Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pewnego pieknego, wczesnowiosennego dnia na parking koło działek zajechało auto. Niezłe podobno. z auta wysiadł pan i... wysadził spokojnie dwa koty. Młodziutkie, może półroczne. Wyraźnie rodzeństwo, chłopczyk i dziewczynka. No bo przeciez domowe koty NA PEWNO sobie świetnie poradzą... Nie poradziły. Biegały płacząc i szukając swojego dużego Siostrzyczkę tego samego dnia zabiło auto....

O Łaciatym zostałam poinformowana w trybie pilnym- że domowy, że wywalony, że grozi mu śmierć.. Chłopak trafił do mnie na DT (no bo oczywiście pragnęłam mieć wówczas 9-tego kota )

Łaciaty, zwany również uroczo Potworem, jest pięknym, zdrowym, może 8-miesięcznym krówkiem.....

Uwielbia ludzi- na kici kici pędzi rozdając baranki, całuski i mrucząc nawet do obcych mu gosci. Toleruje psy.
Ma tylko jedną wadę- nienawidzą się z moim Conanem Zaczęło sie od warkotów i buczeń, ale jest coraz gorzej, ostatnio poleciało już pierze nie na żarty- Łaciaty ma rozbity nochal, a Conan dziurę w łapie
W dodatku obrażony Connie leje mi w łóżko.

Łaciaty jest po kastracji, bardzo pilnie szuka nowego domku!!!!!!

taki mam śliczny brzusio... bialutki

na grzbietku wiecej czarnego futerka

i czarna plamlka na nosku i śmieszna czarna bródka

Posted

Ojejku jaki piękny Kocio :loveu: Oby znalazł domek jak najprędzej... Nienawidzę takich ludzi, po co w ogóle biorą zwierzę, żeby je potem wyrzucić na ulicę :mad:

• 2 weeks later...