Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Za tydzień bede mogla zrobić wyrozniona alegratke, w tej chwili nic nie mam na koncie telefonu..
A Kornelio biegnij po domek..
Ona wygląda na smutna psinke :-(

• Replies 850
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny pamiętajcie, że jest coś takiego jak konto katowickie i że z niego pokrywamy różne wydatki dot. psów z katowickiego schronu, a zatem również i ogłoszenia. Dodo, podaj mi numer konta i kwotę jaką Ci przelać :).

Posted

[quote name='maciaszek']Dziewczyny pamiętajcie, że jest coś takiego jak konto katowickie i że z niego pokrywamy różne wydatki dot. psów z katowickiego schronu, a zatem również i ogłoszenia. Dodo, podaj mi numer konta i kwotę jaką Ci przelać :).

No, ja pamiętam :cool3: choć i tak staram się dużo nie "wyłudzać" :diabloti: oczywiście żartuję, nie chce żeby nam się ta kasa szybko wykruszyła :oops:

Ciotki, bardzo potrzebna kasa na hotel dla Kornelii... mamy dla niej hotel za 2 tygodnie :D Pomóżcie!!!

Posted

Ałaaaa, ale nie bij, proszę ;).

Kochani, prosimy o deklaracje stałe lub jednorazowe na hotelik. Może uda się znaleźć jakieś miejsce dla Kornelii i zabrać ją ze schronu. Musimy tylko mieć jakąś kasę... A o tą zawsze najtrudniej...

Czy ktoś mógłby pomóc w rozsyłaniu wątku po dogomaniakach?

Posted

jestem tu z zaproszenia.
macie juz jakies pieniadze na nia, do jakiego hotelu idzie?
wpiszcie to wszystko w pierwszy post. jak poczytam sobie co i jak to pomysle o pomocy.

Posted

Dziewczyny właśnie porozsyłałam wiadomości do osób z dogo trzeba pomyśleć najpierw do jakiego hoteliku suczka pojedzie a może jakiś DT płatny się znajdzie. Musimy wiedzieć ile mniej więcej kasy trzeba wtedy pozbiera się od chętnych deklaracje wpłat i będziemy wiedzieć na czym stoimy

Posted

aha to jeszcze nie wiadomo do ktorego hotelu ma jechac? wiecie, ze teraz jest kryzyzs z miejscami w hotelach, miejsca trzeba rezerwowac i czekac. moze warto sie tym zajac, zamiast zbierac kase. to sie zdazy zrobic.

myslalam, ze juz macie miejsce w hotelu zaklepane.

Posted

Ja nie wiem czy jakieś miejsce jest zaklepane nie siedzę głęboko w temacie może dziewczyny coś mają nie wiem. Porozsyłałam tylko informacje z prośbą o pomoc na temat hoteliku czy dt niech się wypowiedzą

Posted

Wiadomo do jakiego hotelu jedzie, ale nie mogę Wam zdradzić, prośba osoby, która ma hotel - dodam tylko, że ta osoba jest na dogomanii. Przepraszam, że to wszystko takie tajemnicze, ale inaczej nie mogę...

Hotel jest dla Kornelii na 100% na za 2 tygodnie. Prawdopodobnie cena 15zł za dobę, jak za dużego psa.

Pomóżcie!!!

Posted

wiem wiem. postaram sie pomoc, jak sie tylko ogarne z dotyczasowymi sprawami, ktore mi zalegaja. takze dobrze, ze jakas kase ma. moja pojawi sie troche pozniej ;) (zanim bazar sie zacznie, zanim skonczy).

Posted

irysek napisał(a):
no to super.

pisze i pisze, wpisz laro kto ile daje w 1 poscie. bedzie wam latwiej kasy dopilnowac.
pomoge bazarkiem :)

Dzięki :loveu:

Zaraz wszystko wpiszę ;)

Posted

hihi, to cos mi sie musialo pomylic
tak myslalam, ze mi sie gdzies taka kwota w oczy rzucila.
czyli zaczynamy od samego poczatku.
zmien w tytule, ze kornelia idzie do hotelu, potrzebne deklaracje i pilne wplaty, jak juz bedzie w hotelu i beda deklaracje to zmieni sie, ze szuka ds.
sorki, ze sie madrze, ale tak ludzie beda wiedziec, ze kasa potrzebna (pilnie).