Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zachary napisał(a):
Asika5 dzwoniła do Pani, która była "zdecydowana" na Zarę, ale Pani nie miała czasu z nią rozmawiać i była zdziwiona,że asika5 do niej dzwoni i skąd ma jej telefon....Nie wiemy o co chodzi...ale na pewno nie o ...psa:shake:.

SPROSTOWANIE
Zachary to nie było tak
Owszem dzwoniłam do Pani, ale niestety nie udało się nam porozmawiać, gdyż pani nie mogła rozmawiać i prosiła o telefon innym razem. Okazało się, że miała problemy rodzinne (mama była w szpitalu) i dlatego nie podjęłą decyzji.
Tak więc nadal czekamy na decyzję.

• Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest monia3a
Posted

Wiesz Asiu jeśli kotoś marzy o psie wielkości jamnika to Zara przy ni to olbrzym ;)

Posted

A jak mnie zależy!!! Zara jest wzorowym psiakiem, takim o jakim zawsze marzyłam! Wiadomo jednak, że świadome wybory czasem są dokonywane przez innych lub przypadek, a my później " musimy" kochać te zwierzaki, które nas wybrały lub wybrali np.bliscy. Ania u której jest Zara, mówi,że już baardzo ją pokochała.Sunia grzeczniutka, przymilna, wpatrzona w Anię jak w obrazek, tylko.....domku stałego brak....A Ania ma w tej chwili trzy sunie u siebie...Zara szuka odrobiny miejsca w kochającym domu i czyimś serduchu!!!!Lubi dzieciaki i koty!

Posted

Dziewczyny bardzo proszę o napisanie tekściku do ogłoszeń, wy lepiej znacie Zarę. A jeszcze bardziej proszę o ogłaszanie Zaruni gdzie się da bez tego nie ma co liczyć na to, że domek się znajdzie.
Zara to mądra i spokojna sunieczka, ale nie może bez końca być w dt, mimo tego, że Ania ją uwielbia. Trzy psy to duże obciążenie dla jednej Ani. Znajdując Zarze dom odciążymy ją trochę.

Posted

jaanna019 ogłaszamy Zarę i pytamy gdzie się da
A o jaki tekścik chodzi?
Przykład
MAM NA IMIĘ ZARA JESTEM MŁODĄ SUNIĄ OK. 2 LAT, WAGA 15 KG, W KŁĘBIE OK 50 CM JESTEM WYSTERYLIZOWANA. ZOSTAŁAM WYRZUCONA ZE SWOIMI DZIEĆMI DO LASU. ONE MAJĄ SCHRONIENIE A JA NIE.
JESTEM RADOSNA ( CHOCIAŻ MAM JESZCZE SMUTEK W OCZACH), CZUŁA, Z WYJĄTKOWO PRZYJACIELSKIM USPOSOBIENIEM DO LUDZI I INNYCH ZWIERZĄT (KOTY AKCEPTUJE), UWIELBIAM SIĘ PRZYTULAĆ I NIGDY NIE MAM DOŚĆ CZUŁOŚCI. W DOMU JESTEM GRZECZNA, SPOKOJNA, NIE SZCZEKAM (BEZ POWODU), NIE WYJĘ, ZACHOWUJĘ CZYSTOŚĆ, LUBIĘ WYLEGIWAĆ SIĘ NA KANAPIE ALE JAK DOSTANE PRZYZWOLENIE. JESTEM IDEALNĄ KANDYDATKĄ DLA RODZINY Z DZIEĆMI – UWIELBIAM DZIECIAKI LUB DLA OSOBY AKTYWNEJ (UWIELBIAM SPACEROWAĆ), BARDZO CHĘTNIE ZAMIESZKAŁABYM W DOMKU Z OGRODEM. OBECNIE PRZEBYWAM W DOMIE TYMCZASOWYM, ALE TO TYLKO CHWILOWE SCHRONIENIE.

PROSZĘ DAJ MI DOM - OBIECUJĘ BĘDĘ GRZECZNA!!!
KONTAKT: 606965443 JOANNA

• 1 month later...
Posted

:shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake:
żle się stało

Posted

Zara nie może dłużej przebywać w dotychczasowym DT została zabrana i nie ma sie gdzie podziać:placz::placz::placz::placz:
POMOCY
CO ROBIĆ???? ONA JEST TAKA SŁODKA :placz:
ODPOWIEDZIALNY DT PILNIE POSZUKIWANY (WYŻYWIENIE ZAPEWNIMY)
MOŻE CHOCIAŻ JAKIŚ HOTELIK W ROZSĄDNEJ CENIE
KOCHANI PORADŻCIE CO ROBIĆ?

Guest monia3a
Posted

Podałam Iwonie namiary na hotelik może nie zedrze z Was kasy ;)

Posted

zakończenie jak w bajce... ZARA MA DOM!!!!:multi:
Nowych właścicieli znalazła dzięki allegro i tu ukłon w strone moni3a - Monika i TOZ dziękujemy za pomoc.
podziękowania wszystkim uczestniczącym w wątku Zary i anna0211 za DT.

Zara zamieszkała z Tomkiem , Martyną i małym Rafałkiem...no i rybkami :)
Przesympatyczne małżeństwo i co najważniejsze świadome adopcji.
Nareszcie Zara ma swoje miejsce na świecie miejmy nadzieje, że już na zawsze.

Guest monia3a
Posted

Super :multi:
a co najważniejsze w odpowiednim momencie :multi: