MakS Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Przepraszam za offa. Irysku, Baranek czeka na pieniądze, p. Artur obniżył cenę, więc chcielibyśmy zabrac już Baranka ze schroniska, bo ze stałych deklaracji brakuje bardzo niewiele. Ale brakuje nam pewnej kwoty (wiesz ile), więc na razie Baranek dalej jest w schronisku:placz: Quote
maciaszek Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Razem to jest 289,50zł.Hmmm... Myślałam nad tym czy by nie dorzucić tej reszty z katowickiego konta i byłby opłacony miesiąc. Tylko co dalej? Czy uda się uzbierać tyle deklaracji stałych, żeby móc utrzymać Kornelię w hotelu? Quote
agata51 Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 maciaszek napisał(a):Hmmm... Myślałam nad tym czy by nie dorzucić tej reszty z katowickiego konta i byłby opłacony miesiąc. Tylko co dalej? Czy uda się uzbierać tyle deklaracji stałych, żeby móc utrzymać Kornelię w hotelu? Cudnie by było! Przez miesiąc dało by się sprosić więcej cioteczek (niektóre wrócą pewnie z wakacji), ale przyznaję, to ryzykowna sprawa - pewności nigdy nie ma. Quote
zuzia63 Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Małe mizianko z rana, bo później nie wiadomo jak będzie z tym dogo...:angryy: Quote
__Lara Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 maciaszek napisał(a):Hmmm... Myślałam nad tym czy by nie dorzucić tej reszty z katowickiego konta i byłby opłacony miesiąc. Tylko co dalej? Czy uda się uzbierać tyle deklaracji stałych, żeby móc utrzymać Kornelię w hotelu? maciaszku, ja się boję, mamy jeszcze mało uzbierane... wciąż trzeba szukać stałych deklaracji, nie ma wyjścia. Dotarła nowa wpłata dla Korneli, 10zł, od Fibi chyba, dziękujemy :D Z bazarków uzbierało się narazie 186,67zł :D Quote
Guest aniaak Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Podajcie nr konta tez chcialabym sie dorzucić na rzecz Kornelii Quote
__Lara Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 aniaak napisał(a):Podajcie nr konta tez chcialabym sie dorzucić na rzecz Kornelii Dziękuję :loveu: już podaję :lol: Quote
Jasza Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Laro, a te moje 20PLN za przesyłki? Dodasz je na konto Kornelii za lipiec i sierpień? Quote
__Lara Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 Jasza napisał(a):Laro, a te moje 20PLN za przesyłki? Dodasz je na konto Kornelii za lipiec i sierpień? Tak :) narazie 15zł, bo jedna ciotka jeszcze nie wpłaciła. Quote
Ra_dunia Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Lara ma racje, strach ryzykować... nawet nie ma połowy deklaracji... :shake: Rozumiem, jakby brakowało 20% - to można bazarkami nadrobić. Pilnie potrzebne stałe deklaracje. Choć po 5 złotych... :modla: Quote
Guest aniaak Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Ja mogę zadeklarować stałą wpłatę 20 zł a jak pozwolą fundusze to wpłacę więcej, ale na stałe 20. Teraz przelałam 30zł. Rozumiem, ze stała to jest na miesiąc? Quote
Ra_dunia Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Aniaak :loveu: cudnie :loveu: Tak, stała wpłata to taka co miesiąc na miesiąc. A ja dostałam super rzeczy na bazarki :cool3: Grosik do grosza i uzbieramy na hotel dla biedulki Kornelii :cool1: Quote
zuzia63 Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 biedna, smutna sunia:-( mam nadzieję, że jakoś uzbiera sobie na hotelik muszę przeliczyć, może coś dołożę do swojej deklaracji... Quote
Guest aniaak Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 A gdzie mogę zobaczyć te "bazarkowe" rzeczy? Wybaczcie moje pytania, ale na forum jestem od niedawna i muszę się trochę rozeznać... Quote
maciaszek Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 [quote name='aniaak']A gdzie mogę zobaczyć te "bazarkowe" rzeczy? Wybaczcie moje pytania, ale na forum jestem od niedawna i muszę się trochę rozeznać...Bazarek - Dogomania Forum - tutaj znajdziesz bazarki wszelakie. Na różne pieski (i nie tylko) :). Quote
__Lara Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 aniaak napisał(a):Ja mogę zadeklarować stałą wpłatę 20 zł a jak pozwolą fundusze to wpłacę więcej, ale na stałe 20. Teraz przelałam 30zł. Rozumiem, ze stała to jest na miesiąc? Dziękujemy :loveu::loveu::loveu: Quote
Gisic87 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Podnosimy:multi: Potrzebne jeszcze rozsyłanie wiadomości po użytkownikach bo jak tak to zaraz się za to zabiorę Quote
maciaszek Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Gisic87 napisał(a):PPotrzebne jeszcze rozsyłanie wiadomości po użytkownikach bo jak tak to zaraz się za to zabioręMyślę, żeby się przydało. Ja troszkę powysyłałam, ale odzew mały (dziękuję tym, którzy się tu pojawili :loveu:!). Quote
__Lara Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 Gisic87 napisał(a):Podnosimy:multi: Potrzebne jeszcze rozsyłanie wiadomości po użytkownikach bo jak tak to zaraz się za to zabiorę Gisic, bardzo potrzebne!!! Ja też zaraz wysyłam. Quote
Recommended Posts