Asiunia02 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Wybór Zwycięzcy Rasy - BOB i ZWYCIĘZCA !!!!!!!!!!! Quote
Agappe Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Nikobayashi w pełni zasłużył na to Zw. Rasy!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
asiunia186 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='Asiunia02']PSY Klasa szczeniąt - 1 1299 AKI z Grodzkiego Zakątka - ?? Otrzymaliśmy WO:) Quote
abigail Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Witam, Pełna fotorelacja już nastąpiła, więc ja z obiektywu mojej córci (starając się nie powielać ujęć) szczeciński ring akit i nie tylko ring;) Akity wszystkie były po zrzucie podszrstka albo w tarkcie... takie "przywileje" czerwcowej pory. Parę akit chciało też wyraźnie zrezygnować z udziału w "imprezie", a przynajmniej opuścić ring... Quote
abigail Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 odkładam to do jutra bo nędznie mi ta dogomania "chodzi"... pzdr Quote
Shirai - Koki Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Gratuluje wszystkim Akitkom, Asiunia swietna fotorelacja i nareszcie z opisami z tymi polskimi akitkami to ja nie wiem nigdy ktora to ktora :oops:. My teraz wystawy sobie darujemy jest tak goraco ze Shirai z domu nie chce wychodzic, mamy he he przerwe wakacyjna do wrzesnia, az pogoda troche wyluzuje !!! ;) Quote
cropka Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Spodziewałam się, ze Asia nie zawiedzie i da obszerną fotorelację :p. Szkoda tylko, że większość kitek, włącznie z moim, zapomniała zabrać ze sobą na wystawę futra :lol:. Jeśli chodzi o akity, które chciały zwiać z ringu, to mój łysol też tylko o tym marzył i kombinował jak by tu się zwinąć :lol:. Moja wina, nieprzygotowany do wystawy, dwa tygodnie z zapaleniem ucha uniemożliwiły mi ćwiczenia :placz:. A jeśli chodzi o Nikobayashi'ego, to prezentował się pięknie. Błyszczał wśród innych kitek, co widać zresztą na zdjęciach. No i oczywiście GRATULACJE dla wszystkich :p. Quote
abigail Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Winner!!! Gość zza zachodniej granicy Sashimi, jego konkurencja w Championach... chciał opuścić imprezę też! Quote
abigail Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 A teraz "tańce" na ringu, czyli biegi SYNCHRONICZNE!:lol: młodzież czyli my... pośrednia otwarta champion Quote
abigail Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Suczek nie mam prawie:oops: Gratulacje dla wszystkich zadowolonych!!! jedno jeszcze śmieszne... Iguchi wyraźnie dobrze czuł się w sąsiedztwie tych tytułów przed wystawą Najlepsza Juniorka w rasie, gwiazdeczka hodowli Roal -suczka Reiko:loveu: Nasz dzidziuś, czyli Momotaro, najlepszy junior- pies I dla Agappe z pozdrowieniami "pręgowany dywanik" czyli Zumka z synkiem Quote
Agappe Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 super zdjęcia :) Mina Iguchiego przy tytułach fenomenalna:loveu: dziękuje za sliczny pręgowany dywanik:loveu::loveu: ah Zumka:loveu::loveu:jak ja jej dawno nie widziałam :oops: Quote
Musha Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 jejku co to się wyprawia na tych naszych wystawach :evil_lol: kto to słyszał aby tytuł zw.mł. przyznawać połowie dywanu :lol: Quote
Musha Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 A na poważnie gratki dla Agnieszki i Michasi za tytuły Zw. Mł. Uli za CACIBa no i na końcu jako że tak następuje wybór gratulacje dla Niko za BOBa Quote
cropka Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Wrzucam wszystkie w miarę udane zdjęcia. Dużo ich nie ma, ale parę kitek widać ;). Niestety podpisać nie dam rady :shake:. Quote
wani Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Imageshack - 71103361 piekna tunika :loveu::oops: ... i piesek tez piekny (zeby nie bylo) :lol: Quote
ohisama Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Cóż to za SŁODKOŚCI do nas zawitały:loveu::lol::loveu::lol: Quote
J.G Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 ohisama napisał(a):Cóż to za SŁODKOŚCI do nas zawitały:loveu::lol::loveu::lol: Kliknij na baner to się dowiesz:loveu: często tu jestem akity to jedna z moich ulubionych ras. Quote
Shirai - Koki Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 J.G napisał(a):Kliknij na baner to się dowiesz:loveu: często tu jestem akity to jedna z moich ulubionych ras. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts