabloti: Zaraz dodam tylko , że będą z komórki , a nie z aparatu :placz: Quote
bianka19 Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Chwalimy się fotkami :loveu: W samochodzie :evil_lol: Quote
bianka19 Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Przyjechała moja młodsza kuzynka i się chwaliła , że ma gazetke o Cezarku:loveu: Oraz...Cezarka :loveu::loveu: Nawet na smyczy :eviltong: Jaką mał piękną obróżke :evil_lol: Quote
bianka19 Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Ostatnie dwie fotki Cezusia :loveu: Cień :evil_lol: KONIEC:eviltong: Quote
Ania :) Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Moja śliczna mordzia :loveu::loveu: hihi a "mini Cezuś" boski :evil_lol: :loveu: Quote
bianka19 Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Ania :) napisał(a):Moja śliczna mordzia :loveu::loveu: hihi a "mini Cezuś" boski :evil_lol: :loveu: Wiadomo :loveu::loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 :evil_lol::evil_lol: Cezarek w mini wersji jest super podobieństwo ogromne :cool3::loveu::loveu: Quote
bianka19 Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 jonQuilla napisał(a)::evil_lol::evil_lol: Cezarek w mini wersji jest super podobieństwo ogromne :cool3::loveu::loveu: Aaa..dziękujemy:loveu: Quote
stratoos Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Hej :) Cezuś jest prześliczny :loveu: Świetna miniaturka, ale nie dorównuje oryginałowi :razz: Quote
bianka19 Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 stratoos napisał(a):Hej :) Cezuś jest prześliczny :loveu: Świetna miniaturka, ale nie dorównuje oryginałowi :razz: Witamy ;) Dziękujemy..:loveu: Przecież wiadomo :eviltong::eviltong: Quote
Recommended Posts