Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]klony atakują!!! :crazyeye:
http://img22.otofotki.pl/obrazki/oa518_DSC01268.JPG

widać że oba prane w Perwollu :evil_lol:

świetne ma uszka zarośnięte :loveu:
http://img22.otofotki.pl/obrazki/mf395_DSC01177.JPG
[/FONT]

no czy klony to ja nie wiem, bo jak dla mnie znacznie się różnią. :eviltong: Perwoll? ja używam Vanisha. :lol:
Ania :) napisał(a):
A ok. :D To już idę czytać xD

i jak przeżycia? :razz:
sunshine napisał(a):
Bielutki łobuzy:D ja jak bym miala psa którego trzeba ciąć to zawsze był by zjechany na krótko:P "na szczeniaka" i spokój:D

znowu nam ućkniecie?;>

oj kobitko, westika tak nie za bardzo, chyba, że chciałabyś mieć różowego szczurasia. :roll: uciekać, skąd? ja nawet nie mam zamiaru, ale niestety muszę. gdyby można byłoby cofnąć czas, ohh. marzenia. :D
kalyna napisał(a):
witamy się :)
i ładnie mu w tych czerwonych szelkach na tle jego białości :D

Kasi i Lena napisał(a):
Białe psiaki w większości kolorów cudownie wyglądają. On w tych szelkach wygląda dużo ładniej niż moja rudo-biszkoptowa Lena.

witamy, witamy i dziękujemy za miłe opinie na temat szelek. :lol:
Maalwi napisał(a):
Witam, niby taka sama rasa,ale zupełnie inne psiaki, a ten drugi westik to papierowy? ;)

oo właśnie, chociaż jedna osóbka mnie rozumie! prawda, że są inne? :eviltong: można tak powiedzieć, że papierowy. :cool3:
A&L napisał(a):
Śliczny ten Twój chłopiec :) Ma rodowód?

dziękujemy, ale rodowodu nie posiadamy. :eviltong:
cockermaister napisał(a):
Piękne białaski :loveu:

Illusion napisał(a):
Wpadam z rewizytą :).
Super białasy! ;)

dagaa111 napisał(a):
w końcu zdjęcia białasów :loveu:

:loveu:

Posted

bianka19 napisał(a):
no czy klony to ja nie wiem, bo jak dla mnie znacznie się różnią. :eviltong: Perwoll? ja używam Vanisha. :lol:

[FONT=Georgia]małe, białe ... klony! :evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Pieseczkowo']jeden wyglada lepiej od drugiego :P
co masz na myśli? :cool3:
[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]małe, białe ... klony! :evil_lol:[/FONT]
aaaaj tam, ważne, że psioczki. :eviltong:

Posted

ale to nie o to chodzi, bo na pewno chodzi ci o kwestię Cezara. ja wiem, że West powinien być trymowany, a ta fryzjerka twierdzi, że Cezar jest trymowany, a sama przecież widzę, że wygląda, jak "szczur", więc już nie wiem co mam robić. :shake: teraz troszkę zapuszczę Cezara i sama pójdę z nim do fryzjera i powiem tylko, a by był trymowany. najlepsze jest to, że ta pani sama ma 2 westiki wystawowe, nazywają się "Szkockie Asy" możliwe, że znasz. :)

Posted

No to jestem
Ja też uważam że powinien być trymowany;) no i przecież widać z4e jest golony a ja jak byłam u fryza to stałam z psem i widziałam co robi;)

Posted

Ada i Fanta witamy. :)

no, bo było to tak, że to mojej mamy taka jakby bliższa koleżanka i ona zawsze jeździła, ale teraz pojadę sama i zostanę tam z nią i wtedy będę widzieć co robi. mówię zawsze mamie, żeby jej powiedziała, żeby tylko wytrymowała, a ta twierdzi, że jest trymowany, taaa ciekawe gdzie. :razz: teraz czekam, aż Cezar trochę zarośnie i dopiero wtedy z nim pójdę, a jak pójdę i będzie ogolony to macie mnie zbić. :roll:

Posted

No to czekamy na zarośnięcie :D
A pani fryzjerka to strasznie leniwa jest, lepiej przejechać psa maszynką niż siedzieć i go skubać :roll: co z tego, że potem wygląda dziwnie (bez obrazy oczywiście, Cezarek jest śliczny)

Posted

Misia&Ruby napisał(a):
Witam! :)

Piękny weściaczek :loveu: Niestety nie widzę tych nowszych fotek Cezarka, tylko te z pierwszych stron :(

cześć, cześć. :D a czemu to nie widzisz zdjęć? :razz:
Ada i Fanta napisał(a):
No to czekamy na zarośnięcie :D
A pani fryzjerka to strasznie leniwa jest, lepiej przejechać psa maszynką niż siedzieć i go skubać :roll: co z tego, że potem wygląda dziwnie (bez obrazy oczywiście, Cezarek jest śliczny)

no dokładnie, a jak już mówiłam ona sama ma psy wystawowe, więc to jest dla mnie troszkę dziwne. :cool3:
Silky123 napisał(a):
Wpadam z rewizytą. Cezar jest przepiękny. :loveu:
Będziemy wpadać. :)

witamy! :multi:
Pieseczkowo napisał(a):
No nie trymowany to on nawet nie jest w jednym calu :P czekac to byś musiala długo bo z takiego zera to trzeba miec wlos min. 5 cm ale zrobisz co zechcesz :)

wyjęłaś mi to z ust. :D będę czekać tyle i będzie trzeba, jednak Cezar szybko zarasta i to jest fakt, który mnie pociesza. :lol: