agata51 Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Moja deklaracja też poszła. 27.01. Tak się cieszę, Kornelko! Quote
__Lara Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 Doszło, od agata51 20zł i od MyrkurD. 10zł - dziękuję :D :D :D Zamierzamy z soboz odwiedzić za jakiś czas Kornelię i zobaczyć jak się miewa ;) zdjęcia porobimy przy okazji. Quote
__Lara Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 Doszło też 20zł od MakS, dziękuję :D Quote
MyrkurDagur Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Na wieści z domu niecierpliwie czekamy ;) Quote
AgusiaP Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 kola Dziewczynki wejdzcie na wątek proszę tak szkoda mi tej malutkiej http://www.dogomania.pl/threads/1729...-potrzebny-dom Quote
__Lara Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 Kochani, mamy tylko 50zł wpłat, wciąż wisimy 86zł Biafrze, czyli brakuje 36zł, proszę o wpłaty tych, którzy zalegają... Quote
maciaszek Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Prosimy.... Chcielibyśmy się już z Biafrą definitywnie rozliczyć... Quote
__Lara Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 Wysłalam na Pw przypomnienie tym, którzy zalegają... cokolwiek zostanie z pieniędzy to zostanie przelane na konto katowickie, gdyż to z niego poszło na transport Kornelii ( nie licząc wsparcia w kwestii dopłaty za hotel). Quote
__Lara Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Na Koncie Kornelii jest 30zł, brakuje 6zł do zapłacenia ostatecznie hotelowania Kornelii... A tu zdjęcia Korneli z wizyty poadopcyjnej: Tu Kornelia ze mną: Bardzo chciała się przytulać i wygłupiać :D :loveu: "przewalała" mnie na ziemię :D Quote
__Lara Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Swój plac :) Jeszcze stoi trochę śniegu: A tu widać kojec Kornelii, jest cały czas otwarty, więc sunia może sobie z niego wychodzić kiedy chce: Mizianko na koniec :D Quote
__Lara Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Super kosteczka Kornelii: Jak widzicie, Kornelia bardzo ładnie wygląda :D przytyła, nabrała ciałka, ale nie jest gruba. Z Panem chodzi czasami na pole, pilnuje się. Nie chce za bardzo opuszczać podwórka, wiadomo dlaczego. Jak przyjechałyśmy z soboz to ją zawołałam i przybiegła do nas merdając ogonkiem :D poprzytulała się, cieszyła się :D Jedyne co mnie dziwi, to to, że Żona Pana nie podchodzi jeszcze do Kornelii, ich córka też nie. Nie wiem z czego to wynika, chyba, że boją się Kornelii. Psinka to wyczuwa i szczeka na nie. Jest łagodnym i przyjaźnie nastawionym psiakiem, co było widać jak przyjechałyśmy. Zresztą jak Pana zobaczyła to też zaraz merdała ogonkiem :) Dziękuję soboz4 za te wspólne odwiedziny :D :D :D Quote
maciaszek Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Świetne wieści :). Mam nadzieję, że pani i córka w końcu przekonają się do Kornelcii i odwrotnie. To taka fajna psica :). Quote
Randa Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Kornelia wygląda super, też mam nadzieję, że pani i córka się do niej przekonają Quote
Jasza Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Piękna Kornelia, tylko mi się wydawała jakaś większa!!!:crazyeye: A to taki w sam raz dokolankowy pies!:loveu::loveu: Quote
MyrkurDagur Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Oby wszystko układało się dla Kornelki jak najlepiej. Wszystkiego dobrego sunieczko! Quote
__Lara Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 Jasza napisał(a):Piękna Kornelia, tylko mi się wydawała jakaś większa!!!:crazyeye: A to taki w sam raz dokolankowy pies!:loveu::loveu: Mi też Jaszo, jak ją zobaczyłam to też stwierdziłam, że jest mniejsza ;) Ale dobrze się ma na tym swoim podwórku, nie męczy się w żadnym bloku, przy CO. Ja dopłacę te 6zł do hotelu Kornelii i będziemy Biafrze kwita! Quote
__Lara Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 Dzwoniła dziś do mnie Pani od Kornelii - bardzo mi dziękowała za Kornelię :D Przekonała się już do niej (przecież to taka kochana suczka) :) Kornelia jest z nimi zżyta, chodzi do lasu z Państwem, Pani powiedziała, że zna już swoje rewiry :D Bardzo się cieszę, że Kornelii trafił się taki domek :D Aaaa, i Pani powiedziała, że przytyła :) już ostatnio tak ładnie wyglądała, teraz musi być jeszcze lepiej :D Quote
magenka1 Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Super, ze Pani się przekonała do Korneli, bardzo się cieszę, że taki super domek się dla panienki trafił Quote
soboz4 Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 obawiam się, że z Korneli już kluseczka się zrobiła, już wyglądała całkiem, całkiem jak u niej byłyśmy! bardzo się cieszę ze szczęścia psinki, ona jest taka kochana! Quote
__Lara Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 Nie, ja myślę, że kluseczka nie :) ma dużo wybiegu. Quote
maciaszek Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 __Lara napisał(a):Dzwoniła dziś do mnie Pani od Kornelii - bardzo mi dziękowała za Kornelię :D Przekonała się już do niej (przecież to taka kochana suczka) :)Super !!!!! :multi: :multi: :multi: Quote
MyrkurDagur Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 UWAGA! Otrzymałam informację, iż przy drodze DK 8 Warszawa - Piotrków Trybunalski, (km 364+700 po prawej stronie przy zjeździe do lasu) w okolicy miejscowości Emilianów, koczuje od kilku dni pies. Ma obrożę, jest niewielki i wygląda na młodego. Pierwszy raz widziany był w ostatni piątek, ale w poniedziałek, gdy pan, który go dostrzegł pierwszy raz, jechał tamtędy ponownie, pies nadal przebywał w tym samym miejscu. Dziś ten pan pojechał do niego z karmą i smyczą, ale nie udało mu się go złapać - pies się spłoszył, a on nie chciał by wpadł pod samochód, dlatego tylko wysypał mu karmę. Poszukujemy osób z tamtych okolic, które mogłyby pomóc w złapaniu tego psiaka - on tam od kilku dni moknie i czeka... Proszę, pomóżcie! Ten pan założył wątek - ktokolwiek może w jakikolwiek sposób pomóc - proszę wejdźcie tam i przekażcie dalej! http://www.dogomania.pl/threads/185757-Pies-błakający-się-przy-quot-Gierkówce-quot Quote
Recommended Posts