Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam,
Pełna fotorelacja już nastąpiła, więc ja z obiektywu mojej córci (starając się nie powielać ujęć) szczeciński ring akit i nie tylko ring;)
Akity wszystkie były po zrzucie podszrstka albo w tarkcie... takie "przywileje" czerwcowej pory.
Parę akit chciało też wyraźnie zrezygnować z udziału w "imprezie", a przynajmniej opuścić ring...

Posted

Gratuluje wszystkim Akitkom, Asiunia swietna fotorelacja i nareszcie z opisami z tymi polskimi akitkami to ja nie wiem nigdy ktora to ktora :oops:. My teraz wystawy sobie darujemy jest tak goraco ze Shirai z domu nie chce wychodzic, mamy he he przerwe wakacyjna do wrzesnia, az pogoda troche wyluzuje !!! ;)

Posted

Spodziewałam się, ze Asia nie zawiedzie i da obszerną fotorelację :p. Szkoda tylko, że większość kitek, włącznie z moim, zapomniała zabrać ze sobą na wystawę futra :lol:.
Jeśli chodzi o akity, które chciały zwiać z ringu, to mój łysol też tylko o tym marzył i kombinował jak by tu się zwinąć :lol:. Moja wina, nieprzygotowany do wystawy, dwa tygodnie z zapaleniem ucha uniemożliwiły mi ćwiczenia :placz:.
A jeśli chodzi o Nikobayashi'ego, to prezentował się pięknie. Błyszczał wśród innych kitek, co widać zresztą na zdjęciach.

No i oczywiście GRATULACJE dla wszystkich :p.

Posted

Suczek nie mam prawie:oops:
Gratulacje dla wszystkich zadowolonych!!!

jedno jeszcze śmieszne...
Iguchi wyraźnie dobrze czuł się w sąsiedztwie tych tytułów

przed wystawą
Najlepsza Juniorka w rasie, gwiazdeczka hodowli Roal -suczka Reiko:loveu:

Nasz dzidziuś, czyli Momotaro, najlepszy junior- pies

I dla Agappe z pozdrowieniami "pręgowany dywanik"
czyli Zumka z synkiem

Posted

super zdjęcia :)

Mina Iguchiego przy tytułach fenomenalna:loveu:

dziękuje za sliczny pręgowany dywanik:loveu::loveu: ah Zumka:loveu::loveu:jak ja jej dawno nie widziałam :oops:

Posted

A na poważnie gratki dla Agnieszki i Michasi za tytuły Zw. Mł.
Uli za CACIBa no i na końcu jako że tak następuje wybór gratulacje dla Niko za BOBa

Posted

ohisama napisał(a):
Cóż to za SŁODKOŚCI do nas zawitały:loveu::lol::loveu::lol:

Kliknij na baner to się dowiesz:loveu: często tu jestem akity to jedna z moich ulubionych ras.