eurydyka Posted May 22, 2005 Author Posted May 22, 2005 ciesze sie, zobacze we wtorek Irka, chociaz pewnie sie dopiero wtedy bedzie wybudzal z narkozy sliczne sa foty, zreszta Irokez to bardzo fotogeniczny pies Quote
irma Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 super chrupkowe stado tylko jeszcze jakiś kot by się przydał a właściwie kotka, zeby chłopakami pokierować Quote
Irkowa Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 tylko jeszcze jakiś kot by się przydał a właściwie kotka, zeby chłopakami pokierować Haniu , psiaki maja swojego kierownika...KRÓLIKA!!!:lol: Quote
irma Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 pierwszy raz słyszę ......... Królik-Kierownik ............ :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Irkowa Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 aaaaaaaaa..widzisz :lol: przedstawiam kierownika "Wiórka" i Iruś raz jeszcze Quote
eurydyka Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 Chrupek, a wstawisz tu to zdjecie Irka ze spaceru? Quote
Irkowa Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Eurydyka - Iruś ma dla Ciebie niespodziankowe zdjecia.... wstawie wieczorkiem :lol: hehe , uśmiejesz się , jakie ma posłanko :) buhahahah! ps:ogladam wczesniejsze foty i stwierdzam ze ładny ten moj Iruś!!! :loveu: :multi: , coooooo? Quote
Irkowa Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Przepraszamy za spoznienie.... Zobacz prosze jakiego "agenta"mi skombinowałas :evil_lol: Nowe łóżko Ireneusza :lol: Irek spędza w nim wiekszosc czasu , absolutnie nie pozwala tam nikomu wejsc!! (to znaczy Chrupkowi i MAłemu - ja spoko mogę (mimo ze tez przeciez jestem Chrupkiem)hehe ;) mozna tam znalezc wiele ciekawostek - naprzyklad suche zarełko , papierki po skradzionych cukierkach , zabawki Majki i takie tam ciekawostki! ech..ten Ireneusz!!! :lol: Quote
malagos Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Rewelacja! Iruś wygląda jak na wczasach w tropikach! Ja też jak sprzątam posłanka moich dziewczynak, z ciekawiścią zagladam do zgromadzonych skarbów i często u Pelasi znajduję zasuszone, opiaszczone kocie gówienko. Dobre smaczki są zachowywane na później........... Quote
Irkowa Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Iruś wygląda jak na wczasach w tropikach! hehehehe....dokładnie :lol: Quote
asiaf1 Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 [quote name='Chrupek']Przepraszamy za spoznienie.... Zobacz prosze jakiego "agenta"mi skombinowałas :evil_lol: Nowe łóżko Ireneusza :lol: ! :lol: ale się ubawiłam, tak powinny mieć pieseczki...:loveu: Quote
deszczowa Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 :mdrmed: :D :turn-l: :cool2: o, ja nie mogę, jakie bahama :diabloti: Quote
Marka Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 o matko, dobrze że moje psy tego nie widzą... ;) :megagrin: :lol!: :ylsuper: Quote
irma Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Marka napisał(a):o matko, dobrze że moje psy tego nie widzą... ;) :megagrin: :lol!: :ylsuper: i moje też Quote
deszczowa Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 zaczynam mieć kompleksy:shake: ja po prostu nie dbam o swojego psa!!!:crazyeye: :placz: Chrupek, to nam pokazałaś:evil_lol: :loveu: Quote
eurydyka Posted June 30, 2006 Author Posted June 30, 2006 Chrupek juz dawno rozpuscila swoje stadko, ale ciesze sie, ze Irek ma taki genialny domek i full rozpuste:) Quote
Irkowa Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 zaczynam mieć kompleksy ja po prostu nie dbam o swojego psa haha :grin: Ale jaja!!! Quote
Recommended Posts