Guest monia3a Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 No kurcze :shake: jakaś fala uciekinierów :shake: Próbowałam się do Ciebie Asiu wczoraj dodzwonić z dobrą wiadomością, miałam dla Zary DT od niedzieli a raczej poniedziałku, mam nadzieję, że się znajdzie do tego czasu. Quote
zachary Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Poszukiwania trwają.Telefonu w jej sprawie niestety do 15,00 nie było żadnego, czyli nie wróciła pod szkołę, gdzie była nakarmiona.:placz:Może wraca do asika5...Taką mam nadzieję...Nie mogę zapomnieć jej ufnych oczu, pytających, czy teraz już będzie dobrze?...:-( Quote
asika5 Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 monia3a napisał(a):No kurcze :shake: jakaś fala uciekinierów :shake: Próbowałam się do Ciebie Asiu wczoraj dodzwonić z dobrą wiadomością, miałam dla Zary DT od niedzieli a raczej poniedziałku, mam nadzieję, że się znajdzie do tego czasu. O matko co za szczęście i pech w jednym:shake: Monika jeżeli możesz to trzymaj ten DT do poniedziałku (albo jak trzeba będzie jeszcze ciut dłużej) ja bardzo w to wierze że się znajdzie. Dziś byłam w Dobrzyniewie okleiłam wieś ogłoszeniami ze zdjęciem Zary. Byłam w szkole nie było jej ani rano ani teraz. Zajechałam do pani Basi poprosiłam żeby zrobiła wywiad we Dobrzyniewie i okolicach. Może ja ktoś przygarnął? Było widać szew po sterylizacji zaledwie w niedziele zdjęłam jej szwy, więc ktoś mógłby tym sie kierować, że sunia nie będzie miała szczeniaków. Już nie wiem Dziś w nocy kilka razy wstawałam patrzyłam w okno czy Zara nie stoi pod klatka. I tak czekam:placz: Quote
asika5 Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 Spotkałam Dawida - chłopczyka który nam pomagał szukać Zary, jeżdzi i cały czas sie rozgląda Już sama nie wiem co ja jeszcze mogę zrobić??????????????????????????? Jutro znów pojadę:-( Quote
asika5 Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 Nie mogę się pozbierać:placz::placz::placz: mam doła ...jak ja jej mogłam to zrobić:angryy: on tak mi zaufała... Quote
Guest monia3a Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 asika5 wiesz jak jest z DT dziś czeka ale jeśli jutro znajdzie się pies to czekać nie będzie, przykro mi :oops: choć mam nadzieję, że Zara się odnajdzie. Quote
asika5 Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 ZARA ODNALEZIONA:multi::multi::multi::multi::multi: DZIŚ RANO DOSTAŁAM TELEFON ŻE ZARA OK 7 LEŻAŁA POD KLUBEM W DOBRZYNIEWIE. TELEFON OSTAŁAM PO 8. PO 9 BYŁAM JUż NA MIEJSCU ALE NIESTETY ZARY ANI ŚLADU. COŚ MNIE TKNĘŁO I ZADZWONIŁAM DO PANI BASI I USŁYSZAŁAM - ,,ZARA JEST U MNIE!!!!!" (PODAŁAM PANI BASI ZŁY NUMER DO SIEBIE I NIE MOGŁA SIĘ DO MNIE DODZWONIĆ. ) CO TO BYŁA ZA RADOŚĆ :multi: A BURSZTYNEK JAK SIĘ UCIESZYŁ, KOTY CHYBA TEŻ:evil_lol: ZARA JEST ZMĘCZONA I WYGŁODZONA (PANI BASIA OCZYWIŚCIE OD RAZU ZARĘ NAKARMIŁA). TERAZ ŚPI U MNIE NA KANAPIE I ODPOCZYWA. WIELKIE PODZIĘKOWANIA PANI BASI, KTÓRA ZARĘ DO DOMU NIOSŁA NA RĘKACH:loveu: NAPRAWDĘ TO SZCZĘŚCIE ŻE PAI BASIA TAM MIESZKA. CUDOWNA OSOBA OCZYWIŚCIE ZAPSIONA I ZAKOCONA:evil_lol: monia3a co z DT???????????????????czeka jeszcze?????????Zara pilnie go potrzebuje Quote
kamilawa Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Super ! :multi: Strasznie się cieszę ! Trzymam kciuki, żeby DT jeszcze był... Quote
asika5 Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 [quote name='mtf zalesie']powodzenia- jak sie znajdzie to zalozcie adresowke adresatka na szyji;) Quote
dreag Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 HURA!!!!!!! Aż się popłakałam z radości. Te psy coś mają z tymi ucieczkami:shake:. Zakładajmy im koniecznie adresówki. Asika5, gdybyś się kontaktowała z Ulą to jej o tym powiedz, bo ja chyba zapomniałam:cool1:. Quote
Guest monia3a Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 asika5 dziś wszystko się wyjaśni z DT jeśli pojedzie nasza psinka to DT będzie do dyspozycji a jeśli psinka się nie spodoba to niestety nie. Trzymajcie kciuki aby nasza sunia się spodobała i pojechała bo domek naprawdę super, zobaczymy. Quote
asika5 Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 trzyma trzymam i mocno wierze, że los znów się do nas uśmiechnie monia3a Zara na żywo prezentuje się znacznie lepiej niż na fotkach:eviltong: no i potrafi w sobie rozkochać człowieka:loveu: Quote
Guest monia3a Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Zrobiłam małej allegro na TOZ mam nadzieję, że nie pogniewasz się ;) Zastąpiłam jedną nieaktualną aukcję aukcją Zary a nie bardzo chciałam tworzyć następnego szablonu, jak się skończy to zrobię drugą już nie TOZową. Quote
asika5 Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 MONIA no co ty nie ma za co się gniewać może być TOZ wręcz jestem Ci wdzięczna za pomoc Quote
Klaudia2 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Cieszę się,że takie dobre wieści. Chwała Bogu (i Tobie asika),że się znalazła. A jak z tym DT ? wiadomo coś? Kurde z niej piękny psiak jest powinno szybko znaleźć dom:roll: Quote
asika5 Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 nowa sesja zdjęciowa:evil_lol: Nawet burza nie jest w stanie nas obudzić;) Quote
asika5 Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 A teraz spacery to co lubię najbardziej Quote
asika5 Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 czas ucieka a Zara domku nie ma :shake: a u mnie nie może pozostać:-( To naprawdę wspaniała psina jest taka kochana i bardzo szybko sie uczy Quote
Guest monia3a Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Moja podopieczna pojechała więc Zara w czwartek może zająć jej miejsce :) asika5 mogłabyś ją przywieść w czwartek do mnie na dyżur między 17 a 19 ?? Będzie u mnie Ania z DT więc jakbyś mogła to podwiozłabyś ją z Zarą do domku?? Quote
asika5 Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 Monia o matko jak ja się cieszę. Będę na pewno u ciebie we czwartek po 17 z Zarunią. Obiecuję, że będę nieustannie szukać jej DS. Dziękuję za pomoc jestem Ci bardzo wdzięczna. Quote
Guest monia3a Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 asika5 spokojnie przecież wszyscy robimy to dla dobra zwierzątek, jeśli tylko mogę to staram się pomóc a w tym wypadku DT się zwolnił i bardzo chętnie przyjmie kolejnego lokatora :) Quote
Recommended Posts