ulvhedinn Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Pewnego pieknego, wczesnowiosennego dnia na parking koło działek zajechało auto. Niezłe podobno. z auta wysiadł pan i... wysadził spokojnie dwa koty. Młodziutkie, może półroczne. Wyraźnie rodzeństwo, chłopczyk i dziewczynka. No bo przeciez domowe koty NA PEWNO sobie świetnie poradzą... Nie poradziły. Biegały płacząc i szukając swojego dużego Siostrzyczkę tego samego dnia zabiło auto.... O Łaciatym zostałam poinformowana w trybie pilnym- że domowy, że wywalony, że grozi mu śmierć.. Chłopak trafił do mnie na DT (no bo oczywiście pragnęłam mieć wówczas 9-tego kota ) Łaciaty, zwany również uroczo Potworem, jest pięknym, zdrowym, może 8-miesięcznym krówkiem..... Uwielbia ludzi- na kici kici pędzi rozdając baranki, całuski i mrucząc nawet do obcych mu gosci. Toleruje psy. Ma tylko jedną wadę- nienawidzą się z moim Conanem Zaczęło sie od warkotów i buczeń, ale jest coraz gorzej, ostatnio poleciało już pierze nie na żarty- Łaciaty ma rozbity nochal, a Conan dziurę w łapie W dodatku obrażony Connie leje mi w łóżko. Łaciaty jest po kastracji, bardzo pilnie szuka nowego domku!!!!!! taki mam śliczny brzusio... bialutki na grzbietku wiecej czarnego futerka i czarna plamlka na nosku i śmieszna czarna bródka Quote
BasiaD Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Ojejku jaki piękny Kocio :loveu: Oby znalazł domek jak najprędzej... Nienawidzę takich ludzi, po co w ogóle biorą zwierzę, żeby je potem wyrzucić na ulicę :mad: Quote
Korciaczki Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 ['][']['][']['][']['] :-( Kocio jest cudny, łatkę ma uroczą :loveu: kciuki ! Quote
majqa Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Ogłoszenia ode mnie są na stronach: animalia.pl pchlitarg.com owi.pl drobne.centrumofert.pl sellit.pl olx.pl e-zwierzak.pl przygarnijzwierzaka.pl kokosy.pl ale.gratka.pl zoonet.pl bono-polska.pl pajeczyna.pl pineska.pl neeon.pl dwukropek.pl telezoo vegie.pl eoferty.com.pl kupiepsa.pl gumtree.pl twojeanonse.com ogloszenia.aleokazja.pl tlenek.pl ojoj.pl Quote
kikou Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 kto pokocha biednego, ale jakiego ślicznego:eviltong:, kociczka: Quote
kikou Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 kotek pojechał dzisiaj do Niemiec do nowego domku....:lol: dziekujemy Wszstkim za pomoc w ogłaszaniu, przede wszystkim Izie:loveu: Quote
ulvhedinn Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 Kikou, bardzo, bardzo dziękuję!!!!!!!!! :loveu: Quote
kikou Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 powodzenia kochany potworze! chociaż minka taka jakby smutna na fotkach....... albo moja smutna...;) Quote
Recommended Posts