bianka19 Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]klony atakują!!! :crazyeye: http://img22.otofotki.pl/obrazki/oa518_DSC01268.JPG widać że oba prane w Perwollu :evil_lol: świetne ma uszka zarośnięte :loveu: http://img22.otofotki.pl/obrazki/mf395_DSC01177.JPG [/FONT] no czy klony to ja nie wiem, bo jak dla mnie znacznie się różnią. :eviltong: Perwoll? ja używam Vanisha. :lol: Ania :) napisał(a):A ok. :D To już idę czytać xD i jak przeżycia? :razz: sunshine napisał(a):Bielutki łobuzy:D ja jak bym miala psa którego trzeba ciąć to zawsze był by zjechany na krótko:P "na szczeniaka" i spokój:D znowu nam ućkniecie?;> oj kobitko, westika tak nie za bardzo, chyba, że chciałabyś mieć różowego szczurasia. :roll: uciekać, skąd? ja nawet nie mam zamiaru, ale niestety muszę. gdyby można byłoby cofnąć czas, ohh. marzenia. :D kalyna napisał(a):witamy się :) i ładnie mu w tych czerwonych szelkach na tle jego białości :D Kasi i Lena napisał(a):Białe psiaki w większości kolorów cudownie wyglądają. On w tych szelkach wygląda dużo ładniej niż moja rudo-biszkoptowa Lena. witamy, witamy i dziękujemy za miłe opinie na temat szelek. :lol: Maalwi napisał(a):Witam, niby taka sama rasa,ale zupełnie inne psiaki, a ten drugi westik to papierowy? ;) oo właśnie, chociaż jedna osóbka mnie rozumie! prawda, że są inne? :eviltong: można tak powiedzieć, że papierowy. :cool3: A&L napisał(a):Śliczny ten Twój chłopiec :) Ma rodowód? dziękujemy, ale rodowodu nie posiadamy. :eviltong: cockermaister napisał(a):Piękne białaski :loveu: Illusion napisał(a):Wpadam z rewizytą :). Super białasy! ;) dagaa111 napisał(a):w końcu zdjęcia białasów :loveu: :loveu: Quote
bianka19 Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 takie na dobranoc focisze z dzisiaj. ;) nie proszę, nie chcę więcej zdjęć. :evil_lol: kfffiatek. Quote
bianka19 Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 odwiedziłam Axelkowatego dzisiaj. :cool3: i.. Ozzik. :lol: SŁODKICH SNÓW. :sleep2: (na poprzedniej stronie zdjęcia) Quote
jonQuilla Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 bianka19 napisał(a):no czy klony to ja nie wiem, bo jak dla mnie znacznie się różnią. :eviltong: Perwoll? ja używam Vanisha. :lol: [FONT=Georgia]małe, białe ... klony! :evil_lol:[/FONT] Quote
bianka19 Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 [quote name='Pieseczkowo']jeden wyglada lepiej od drugiego :P co masz na myśli? :cool3: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]małe, białe ... klony! :evil_lol:[/FONT] aaaaj tam, ważne, że psioczki. :eviltong: Quote
Pieseczkowo Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Jeden zgolony drugi zarosniety jak niedzwiedź :P ale w tej kwestii juz milcze bo i tak niestety każdy robi co chce :P ale popieram koleżanke niech trymuje swojego westika! :) Quote
bianka19 Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 ale to nie o to chodzi, bo na pewno chodzi ci o kwestię Cezara. ja wiem, że West powinien być trymowany, a ta fryzjerka twierdzi, że Cezar jest trymowany, a sama przecież widzę, że wygląda, jak "szczur", więc już nie wiem co mam robić. :shake: teraz troszkę zapuszczę Cezara i sama pójdę z nim do fryzjera i powiem tylko, a by był trymowany. najlepsze jest to, że ta pani sama ma 2 westiki wystawowe, nazywają się "Szkockie Asy" możliwe, że znasz. :) Quote
łamAga Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 http://img22.otofotki.pl/obrazki/oa518_DSC01268.JPG słodziaki :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
bianka19 Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 [quote name='dOgLoV']http://img22.otofotki.pl/obrazki/oa518_DSC01268.JPG słodziaki :loveu::loveu::loveu::loveu: dziękujemy. :) Quote
Yuveza Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 No to jestem Ja też uważam że powinien być trymowany;) no i przecież widać z4e jest golony a ja jak byłam u fryza to stałam z psem i widziałam co robi;) Quote
Kazuro Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Dzień dobry, my z rewizytą ;) Zgolony westik wygląda dziwnie jak dla mnie :P a nie możesz go sama wytrymować? Albo zostać z nim u groomerki? Quote
bianka19 Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 Ada i Fanta witamy. :) no, bo było to tak, że to mojej mamy taka jakby bliższa koleżanka i ona zawsze jeździła, ale teraz pojadę sama i zostanę tam z nią i wtedy będę widzieć co robi. mówię zawsze mamie, żeby jej powiedziała, żeby tylko wytrymowała, a ta twierdzi, że jest trymowany, taaa ciekawe gdzie. :razz: teraz czekam, aż Cezar trochę zarośnie i dopiero wtedy z nim pójdę, a jak pójdę i będzie ogolony to macie mnie zbić. :roll: Quote
Misia&Ruby Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Witam! :) Piękny weściaczek :loveu: Niestety nie widzę tych nowszych fotek Cezarka, tylko te z pierwszych stron :( Quote
Kazuro Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 No to czekamy na zarośnięcie :D A pani fryzjerka to strasznie leniwa jest, lepiej przejechać psa maszynką niż siedzieć i go skubać :roll: co z tego, że potem wygląda dziwnie (bez obrazy oczywiście, Cezarek jest śliczny) Quote
Natalia&Cody Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Wpadam z rewizytą. Cezar jest przepiękny. :loveu: Będziemy wpadać. :) Quote
Pieseczkowo Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 No nie trymowany to on nawet nie jest w jednym calu :P czekac to byś musiala długo bo z takiego zera to trzeba miec wlos min. 5 cm ale zrobisz co zechcesz :) Quote
bianka19 Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 Misia&Ruby napisał(a):Witam! :) Piękny weściaczek :loveu: Niestety nie widzę tych nowszych fotek Cezarka, tylko te z pierwszych stron :( cześć, cześć. :D a czemu to nie widzisz zdjęć? :razz: Ada i Fanta napisał(a):No to czekamy na zarośnięcie :D A pani fryzjerka to strasznie leniwa jest, lepiej przejechać psa maszynką niż siedzieć i go skubać :roll: co z tego, że potem wygląda dziwnie (bez obrazy oczywiście, Cezarek jest śliczny) no dokładnie, a jak już mówiłam ona sama ma psy wystawowe, więc to jest dla mnie troszkę dziwne. :cool3: Silky123 napisał(a):Wpadam z rewizytą. Cezar jest przepiękny. :loveu: Będziemy wpadać. :) witamy! :multi: Pieseczkowo napisał(a):No nie trymowany to on nawet nie jest w jednym calu :P czekac to byś musiala długo bo z takiego zera to trzeba miec wlos min. 5 cm ale zrobisz co zechcesz :) wyjęłaś mi to z ust. :D będę czekać tyle i będzie trzeba, jednak Cezar szybko zarasta i to jest fakt, który mnie pociesza. :lol: Quote
bianka19 Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 a macie, żeby codziennie były jakieś zdjęcia. :cool3: Quote
bianka19 Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 dzisiaj bardziej portretowo. :evil_lol: Quote
Recommended Posts