Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 850
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wpłaciłam dziś kolejną zapłatę za V miesiąc w hotelu: 578,30zł-450zł= 128,30zł

Nie mam pomysłu jak jeszcze rozreklamować Korni :( Biafra nie daje znać co tam, czy ktoś dzwoni, pewnie ma multum roboty i jeszcze może nie zawsze net podłączony...

Posted

Kornelia dzień przed Wigilią miała ogłoszenie w Dzienniku Polskim. Z tego co wiem, nikt nie dzwonił...
a to nie dość, że najpoczytniejsza gazeta w Krk to jeszcze ogłoszenie w doskonałym czasie :-(

Posted

w tamtym miesiącu wpłaciłam 10 zł i to miała być jednorazowa wpłata ale w tym miesiącu już wypisałam przekaz dla Korneli i też wyślę 10 zł zawsze to odrobinę więcej, buziaczki Kornelio!!!

Posted

Camara napisał(a):
Kornelia dzień przed Wigilią miała ogłoszenie w Dzienniku Polskim. Z tego co wiem, nikt nie dzwonił...
a to nie dość, że najpoczytniejsza gazeta w Krk to jeszcze ogłoszenie w doskonałym czasie :-(

Nawet mnie nie dobijaj Camara..... :(

magenka1, a na czyje konto wpłacałaś? moje czy Biafry, fundacyjne? bo na moje nie doszło nic od Ciebie. Dziękuję, że pamiętasz o Korni ;)

Posted

Lara jestem wpisana w pierwszym poście, że wpłaciłam, poszło to w listopadzie, tak, że wszystko w porządku ja dostaje wypłatę pod koniec miesiąca i tak zawsze wpłacam pieniążki, a wpłaciłam na konto chyba Twoja,

Posted

Właśnie, też się tego boję... 450zł to bardzo dużo na miesiąc, boję się, że w końcu i inne ciotki nie będą wpłacać i co wtedy :(

A co by było gdyby Kornelię przywieźć na akcję w SCC? może tam by znalazła dom? Trzeba wszystkiego próbować...

Posted

Dzięki jola_li! :D jesteś na bieżąco z wpłatami, obecnie masz zapłacone za 6 miesięcy, a dopiero płaciliśmy za 5 ;) tzn. dzisiaj płaciłam. Dziękuję Ci bardzo!

Postaram się jakoś to zorganizować żeby Kornelia pojawiła się na akcji. Może ew. u mnie by przenocowała. Trzeba by transport załatwić. Spróbuję też skontaktować się z Biafrą w tej sprawie.

Posted

Doszły nowe wpłaty:

MakS 20zł
Randa 100zł
jola_li 50zł (10zł stała +40zł jednorazowo)

Mamy obecnie: 298,30zł.

Ja jednak nie mogę jej na tą noc przetrzymać :( mam wtedy bal charytatywny.... trzeba inaczej kombinować.

Posted

Lara, wywaliłaś takie rozliczenie w 1 poście, że moja nieobecność we wrześniu aż w oczy kłuje. Styczniowa wpłata będzie podwójna.

Nie jestem na bieżąco. W czym problem? Nocleg? Zapraszam do Łodzi - chętnie przenocuję Kornelię.