Havanka Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Miło jest widzieć kolejne szczęśliwe mordeczki we własnych domach ! Z tego co wiem, z okolic Zamościa było uratowanych dużo więcej psiaków. Quote
Tola Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 (edited) [quote name='Havanka']Miło jest widzieć kolejne szczęśliwe mordeczki we własnych domach ! Z tego co wiem, z okolic Zamościa było uratowanych dużo więcej psiaków. Będą jeszcze niektóre, tylko nie mogę wpisywac postu za postem; zapraszam do odwiedzania wątku i wrzucania psiaków:cool3: Kolejni szczęsciarze z roku 2012: Arabelcia:p Arabelka własciwie całe życie była bezdomna, potem trafiła do schronu. Ujęła Havankę no i stało się - dzieki ogłoszeniu w Gw Arabelcie wypatrzyłą Pani z Krakowa i malutka jest juz u siebie:) http://www.dogomania.pl/forum/threads/224305-Niechciane-porzucone-Wielka-prośba-o-ogłoszenia Tutaj jeszcze bezdomna I w swoim domku Edited December 30, 2012 by Tola Quote
Havanka Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Oj, tak... ujęła i to bardzo ! Podobnie jak Mila, Cytrynka i wiele innych, cudownych psiaczków. Quote
Tola Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 Domy znalazły szczeniaki z zamojskiego wątku Sandy - w Warszawie Jej siostrzyczka - w okolicach Zamościa Pirat zamieszkał w Warszawie Odi zamieszkała w Szczecinie Daisy znalazła swoje miejsce u rodziny w Milanówku Quote
Havanka Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Może wkrótce zobaczymy fotki z nowych domów;) Quote
Tola Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 Pod Lublinem dom znalazł Beethoven, który został odebrany w wyniku inerwencji http://www.dogomania.pl/forum/threads/228325-Bernardyn-z-wrośniętym-w-szyję-łańcuchem-–-szukamy-domu Tutaj jeszcze w schronisku W swoim domciu Quote
Havanka Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Powiedziałabym, że to dwa różne psy. Niesamowita metamorfoza ! Szczęścia psiaku i długiego, dobrego życia w nowym domu !!! Quote
Tola Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 Havanka napisał(a):Może wkrótce zobaczymy fotki z nowych domów;) Czekamy, czekamy:) Kto wstawi Florka i Milę:cool3: I jeszcze zapomniałam - Jadzieńka! Quote
Havanka Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Tola napisał(a):Czekamy, czekamy:) Kto wstawi Florka i Milę:cool3: I jeszcze zapomniałam - Jadzieńka! Myślę, że Handzia z przyjemnością to zrobi ! Quote
Tola Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 Havanka napisał(a):Myślę, że Handzia z przyjemnością to zrobi ! Wysłałam pv,; handzia od wczoraj ma zapchana skrzynkę. Ale myslę, ze tu zajrzy Quote
Havanka Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Szkoda, że na tym wątku nigdy nie wstawimy Aidy i małego Tymonka... a domki były już tak blisko:-( Quote
Tola Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 [quote name='Havanka']Szkoda, że na tym wątku nigdy nie wstawimy Aidy i małego Tymonka... a domki były już tak blisko:-( Ja równiez żałuję:( Nie wstawimy również Hero i Łajtka - a mieli wielką szansę na nowy dom. http://www.dogomania.pl/forum/threads/177734-Hero-bronił-większego-od-siebie-Nigdy-go-nie-zapomnimy http://www.dogomania.pl/forum/threads/200431-Zmarnowany-Łajtus-zaginal-bez-sladu Quote
handzia Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Tola napisał(a):Czekamy, czekamy:) Kto wstawi Florka i Milę:cool3: I jeszcze zapomniałam - Jadzieńka! Oj tak, to ja zapominalska ;) Niebawem uzupełnię, mam nawet nowe zdjęcia ;) Quote
zadra Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Pozdrowienia od Tośki! Uploaded with ImageShack.us Quote
Jo37 Posted April 3, 2014 Posted April 3, 2014 Odświeżam wątek. Chyba trzeba dopisać parę psiaków. Quote
Jo37 Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 Przypominam wątek - na szczęście szczęściarzy trochę przybyło tylko niktich nie dopisuje - a szkoda. Quote
Recommended Posts