__Lara Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Ratlerek - Toudi: [FONT=verdana][/FONT] [FONT=verdana]W schronisku od 08.06.09. Nieduży ratlerkowaty psiak. Spokojny, cichy, łagodny.[/FONT] [FONT=verdana]Ma ok. 9 lat.[/FONT] Ogłoszenia: -9 letni ratlerek.. bez nas UMRZE w SCHRONISKU , - allegro, Quote
__Lara Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 witamy :lol: i zapraszamy do Toudiego... Quote
auraa Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 dla takiej malizny miejsca w domu zabrakło!!!!!:shake: Quote
__Lara Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 [quote name='Agnieszka(Visenna)']Lara, jaki kontakt do ogloszen? Już podaję: 506-493-005 laurka15@poczta.onet.pl Quote
Lionees Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 A że Malagos tu jeszcze nie było...dziwne powiadam,dziwne:cool3: Chyba nie zauważyła jeszcze tego wątku:diabloti: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Narazie alegratka, potem zrobie reszte.. 9 letni ratlerek.. bez nas UMRZE w SCHRONISKU Quote
malagos Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Renata5 napisał(a):A że Malagos tu jeszcze nie było...dziwne powiadam,dziwne:cool3: Chyba nie zauważyła jeszcze tego wątku:diabloti: Cholerka, byłam wczoraj :mad: Powinno nie być kłopotu ze znalezienim domu, jak szukałam domku dla ratlerkowej Linki, każdy zaczynał rozmowę : "A moze to ratlerek?" ;) Quote
__Lara Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 [quote name='Agnieszka(Visenna)']Narazie alegratka, potem zrobie reszte.. 9 letni ratlerek.. bez nas UMRZE w SCHRONISKU Dziękuję bardzo :loveu: Quote
Jasza Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Podnosimy pieska....leciutki jest.... Z tego co pamiętam, to mały Toudi ma 9 lat? Dla małego pieska to przecież nie jest wcale dużo, wiem że ludzie wolą młodziutkie pieski ( ja akurat mam straszna słabość do staruszków) ale dla takiej pchełki na pewno się miejsce znajdzie. Jakby wypalił ten domek Pani doktor w Mikołowie to ja nawet go mogę do niej autobusem zawieźć, gdyby się nikt nie znalazł, albo pociągiem , jeśli jedzie. Bardzo mi jest go szkoda..Zadeptają biedaka... Ale czekamy na wieści w środę... Quote
__Lara Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 Jasza napisał(a):Podnosimy pieska....leciutki jest.... Z tego co pamiętam, to mały Toudi ma 9 lat? Dla małego pieska to przecież nie jest wcale dużo, wiem że ludzie wolą młodziutkie pieski ( ja akurat mam straszna słabość do staruszków) ale dla takiej pchełki na pewno się miejsce znajdzie. Jakby wypalił ten domek Pani doktor w Mikołowie to ja nawet go mogę do niej autobusem zawieźć, gdyby się nikt nie znalazł, albo pociągiem , jeśli jedzie. Bardzo mi jest go szkoda..Zadeptają biedaka... Ale czekamy na wieści w środę... Jaki domek Jaszo? :crazyeye: Quote
Jasza Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Laro, zajrzyj na stronę 116 i 117 wątku katowickiego schroniska.. Jaaga pisała, że znajoma Pani doktor z Mikołowa byłaby zainteresowana może pieskiem numer 34, a to Toudi przecież.. Chciała tylko, żeby go sprawdzić pod kątem dzieci. Maciaszek i Joma mają o niego popytać w środę w schronisku (jedziesz z nimi prawda?) i dowiedzieć się czegoś więcej. Na razie jak pisała Joma to piesek jest na kwarantannie.. Jest podobno spokojny, więc jest szansa..Oby. Quote
__Lara Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 Jasza napisał(a):Laro, zajrzyj na stronę 116 i 117 wątku katowickiego schroniska.. Jaaga pisała, że znajoma Pani doktor z Mikołowa byłaby zainteresowana może pieskiem numer 34, a to Toudi przecież.. Chciała tylko, żeby go sprawdzić pod kątem dzieci. Maciaszek i Joma mają o niego popytać w środę w schronisku (jedziesz z nimi prawda?) i dowiedzieć się czegoś więcej. Na razie jak pisała Joma to piesek jest na kwarantannie.. Jest podobno spokojny, więc jest szansa..Oby. Ah, rozumiem :) to fajnie :) ściskam kciuki :) tak jadę z nimi i też bym chciała dopytać o Luckiego, też jest ważny stosunek do dzieci... Dziś był do mnie telefon o ratlerka... ale Toudi okazał się dla Pani za stary.... :( Quote
Jasza Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 To czekamy na wiadomości. Toudiego mogłabym nawet odebrać ze schroniska i zawieźć, jeżeli nie znajdzie się nikt chętny z samochodem. Quote
__Lara Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 Jasza napisał(a):To czekamy na wiadomości. Toudiego mogłabym nawet odebrać ze schroniska i zawieźć, jeżeli nie znajdzie się nikt chętny z samochodem. Fajnie :) oby to były pomyślne wieści... Quote
maciaszek Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Już pojutrze postaramy się czegoś dowiedzieć o Toudim. Quote
__Lara Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 maciaszek napisał(a):Już pojutrze postaramy się czegoś dowiedzieć o Toudim. ;) wezmę aparat. Quote
Recommended Posts