Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przepraszam za offa.
Irysku, Baranek czeka na pieniądze, p. Artur obniżył cenę, więc chcielibyśmy zabrac już Baranka ze schroniska, bo ze stałych deklaracji brakuje bardzo niewiele. Ale brakuje nam pewnej kwoty (wiesz ile), więc na razie Baranek dalej jest w schronisku:placz:

• Replies 850
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Razem to jest 289,50zł.
Hmmm... Myślałam nad tym czy by nie dorzucić tej reszty z katowickiego konta i byłby opłacony miesiąc. Tylko co dalej? Czy uda się uzbierać tyle deklaracji stałych, żeby móc utrzymać Kornelię w hotelu?

Posted

maciaszek napisał(a):
Hmmm... Myślałam nad tym czy by nie dorzucić tej reszty z katowickiego konta i byłby opłacony miesiąc. Tylko co dalej? Czy uda się uzbierać tyle deklaracji stałych, żeby móc utrzymać Kornelię w hotelu?

Cudnie by było! Przez miesiąc dało by się sprosić więcej cioteczek (niektóre wrócą pewnie z wakacji), ale przyznaję, to ryzykowna sprawa - pewności nigdy nie ma.

Posted

maciaszek napisał(a):

maciaszku, ja się boję, mamy jeszcze mało uzbierane... wciąż trzeba szukać stałych deklaracji, nie ma wyjścia.

Dotarła nowa wpłata dla Korneli, 10zł, od Fibi chyba, dziękujemy :D

Z bazarków uzbierało się narazie 186,67zł :D

Guest aniaak
Posted

Podajcie nr konta tez chcialabym sie dorzucić na rzecz Kornelii

Posted

Jasza napisał(a):
Laro, a te moje 20PLN za przesyłki?
Dodasz je na konto Kornelii za lipiec i sierpień?

Tak :) narazie 15zł, bo jedna ciotka jeszcze nie wpłaciła.

Posted

Lara ma racje, strach ryzykować... nawet nie ma połowy deklaracji... :shake:
Rozumiem, jakby brakowało 20% - to można bazarkami nadrobić.

Pilnie potrzebne stałe deklaracje. Choć po 5 złotych... :modla:

Guest aniaak
Posted

Ja mogę zadeklarować stałą wpłatę 20 zł a jak pozwolą fundusze to wpłacę więcej, ale na stałe 20. Teraz przelałam 30zł. Rozumiem, ze stała to jest na miesiąc?

Posted

Aniaak :loveu: cudnie :loveu: Tak, stała wpłata to taka co miesiąc na miesiąc.

A ja dostałam super rzeczy na bazarki :cool3:

Grosik do grosza i uzbieramy na hotel dla biedulki Kornelii :cool1:

Guest aniaak
Posted

A gdzie mogę zobaczyć te "bazarkowe" rzeczy?
Wybaczcie moje pytania, ale na forum jestem od niedawna i muszę się trochę rozeznać...

Posted

aniaak napisał(a):
Ja mogę zadeklarować stałą wpłatę 20 zł a jak pozwolą fundusze to wpłacę więcej, ale na stałe 20. Teraz przelałam 30zł. Rozumiem, ze stała to jest na miesiąc?

Dziękujemy :loveu::loveu::loveu:

Posted

Gisic87 napisał(a):
PPotrzebne jeszcze rozsyłanie wiadomości po użytkownikach bo jak tak to zaraz się za to zabiorę
Myślę, żeby się przydało. Ja troszkę powysyłałam, ale odzew mały (dziękuję tym, którzy się tu pojawili :loveu:!).

Posted

Gisic87 napisał(a):
Podnosimy:multi:

Potrzebne jeszcze rozsyłanie wiadomości po użytkownikach bo jak tak to zaraz się za to zabiorę

Gisic, bardzo potrzebne!!! Ja też zaraz wysyłam.