Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 850
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Biafra napisał(a):
__Lara dzwoniła. Domek jest super !!!!
Kornelia będzie miała własny dom :multi::multi::multi:

Już jej powiedziałam :loveu:

:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Posted

maciaszek napisał(a):
Bombowe wieści :multi: :multi: :multi:. Nareszcie !!!!! :multi: :multi: :multi:

Należy się biednej Kornelii już od dawna :lol:
Bedzię sobie własnego domku pilnować :loveu:

Posted

Słuchajcie, mi się bardzo podoba :D solidnie ogrodzony dom :D spokojna okolica jak na wiejskie tereny. Państwo mieszkają tam dopiero 3 lata, wcześniej mieszkali w Katowicach. Pani nam bardzo pomagała jak dojechać, bo żeśmy pobłądziły trochę z soboz :eviltong: Państwo mieli przez 11 lat owczarka. Zmarł, bo sąsiad podrzucił mu (psu) kości z kurczaka, kość stanęła i był koniec... Państwo wiedzą, że pies może jeść tylko "duże" kości, cielęce, itp. Pytała się już jaką karmę je Kornelia :) I suchą i mokrą będzie jeść :) Pani mówiła, że w lato raczej dają suchą żeby się jedzonko nie psuło,w zimę stara się żeby psiak miał choć raz dziennie ciepły posiłek. Państwo oczywiście cieszą się, że Korni jest wysterylizowana :) nie są ludźmi, którzy szybko się zniechęcą, Pan mówił, że jak mieli szczeniaka tego owczarka 11-letniego (tzn. jak był on mały) to przez miesiąc go oswajał, bo był wycofany. W mieszkanku bardzo fajnie było, Państwo zaproponowali nam coś do picia, miło :) Mieszka z nimi syn na górze, starszy. Kornelia będzie mogła być i w domu, i na zewnątrz, gdzie będzie jej pasować :)

Państwo podkreślali żeby była zarezerwowana, bo już wcześniej dzwonili do schroniska we Wrocławiu i ktoś im psiaka "sprzątnął" sprzed nosa ;)

Mi się bardzo podoba :) mili ludzie, ciepli, otwarci. Pani mówiła jak płakali po tamtym psiaku, a jeszcze do dzisiaj się im łezka kręci jak wspomną o nim.

Teraz musimy tylko przygotować transport - Biafra mi powiedziała, że może jechać poniedziałek-wtorek :) trzeba za transport zapłacić i Kornelia może jechać :D :D :D NARESZCIE!!!! :D :D D

:multi::multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: