Marka Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Dopiero wpadłam na ten wątek - ale cudak! Psina jest po prostu czadowa! Eurydyka - nie martw się, na pewno kogoś znajdziesz, bo psiak jest nieprzeciętny :) A czy on będzie się dobrze czuł sam w domu? Na początku prawie na pewno nie - bo będzie zagubiony w nowym otoczeniu i bez człowieka, który go pogłaszcze i uspokoi na pewno będzie czuł niepokój - dlatego najlepiej, żeby ktoś go wziął przed weekendem - wtedy sobota i niedziela będą na przystosowanie do nowego miejsca i poniedziałek nie będzie już taki straszny :) Trzymam kciuki, żeby się udało! PS. Chrupek - jesteś :lilangel: Quote
Kasiek Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Mi sie wydaje ze nie bedzie problemu z zostawianiem go w domu! Jest przeciez młodziutki! Dostosuje sie! Pierwsze dni moga byc ciezkie, ale potem nie sadze, zeby to mogloby byc problemem! Quote
deszczowa Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 hoop! piękny Irokezku!!! Czy ktoś Cię w końcu pokocha? :cry: Quote
eurydyka Posted February 23, 2005 Author Posted February 23, 2005 dzis na noc Irokez jedzie do mnie dlaczego nikt go nie szuka??? nikt sie nim nie interesuje...:( Quote
anetta Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Eurydyka, a moze tak sprobowac w niedziele pojechac z nim do WOTu? 8) O 9 rano jest nagranie. Ul. Jasna 14, jesli dobrze pamietam. Quote
eurydyka Posted February 23, 2005 Author Posted February 23, 2005 mamy to juz w planach, tez sprawdzalam dzis godzine i faktycznie 9:00 w niedziele mam prosbe do osob, ktore przegladaja net w miare na biezaco. dajcie prosze znac, gdzie sa jeszcze mozliwosci umieszczenia ogloszenia a nie ma nic o Irokezie. przegladam takie ilosci netu, ze sie mi juz wszystko miesza a moje jamnice znowu sie wsciekaja, ze Irokez zabiera im pancia i pancie rzadko na codzien widuje Niki z mina "widzisz wszystkie moje zeby"? Irokez widzi je co chwila:) Quote
lothia Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 a tu dawałaś? http://zwierzeta.eurocity.pl/ Quote
eurydyka Posted February 23, 2005 Author Posted February 23, 2005 juz dodalam dzis zrobilismy male doswiadczenie, zeby sprawdzic jak pies reaguje na starsze dzieci Chrupek ma malutka coreczke i wiemy, ze bezproblemowo sie Irokez zachowuje wobec bobasa Moj maz poszedl odwiedzic z Irokezem nasze sasiadki, sa tam dwie dziewczynki, ktore zreszta chodza do szkoly na ulicy, na ktorej mieszka CHrupek (stad od razu wiedzialam gdzie ta ulica jest w Wawie). Dziewczynki maja 11 i 12 lat. Psiak do doroslych jest otwarty, do dzieci mniej ufny, ale po chwili juz pokazal dziewczynkom brzuszek do poglaskania. Pokazano mu tez zolwia zywego i podszedl go powachac, a potem cofnal sie szybko za mojego meza :) Doswiadczenie pokazalo, ze dzieci tez lubi, chociaz mogl miec jakies przezycia z dziecmi zwiazane, bo mniej im ufa w pierwszym kontakcie. Ale spokojnie daje sie ze soba bawic i glaskac a to chyba najwazniejsze. Zolwiom natomiast nie ufa... :) :) Quote
Ludek Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Trzymam kciuki, żeby jak najszybciej znalazł domek. Quote
eurydyka Posted February 23, 2005 Author Posted February 23, 2005 mam fotki z dzisiejszego wieczora z moimi jamnikami, bo wszyscy mysla ze on jest wiekszy. postawilam obok jamniczki i sami ocencie ze jest sredniego wzrostu ten przemily kawaler Irokez z Niki strachajla najwiekszy to Irokez, z przodu Ciri, NIki z tylu schowana Irokez patrzy w obiektyw i co tam maja dla nas?... pelne zainteresowanie: Quote
Irkowa Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 ale On cudny...tesknie za Nim okrutnie...ide spac to szybciej czas minie!Irokezku dobrej nocki...nie martw sie cos wykombinujemy...chyba mam juz nawet pomysł :wink: Quote
eurydyka Posted February 23, 2005 Author Posted February 23, 2005 ten psiak jest tak kochany, ze sie obie z CHrupkiem w nim zakochalysmy i jak zostaje u jednej to druga za nim teskni:) ale wierze ze w koncu znajdzie finalny dobry domek, bo naprawde na to zasluguje chyba Chrupek pies go dzis wykonczyl, bo spi grzecznie mi w nogach, a zaraz tez idziemy juz spac do lozeczka Quote
Kasiek Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Jestescie wspaniale, ze nie dajecie mu zaznac krzywdy w schronisku! :buzi: Na pewno predzej czy pozniej znajdziecie domek! Trzymam kciuki! A Irokez jest piekny! Quote
eurydyka Posted February 24, 2005 Author Posted February 24, 2005 Dodam jeszcze, ze Irokez ladnie jezdzi w samochodzie, rozglada sie dookola :) dzis nocuje u CHrupka, wiec tym razem to ja za nim tesknie :) w przeciwienstwie do moich dwoch czarnych dziewczynek Quote
Irkowa Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 hmmm....jakby tu zaczac... :wink: a tam, nie bede zaczynac poprostu powiem ze piesio zostaje u Mnie tu jest Jego nowy dom!!!!! ale błagam Was pomozcie Mi teraz znalezc dom dla Szpicbrodki z Jozefowa-ona musi miec cieply kacik a obok kochajacych ludzi..pomozecie?błagam!! pozdrawiam serdecznie wszystkich a szczegolnie kochaną Eudydyke i Deszczowa ze zadzwonila wlasnie do Mnie!!! :angel: :angel: :angel: ale jestem szczesciarą!!!!!!! :laola: Quote
kingula Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 BBBBBBBBBBBooooosko!!!!! :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: Chrupek, normalnie NIE MOGE ze szczescia :B-fly: :laola: Quote
MałGośka Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Chrupek napisał(a): poprostu powiem ze piesio zostaje u Mnie :-o Jaaacie :-D Chrupek - gratuluję decyzji życia! A co Eurydyka na to? Będzie synka odwiedzać? ;-) Quote
deszczowa Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 ojojoj, dobre wieści się szybko rozchodzą :lol: ja też chcę go odwiedzić :D .... i Chrupka :D ..........i Chrupkę......... :D widzę niekąńczący się korowód wizyt i wielkiej miłości :D :D :D Mogę się chyba nazwać chrzestną jak tak? :wink: Chrupku, nie mogę się doczekać, żeby wyściskać caaaałą szczęśliwą gromadkę :angel: :drinking: :drinking: :drinking: :BIG: :B-fly: ps. no i stracilam niezłą metę na przechowania w potrzebie 8) Quote
Irkowa Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 :( Irokez prawie cała noc stał przy królika klatce i szczekal :( przenioslam królika do innego pokoju-stal pod drzwiami i to samo... :shock: na szczescie nie bylo mamy na noc...bo chyba spalabym z Irokezem na klatce...rany dziewczyny co ja mam robic?...chyba wie ze zostaje i dlatego pokazuje rogi... zobaczymy jak bedzie dzisiaj :-? Quote
Kasiek Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 a wczesniej na królika nie raegował? musizz byc teraz stanowcza i tez pokazac 'rogi' ;) To młody psiak i bedzie wariował, wiec musiz go ustawić. Zbliża sie chyba najgorszy wiek - 1 rok, u psów chyba najwieksza glupawka i brak posłuszeństwa. Chrpku kochany trzymam kciuki!!!! Quote
deszczowa Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 musisz go delikatnie odciągać od klatki, a jak się uspokoi - dać mu smakołyka. Żeby królika kojarzył pozytywnie... Quote
eurydyka Posted February 25, 2005 Author Posted February 25, 2005 chyba faktycznie poczul sie pewniej, bo u mnie szczekal tylko jak prowokowal moje dziewczyny do zabawy wczoraj dlugo nie moglam jeszcze zasnac po tej informacji, bo chociaz mi ulzylo, ze w koncu gdzies Chrupek znajdzie dobry dom, to jakos to bylo wiele emocji Quote
Belga Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 Chrupku, gratuluję decyzji i życzę Ci tyle radości ile ja mam za sprawą mojego Gawroszka! Cierpliwości, wwszystko się ułoży. Gawroszek początkowo w nocy rozpaczliwie wył, a teraz śpi jak aniołek i jest słodki! Quote
Kora Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 Chrupciu, gratuluje :D identyczna historia jak ze Sniezka nie bedziesz zalowac :wink: :calus: ! Quote
zosiek Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 och wredny Chrupku!!!! ogladalam ten topic od poczatku, i zakochalam sie ojojojoj... juz mialam dzwonic do mamy i mowic ze natychmist musze wziac psa!!!!!! Ale i tak dobrze ze znalaz miluski domek!!!!! A co tam u Irokeza ( jesli nadal sie tak nazywa? :-? )???? Quote
Recommended Posts