luka1 Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 Taka cisza zrobiła sie koło suni. Biała już całciek do nas przywykła. Gdy sie pojawiam macha ogonem i podaje łapę. Nie moge jej jeszcze namówić na wyjście z boku na smyczy. Jest to konieczne bo muszę ja zataszczyć na przegląd do weta.No i chyba przydałaby się sterylizacja. Może ktoś dożuci grosik na zabieg?:oops: Quote
asiamm Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 może dopisz w tytule że zbiórka na sterylkę.. Quote
luka1 Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 moja dzielna Biała dziś została zaatakowana przez bandę moich szczeniaków. Przez kraty ja dorwały i za ogon ciagnęły. A ona tylko delikatnie powarkiwała Quote
irysek Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 a ile juz jest na ta sterylizacje i ile kosztuje? wpisz w pierwszy post odpowiedz na moje pytania, zeby ludzie swiezo wchodzacy na watek widzieli co i jak. Quote
luka1 Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 szczeniaki zdominowały Białą dokładnie. Przelazły przez kraty i buszowały w jej miskach - sunia przezornie ukryła się w budzie. Póżniej zachęcona widokiem spacerującej na smyczy Negry -tez wyszła na spacerek. Może się jej to nawet podobało ale szybko wróciła do swojego kojca. Dziś spróbujemy jeszcze raz. Wydaje się ze Biała kiedyś chodziła na smyczy - podczas spaceru ładnie trzymała sie nogi gdy sie zatrzymywałam, siadała. Ile jeszcze nieodkrytego w tym psie? Jedno wiem - to cudowny pies. Quote
Irma i Seagal Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Witam, tak się zastanawiam, czy wątku Białej nie wystawić na labradory info?, chyba, że już o tym myślicie. Quote
Ziutka Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Irma i Seagal napisał(a):Witam, tak się zastanawiam, czy wątku Białej nie wystawić na labradory info?, chyba, że już o tym myślicie. Jeśli możesz to zrobić to będziemy wdzięczne :lol: Quote
Irma i Seagal Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Potrzebuję następujące dane: -gdzie konkretnie przebywa Biała (adres) -telefon kontaktowy do osoby, która opiekuje się suczką -dane o stanie zdrowia -info o jej zachowaniu Można przysłać te informacje do mnie na pw Quote
Irma i Seagal Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 aha, pw-czyli kacibuk@poczta.fm Quote
Ziutka Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Irma i Seagal napisał(a):aha, pw-czyli kacibuk@poczta.fm Już wysyłam ;) Quote
Basia i Barni Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 biedna sunia , jest bezpieczna ? Quote
Irma i Seagal Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Dzięki:lol:, Biała ma swój wątek na labradory info:multi:, możecie sobie tam obserwować jej dzieje. Mam nadzieję, że szybko znajdzie domek, i że jej opiekunka udzieli więcej informacji na temat suni Quote
Ziutka Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Basia i Barni napisał(a):biedna sunia , jest bezpieczna ? Tak, sunia jest bezpieczna, jest w naszej Fundacji : Aktualności - Fundacja na Rzecz Obrony Praw Zwierząt NERO Quote
Irma i Seagal Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 nie potrafię znaleźć jej wątku na stronie Fundacji Quote
Laura1108 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Czy sunia ma ogłoszenia ? Dużo ogłoszeń ? Quote
luka1 Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 faktycznie - nie ma Białej na stronie fundacyjnej, schowała się. Quote
Ziutka Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Biała dzisiaj pojechała na sterylizację :lol: Była bardzo grzeczna podczas jazdy i u weterynarza też :lol: Teraz troszkę zdjęć dla cioteczek ;) Gdzie te ciotki mnie wiozą :hmmmm: Czekamy na pana w zielonym fartuchu :eek2: (mój lewy profil :loveu:) Nadal czekamy na zielony fartuch :stupid: (mój prawy profil :eviltong:) Uśmiechnę się...udam, że wszystko jest OK i się wcale nie boje :tard: Nudzi mnie już to czekanie :mad: Quote
Ziutka Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Zrobili mi kuj kuj i teraz chce mi się spać :roll: I zasnęłam (to był chyba goopi jaś :PROXY5:) Ten w fartuchu mi łapę wydepilował :talker: I jęzorka mi wyciągnął :eviltong: No i już po wszystkim :multi: Quote
Ziutka Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 A tyle za moją sterylizację ciotki zapłaciły :cool3: Quote
nika28 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Super że Biała już po sterylizacji :multi: Quote
Ziutka Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Doszły wpłaty na Białą od : Agnieszka S. z Warszawy : 233,64,- Monika K. z Warszawy : 30,- Serdecznie dziękujemy :lol: Quote
ula_cz Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 także można zmienić tytuł na potrzebujemy na sterylizację na potrzebujemy DS :-) Quote
Recommended Posts