Nirse Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Basenji : 1sz s P Janina Staniszewska - Borkowska Suki: kl. szczeniąt : Nirse KIBIBI :thumbs::buzi: Wybitnie obiecująca Quote
Nirse Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 Kibibi bardzo ładnie się pokazała, podobno jak profesjonalistka...dostała świetny opis a zdjęcia wkrótce :loveu::loveu::loveu: bardzo dziękuję i życzę samych sukcesów na małej oraz właścicielom :multi::multi: Quote
gmk Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Ponownie ogromne gratulacje. Kibibi widziałam w Łodzi - była towarzysko- bardzo ciekawa sunia z niej rośnie. Gratulacje Krzysztof za wybór właścicieli szczeniąt. Wszyscy dokładają jak widać, starań, by szczeniaki rozwijały się prwidłowo i jak się okazuje wszyscy mają ochotę na wystawianie swoich pociech. Bardzo dobry weekend dla Ciebie, a my jestesmy dumni że mamy w tym swój udział ! Quote
Ypsylon Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 gratuluję! :multi: heh, ja też mam w Krzysiowych dzieciach swój udział :P ;) Quote
Nirse Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 A to urocza Kibibi :loveu: Nirse Kibibi a to z wystawy dziękuję :) Pani Dorocie Quote
Recommended Posts