piotrek_b Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 jeśli ktoś pisze się na wspólny wyjazd to czekam na propozycje 1-2 08. 2009, (podwójna wystawa klubowa, 2xCAC) Kleinhunde (zgłoszenia 14.07.) :cool1: 1. dzień - Verbandssieger/CAC/ZZP Neußen Herr Dr. Andreas Schemel (GB) Havaneser - Löwchen - Papillon - Phaléne - Zwerggriffon Herr Gyula Sárközy (H) Bologneser - Chihuahua, Kurz- & Langhaar - Shih Tzu Herr Dr. Jan Nesvadba (CH) Bichon frisé - Cavalier King Charles Spaniel - Malteser - Mops - Schipperke 2. dzień - CAC/LS Neußen Herr Dr. Andreas Schemel (GB) Bichon frisé - Cavalier King Charles Spaniel - Malteser - Mops Herr Gyula Sárközy (H) Havaneser - Löwchen - Papillon - Phaléne - Zwerggriffon Herr Dr. Jan Nesvadba (CH) Bologneser - Chihuahua, Kurz- & Langhaar - Shih Tzu VK - Richter Schipperke Quote
martyna. Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Czy można prosić o jakiś link do tych wystaw ?:) Quote
piotrek_b Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 martyna. napisał(a):Czy można prosić o jakiś link do tych wystaw ?:) linka niestety nie mam, dostałem info mailem (ale pudelki nie są w Kleinhunde ;) - widzę Twój avek :roll: ) Quote
madika Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Spezial-Rassehundeausstellungen - Verband für das Deutsche Hundewesen (VDH) mniej wiecej w polowie strony jest wasza wystawa ;) 01.08.2009 - 02.08.2009 Neußen, Forsthaus Dröschkau Kleinhunde VK Frau Liane Kästner Penkwitz Weg 35 04610 Meuselwitz Tel.: 0 34 48 70 31 31 niestety nie ma zadnego odnosnika do strony o niej... ale jest za to telefon - mozna dzwonic i sie dowiadywac :) Quote
malgorzata_n Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 A czy można prosić o bliższe dane na temat rejestracji i ceny. Czy można zapłacić na wystawie? No i jeszcze rzecz przyziemna- noclegi. Czy masz jakieś rozeznanie? Zaraz popatrzę gdzie jest to Noussen. Może się skusimy! Droga daleka, bo z Białegostoku. My chcemy jechać po Mł. CH.. Nasza 11-miesięczna pociecha dzisiaj zakończył Mł.CH. Polski. Małgorzata:roll: Quote
piotrek_b Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 [quote name='malgorzata_n']A czy można prosić o bliższe dane na temat rejestracji i ceny. Czy można zapłacić na wystawie? No i jeszcze rzecz przyziemna- noclegi. Czy masz jakieś rozeznanie? Zaraz popatrzę gdzie jest to Noussen. Może się skusimy! Droga daleka, bo z Białegostoku. My chcemy jechać po Mł. CH.. Nasza 11-miesięczna pociecha dzisiaj zakończył Mł.CH. Polski. Małgorzata:roll: a z jaką psiną chciałabyś jechać ? noclegi są w okolicy jak i na miejscu wystawy ceny 28,-- € => 2 Tage 52,-- € für den ersten Hund in der Jugend-, Zwischen-, Champion- und Offenen - Klasse 26,-- € => 2 Tage 48,-- € für jeden weiteren Hund in der Jugend-, Zwischen-, Champion- und Offenen - Klasse 10,-- € => 2 Tage 16,-- € Jüngstenklasse 10,-- € => 2 Tage 16,-- € Ehrenklasse 10,-- € => 2 Tage 16,-- € Veteranenklasse 05,-- € => 2 Tage 10,-- € Zuchtgruppe 05,-- € => 2 Tage 10,-- € Paarklasse 00,-- € Juniorhandling 15,-- € bei Teilnahme am Sommerfest/Buffet FÜR GÄSTE Quote
malgorzata_n Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Z maltańczykiem w młodzieży. Jak się zdecydujemy, to dam znać. Na razie jestem uzależniona od dopływu kasiorki. Jeśli możesz, to przybliż mi gdzie jest ta miejscowość, bo jakoś nie mogę jej zlokalizować na mapie. Dzięki z góry Quote
piotrek_b Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 [quote name='malgorzata_n']Z maltańczykiem w młodzieży. Jak się zdecydujemy, to dam znać. Na razie jestem uzależniona od dopływu kasiorki. Jeśli możesz, to przybliż mi gdzie jest ta miejscowość, bo jakoś nie mogę jej zlokalizować na mapie. Dzięki z góry to niedaleko Belgern. Na północ od Drezna i Lipska. Neußen to mała wieś a wystawa odbywa się w ekskluzywnym ośrodku wypoczynkowym. (foty) Byłem tam w 2007 z moją "Zadrą" ( na ostatniej fotce) nie daliśmy szans niemieckiej konkurencji i wybiegaliśmy 2x BOB Quote
AiK Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 piotrek_b napisał(a):linka niestety nie mam, dostałem info mailem (ale pudelki nie są w Kleinhunde ;) - widzę Twój avek :roll: ) grzywacze chyba też nie :roll: Quote
piotrek_b Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 AiK napisał(a):grzywacze chyba też nie :roll: też nie :oops: Quote
AiK Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 piotrek_b napisał(a):też nie :oops: szkoda bo nie mam planów na ten termin:roll: Quote
piotrek_b Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 AiK napisał(a):szkoda bo nie mam planów na ten termin:roll: uułaa, ja też żałuje :diabloti::evil_lol: Quote
Recommended Posts