asiaf1 Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 prawie jak renifer:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Chrupek']WESOŁYCH ŚWIĄT Quote
eurydyka Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 moj maz powiedzial, ze ktos sie nad jego "znajdkiem" pastwi:)) pamietam te niedziele jak z bolem glowy zauwazylam 3 czarne psy w sypialni zamiast dwoch i nie wiedzialam czy i na wzrok mi nie padlo a teraz Irek reniferek:) Quote
Irkowa Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 no Eurydyka , jestes!!! ;) Irus lubi takie zabawy , maz moze byc spokojny :) Maja czesto wyczynia z nim rozne dziwne przebieranki Irek nie protestuje :evil_lol: Cieszy sie ze jest wyrozniony :lol: Quote
eurydyka Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 oki, odetchnelismy:) gdyby cos to pisz maile, na swieta zlatuje do rodzinnego domku odetchnac, sporo sie u mnie dzieje wygilgaj ode mnie i meza Irka oraz pozostala psia familie Quote
deszczowa Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 ja się zabiję :megagrin::grins::iloveyou: Ewa, Irek musi pożyczyć te sexi wdzianko mojej gromadce - też chcą, żebym padła trupem z wrażenia :diabloti::thumbs: Quote
Celina12 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 No nie..REWELACJA...piękne masz psiaki Chrupku!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Neris Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 No fakt, niebrzydkie, a posłanko pierwsza klasa. Quote
Irkowa Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Celinka- tez mi sie podobaja ;) chociaz czasem ostro mnie wkurzaja , szczegolnie wtedy kiedy rozmawiam z Asiaf1 , ostatnio tez na Lulke reaguja... , Neris , a na Ciebie nie , Ty mozesz dzwonic!!!buhahahah wielka impreza , bo pancia gada i nic nam nie moze zrobic :evil_lol: gnojki! biegaja jak szalone kojoty .... a posłanko pierwsza klasa niestety posłanko "umarło" Irek nie chcial wpuscic Malego , rozkrecili zadyme i pyk ,,,,zeszlo powietrze.... Ale spoko , niebawem wakacje .... w supermarketach bedzie tego pełno! kupie napewno , bedzie troche spokoju w domu , bo Irek bedzie 24 h pilnowal wejscia!!!:evil_lol: Quote
Neris Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Czy ja czytam sprawozdanie z Tworek czy Rodzinę Adamsów? Quote
Kasiek Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Kto widzial Chrupka na specerze z tą zgrają to wie ze z TWOREK hahhahahahhahahahhahahaha ;) Quote
deszczowa Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Kasiek napisał(a):Kto widzial Chrupka na specerze z tą zgrają to wie ze z TWOREK hahhahahahhahahahhahahaha ;) zmorek stworek? :diabloti: Quote
Irkowa Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Ech....moglam Go stracic , juz wczoraj moglo go nie byc.... Irka zaatakowala Amstafka :( rzucala nim na prawo i lewo. ma kilka dziur i zadrapan .Ale żyje.......boze dziekuje!!!! To było straszne , okropne... Lezal na plecach , wył ... i prosił ją o życie... Iruś to taka "dupa wołowa" ...ostatnio dorwał go sznaucer miniaturka...tez lezal na plecach i wył ... ale z tego to sie akurat śmialam.... wczoraj nie bylo mi do smiechu... bylam pewna ze zbiorę zwłoki ... ;( ;( ;( Quote
Neigh Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Matko i córko, zawsze coś.......no zawsze coś:-(. Ja jadę z moją Sake do Jagielskiego....... Quote
eurydyka Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 luzem byla ta amstafka? bo pamietam ze Irka nie spuszczasz trzymam kciuki zeby szybko doszedl do siebie Quote
Irkowa Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Irek chodzi bez smyczy. Ona byla na smyczy , Irek podszedl zeby ja powachac , odwolalam go... jej Pani nagle poluzowala smycz i pozwolila jej go powachac... powachala i za leb do ziemi.... dzisiaj znowu ja spotkalam , miala kaganiec! Irek boi sie wychodzic na spacer.... rany troche ropieją Quote
eurydyka Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 co u Was slychac? skad zmiana nicka? Quote
eurydyka Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 nie moge znalezc watku Meli z Jozefowa, goldenki, ktora adoptowali moi przyjaciele niestety od wtorku wiemy, ze ma bardzo zaawansowanego raka pluc z przerzutami licznymi, tego sie niestety juz nie leczy, tylko stara objawy minimalizowac :( Quote
Recommended Posts