__Lara Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 agata51 napisał(a):Lara, wywaliłaś takie rozliczenie w 1 poście, że moja nieobecność we wrześniu aż w oczy kłuje. Styczniowa wpłata będzie podwójna. Nie jestem na bieżąco. W czym problem? Nocleg? Zapraszam do Łodzi - chętnie przenocuję Kornelię. Agato :D Noclegu raczej potrzebujemy na Śląsku... ja nie dam rady :( no i potrzebny transport z Krakowa do Katowic! Help! Ja już nie wyrabiam... Quote
maciaszek Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 a ja cały czas się zastanawiam czy to ma sens? A co Biafra na to? Ona lepiej zna Kornelię. Quote
__Lara Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Biafra jest jak najbardziej ZA. Ja też się nad tym zastanawiam... Quote
maciaszek Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Potrzebna jest osoba, która by popilotowała sprawę. Może napisz o tym na wątku wolontariatu? Może ktoś z wolontariuszy by się tego podjął? W końcu to pies z katowickiego schronu, a wolontariat to nie tylko wyprowadzanie psiaków na spacery... :) Quote
__Lara Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 No właśnie... a ja mam akurat tak, że w ten weekend mam ten bal i nie dam rady :( Quote
magenka1 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 zagląda ale nie zawsze może pomóc tylko wysłac 10 miesięcznie więcej nie mogę nic zrobić :( Quote
__Lara Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Ogłoszenie Kornelii zamierzam wywiesić żeby ją więcej osób zobaczyło. Jedna ciotka z naszego schronu wpadła na super pomyłs tablic ogłoszeniowych w bibliotekach, itd. na takich dużych starych kalendarzach, z ich tyłu. Tam będzie Kornelia wywieszona, jej ogłoszenie, w kilku miejscach. Quote
Jasza Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Ja też mogę Kornelię w bibliotekach moich powywieszać. W trzech przynajmniej. Tylko, że żadne ogłoszenie które tam powiesiłam do tej pory nic nie dało... Spróbuję w sklepie zoologicznym. Ech.. Quote
__Lara Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Zrobiłam jej nowe allegro, nieco inne: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=880994887 Quote
maciaszek Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Bardzo mi się podoba to allegro. BARDZO! Quote
jola_li Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 __Lara napisał(a):Ogłoszenie Kornelii zamierzam wywiesić żeby ją więcej osób zobaczyło. Jedna ciotka z naszego schronu wpadła na super pomyłs tablic ogłoszeniowych w bibliotekach, itd. na takich dużych starych kalendarzach, z ich tyłu. Tam będzie Kornelia wywieszona, jej ogłoszenie, w kilku miejscach. A może w lecznicach weterynaryjnych?... Quote
__Lara Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 jola_li napisał(a):A może w lecznicach weterynaryjnych?... Też będzie ;) Dzięki maciaszku :) mam nadzieję, że poskutkuje! Quote
__Lara Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 Słuchajcie, w piątek jadę na wizytę z soboz do Przyczyc. Pani chce owczarka, oczywiście będę ją przekonywać do Kornelii. Domek z ogrodem, więc super, rodzinka wydaje się też super. Odszedł ich owczarek na wiosnę, sąsiad wrzucił kości, kość stanęła w przełyku psu czy gdzieś, wbiła się i był koniec... Pani bardzo zależy na dużym psie. Wydaje mi się, że to duża szansa dla Kornelii także trzymajcie kciuki! :D Quote
jola_li Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [quote name='__lara']słuchajcie, w piątek jadę na wizytę z soboz do przyczyc. Pani chce owczarka, oczywiście będę ją przekonywać do kornelii. Domek z ogrodem, więc super, rodzinka wydaje się też super. Odszedł ich owczarek na wiosnę, sąsiad wrzucił kości, kość stanęła w przełyku psu czy gdzieś, wbiła się i był koniec... Pani bardzo zależy na dużym psie. Wydaje mi się, że to duża szansa dla kornelii także trzymajcie kciuki! :d trzymam - trzymam -trzymam ----------najmocniej..................................... Quote
__Lara Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 Ale się cieszę, coś czuje, że to TEN dom :D Quote
jola_li Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 __Lara napisał(a):Ale się cieszę, coś czuje, że to TEN dom :D A ja się wcale nie cieszę..... nic a nic.... w ogóle..... Tylko marzę.... i zaklinam wszystkie dobre moce, żeby to był TEN...... Quote
__Lara Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 Rozmawiałam z Biafrą. Bardzo się cieszy, bo Kornelia nie cieszy się zainteresowaniem, przyzwyczaiła się już do niej, a domu brak. Jest ponoć wspaniała, wyciszyła się, z innymi psami żyje w zgodzie, z kotami też, zachowuje czystość, ma super charakter :) Quote
Jasza Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Taki pies....a domu brak... Oby piątek okazał się szczęśliwy dla Kornelii. Quote
AgusiaP Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Mam nadzieje, że piątek okaże się szczęśliwym dniem dla Kornelki. Kciuki mocno zaciśnięte. Quote
__Lara Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 Tak, jutro o 18.15 jestem umówiona z soboz. Po powrocie dam znać ;) oczywiście trzymać kciuki ;) Quote
jola_li Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 __Lara napisał(a):Tak, jutro o 18.15 jestem umówiona z soboz. Po powrocie dam znać ;) oczywiście trzymać kciuki ;) Trzymam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts