Florka_xyz Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Kto się wybiera? Sobota : [FONT=Tahoma]Viva Maria Soleckyj-Szpunar Niedzela : [/FONT][FONT=Tahoma]Dorota Witkowska Ja bede w oba :) [/FONT] Quote
Biutka Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 No i jak tam dziewczyny zaszalałyście? :evil_lol: Quote
Kaya Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Oj było zamieszanie z sędziami :mad: W sob. oceniała jednak pani Witkowska, a w niedz. pani Opara. Sobota grupa młodsza I Paulina Lisiak z wyżłem II Antonina Zakrzewska z sznaucerem III Ksia Żak z shibą IV Gosia Tymczak z sheltie grupa starsza I Agata Wilczewska z collie krótkowłosym II Ola Szydłowska z springerem III Florka Matura z afganem IV Ala Nowak z wyżłem zw. dnia Paulina Lisiak (?) Niedziela grupa młodsza I Kasia Żak z shibą II Antonina Zakrzewska z sznaucerem III Julia Bunikowska z Clumberem IV Paulina Lisiak z wyżłem grupa starsza I Ola Szydłowska z springerem II Monika Malitka z sznaucerem III Ala Nowak z wyżłem IV Ola Tołopiło z basenji zw. dnia Ola Szydłowska zdjęcia później Quote
MateUsz Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Gratulacje ;) Jednak co sędzia to opinia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula&Goofi Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Gratuluje ! Ja niestety nie weszłam do finału, ale nic dziwnego ;) Quote
Kaya Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Tu są zdjecia z MP Sobota: Picasa Web Albums - Kaja T. - MWPR Szczecin... Niedziela: Picasa Web Albums - Kaja T. - MWPR Szczecin... Quote
Biutka Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 I tak się nie zgodzę z wynikami :mad: Kaya bombki rulezz :lol::lol:! Quote
Recommended Posts