Agappe Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 [SIZE="3"]sędzia: Andrzej Szutkiewicz (PL) PSY Klasa młodzieży 2 - 475 - 476 Klasa championów 1 - 477 - 477 SUKI Klasa szczeniąt 1 - 478 - 478 Klasa młodzieży 1 - 479 - 479 Klasa otwarta 3 - 480 - 482 jest tylko spis wystawców, ale bez podanych numerków, więc nic sie nie da poprzypisywać.. widziałam tylko, że Halniaczki będą Quote
Agappe Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 to ja chociaż stawkę.. która mnie zainteresowała.. PSY Klasa młodzieży KICHIRO Tomimopa RENSO-SURU FUEN OKA Roal Klasa championów INOCHI O KAKERU Halne Wzgórze SUKI Klasa szczeniąt MASSHIRO Kazoku Kanshin Klasa młodzieży MIYAZU-HIME Kazoku Kanshi Klasa otwarta Isamashii"s DIAMONDO TO JOLANTA KAMMEI NO IZUMI Halne Wzgórze TEZUKURI NO Hitokage z początku zadziwiłam się jakim cudem 2 siostry zostały zgłoszone na jednej wystawie do klasy szczenią i młodzieży.. ale widze, że do katalogu się błędy wkradły.. i MIYAZU-HIME Kazoku Kanshi jest MIYAZU HIME ze Szpilkowego Lasu.. a już kogoś posądzałam o brak znajomości regulaminu lub błędy w liczeniu:oops::oops: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 [quote name='Agappe']to ja chociaż stawkę.. która mnie zainteresowała.. PSY Klasa młodzieży KICHIRO Tomimopa RENSO-SURU FUEN OKA Roal Klasa championów INOCHI O KAKERU Halne Wzgórze SUKI Klasa szczeniąt MASSHIRO Kazoku Kanshin - no Klasa młodzieży MIYAZU-HIME ze Szpilkowego lasu - żeby nie było żadnych wątpliwości ;) Klasa otwarta Isamashii"s DIAMONDO TO JOLANTA KAMMEI NO IZUMI Halne Wzgórze TEZUKURI NO Hitokage z początku zadziwiłam się jakim cudem 2 siostry zostały zgłoszone na jednej wystawie do klasy szczenią i młodzieży.. ale widze, że do katalogu się błędy wkradły.. i MIYAZU-HIME Kazoku Kanshi jest MIYAZU HIME ze Szpilkowego Lasu.. a już kogoś posądzałam o brak znajomości regulaminu lub błędy w liczeniu:oops::oops: Pozdrawiam :lol: Quote
AKITY-HalneWzgórze Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 PSY Klasa młodzieży KICHIRO Tomimopa dosk.II RENSO-SURU FUEN OKA Roal ZW.Mł. Najl.Junior Klasa championów INOCHI O KAKERU Halne Wzgórze CWC,NDPwR,BOB SUKI Klasa szczeniąt MASSHIRO Kazoku Kanshin nb. Klasa młodzieży MIYAZU-HIME ze Szpilkowego Lasu nie do oceny Klasa otwarta Isamashii"s DIAMONDO TO JOLANTA CWC ,NDSwR -się rozszalała wystawowo:lol: KAMMEI NO IZUMI Halne Wzgórze nb. TEZUKURI NO Hitokage Halne Wzgórze dosk.II i na razie jedna fotka z klasy młodzieży piesków Quote
AKITY-HalneWzgórze Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 pręgowany -KICHIRO Tomimopa( piesek z Czech Rep.) bialy RENSO-SURU FUEN NO OKA Roal (wł.Halne Wzgórze) więcej fotek z wystawy juz jutro,pozdrawiam wszystkich Quote
AKITY-HalneWzgórze Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 suczki,klasa otwarta Isamashii's DIAMOND tO JOLANTA CWC,NDSwR ,TEZUKURI NO HITOKAGE Halne Wzgórze dosk.II(pręgowana) Quote
AKITY-HalneWzgórze Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 suczki na lokatach wszystkie fotki suczkom z klasy otwartej robiła Sylwia M.-taka to z niej zdolna młodziutka osóbka :lol: Quote
Recommended Posts