Biafra Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 __Lara dzwoniła. Domek jest super !!!! Kornelia będzie miała własny dom :multi::multi::multi: Już jej powiedziałam :loveu: Quote
jola_li Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Biafra napisał(a):__Lara dzwoniła. Domek jest super !!!! Kornelia będzie miała własny dom :multi::multi::multi: Już jej powiedziałam :loveu: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
magenka1 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Nie umiałabym tego lepiej wyrazić niż Jola :) Quote
maciaszek Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Bombowe wieści :multi: :multi: :multi:. Nareszcie !!!!! :multi: :multi: :multi: Quote
Biafra Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 maciaszek napisał(a):Bombowe wieści :multi: :multi: :multi:. Nareszcie !!!!! :multi: :multi: :multi: Należy się biednej Kornelii już od dawna :lol: Bedzię sobie własnego domku pilnować :loveu: Quote
__Lara Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 Słuchajcie, mi się bardzo podoba :D solidnie ogrodzony dom :D spokojna okolica jak na wiejskie tereny. Państwo mieszkają tam dopiero 3 lata, wcześniej mieszkali w Katowicach. Pani nam bardzo pomagała jak dojechać, bo żeśmy pobłądziły trochę z soboz :eviltong: Państwo mieli przez 11 lat owczarka. Zmarł, bo sąsiad podrzucił mu (psu) kości z kurczaka, kość stanęła i był koniec... Państwo wiedzą, że pies może jeść tylko "duże" kości, cielęce, itp. Pytała się już jaką karmę je Kornelia :) I suchą i mokrą będzie jeść :) Pani mówiła, że w lato raczej dają suchą żeby się jedzonko nie psuło,w zimę stara się żeby psiak miał choć raz dziennie ciepły posiłek. Państwo oczywiście cieszą się, że Korni jest wysterylizowana :) nie są ludźmi, którzy szybko się zniechęcą, Pan mówił, że jak mieli szczeniaka tego owczarka 11-letniego (tzn. jak był on mały) to przez miesiąc go oswajał, bo był wycofany. W mieszkanku bardzo fajnie było, Państwo zaproponowali nam coś do picia, miło :) Mieszka z nimi syn na górze, starszy. Kornelia będzie mogła być i w domu, i na zewnątrz, gdzie będzie jej pasować :) Państwo podkreślali żeby była zarezerwowana, bo już wcześniej dzwonili do schroniska we Wrocławiu i ktoś im psiaka "sprzątnął" sprzed nosa ;) Mi się bardzo podoba :) mili ludzie, ciepli, otwarci. Pani mówiła jak płakali po tamtym psiaku, a jeszcze do dzisiaj się im łezka kręci jak wspomną o nim. Teraz musimy tylko przygotować transport - Biafra mi powiedziała, że może jechać poniedziałek-wtorek :) trzeba za transport zapłacić i Kornelia może jechać :D :D :D NARESZCIE!!!! :D :D D :multi::multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
agata51 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 No nie! Wielka radość w moim sercu zagościła! Taka wiadomość na dobranoc! Kornelciu, nareszcie Quote
Jasza Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 A ja wczoraj nie mogłam zajrzeć, ale kciuki trzymałam!!!!! Strrrrrrasznie się cieszę! Kornelko - ach, nie wiem co napisać! Hura! Quote
__Lara Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 Pewnie Biafra już obgadała przyjazd Kornelii z Państwem ;) Quote
maciaszek Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Świetne wieści! Strrrrrrrrasznie się cieszę :). Teraz tylko trzeba na transport kasiorę uzbierać... Quote
__Lara Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 We wtorek ;) Biafra zawiezie ją do Katowic, potem ja przetrzymam ją kilka godzin,a potem z soboz4 zawieziemy ją do Państwa :) Quote
magenka1 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 :loveu:cioteczki gratuluję Kornelia we własnym domku Quote
__Lara Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 Trzymajcie kciuki żeby wszystko wypaliło ;) Quote
__Lara Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Tak, tylko Biafra się coś nie odzywa. Jutro z rana zadzwonię. Mam nadzieję, że to aktualne. Quote
maciaszek Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Myślę, że jakby nie było to Biafra dałaby znać. Quote
__Lara Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 Jest u mnie :D :D :D jest cudna :D przytulaśna i kontaktowa :D Czekam na soboz :D Quote
Recommended Posts