Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agata51 napisał(a):
Lara, wywaliłaś takie rozliczenie w 1 poście, że moja nieobecność we wrześniu aż w oczy kłuje. Styczniowa wpłata będzie podwójna.

Nie jestem na bieżąco. W czym problem? Nocleg? Zapraszam do Łodzi - chętnie przenocuję Kornelię.

Agato :D

Noclegu raczej potrzebujemy na Śląsku... ja nie dam rady :( no i potrzebny transport z Krakowa do Katowic! Help! Ja już nie wyrabiam...

• Replies 850
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Potrzebna jest osoba, która by popilotowała sprawę. Może napisz o tym na wątku wolontariatu? Może ktoś z wolontariuszy by się tego podjął? W końcu to pies z katowickiego schronu, a wolontariat to nie tylko wyprowadzanie psiaków na spacery... :)

Posted

Ogłoszenie Kornelii zamierzam wywiesić żeby ją więcej osób zobaczyło. Jedna ciotka z naszego schronu wpadła na super pomyłs tablic ogłoszeniowych w bibliotekach, itd. na takich dużych starych kalendarzach, z ich tyłu. Tam będzie Kornelia wywieszona, jej ogłoszenie, w kilku miejscach.

Posted

Ja też mogę Kornelię w bibliotekach moich powywieszać.
W trzech przynajmniej.
Tylko, że żadne ogłoszenie które tam powiesiłam do tej pory nic nie dało...
Spróbuję w sklepie zoologicznym.
Ech..

Posted

__Lara napisał(a):
Ogłoszenie Kornelii zamierzam wywiesić żeby ją więcej osób zobaczyło. Jedna ciotka z naszego schronu wpadła na super pomyłs tablic ogłoszeniowych w bibliotekach, itd. na takich dużych starych kalendarzach, z ich tyłu. Tam będzie Kornelia wywieszona, jej ogłoszenie, w kilku miejscach.

A może w lecznicach weterynaryjnych?...

Posted

Słuchajcie, w piątek jadę na wizytę z soboz do Przyczyc. Pani chce owczarka, oczywiście będę ją przekonywać do Kornelii. Domek z ogrodem, więc super, rodzinka wydaje się też super. Odszedł ich owczarek na wiosnę, sąsiad wrzucił kości, kość stanęła w przełyku psu czy gdzieś, wbiła się i był koniec... Pani bardzo zależy na dużym psie. Wydaje mi się, że to duża szansa dla Kornelii także trzymajcie kciuki! :D

Posted

[quote name='__lara']słuchajcie, w piątek jadę na wizytę z soboz do przyczyc. Pani chce owczarka, oczywiście będę ją przekonywać do kornelii. Domek z ogrodem, więc super, rodzinka wydaje się też super. Odszedł ich owczarek na wiosnę, sąsiad wrzucił kości, kość stanęła w przełyku psu czy gdzieś, wbiła się i był koniec... Pani bardzo zależy na dużym psie. Wydaje mi się, że to duża szansa dla kornelii także trzymajcie kciuki! :d

trzymam - trzymam -trzymam ----------najmocniej.....................................

Posted

__Lara napisał(a):
Ale się cieszę, coś czuje, że to TEN dom :D

A ja się wcale nie cieszę..... nic a nic.... w ogóle.....
Tylko marzę.... i zaklinam wszystkie dobre moce, żeby to był TEN......

Posted

Rozmawiałam z Biafrą. Bardzo się cieszy, bo Kornelia nie cieszy się zainteresowaniem, przyzwyczaiła się już do niej, a domu brak. Jest ponoć wspaniała, wyciszyła się, z innymi psami żyje w zgodzie, z kotami też, zachowuje czystość, ma super charakter :)