Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 850
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agusiazet napisał(a):
Cioteczki, zajrzałam, ale teraz przed 1-wszym jestem spłukana. Ale podeślijcie konto na PW 1 grudnia dorzucę suni jednorazowo 50 zł:) Wcześniej nie dam rady!

Dziękuję! :D podeślę zaraz :D

Posted

maciaszek napisał(a):
Termin wpłaty minął, tak? Ile dokładnie brakuje?

maciaszku, minął... wczoraj napisałam tyle Pw, ale tylko Lidan zajrzała :( może jeszcze ktoś zajrzy...

Brakuje... jest na koncie 114,17zł, czyli do 450zł brakuje 335,83zł :(

Posted

[quote name='__Lara']maciaszku, minął... wczoraj napisałam tyle Pw, ale tylko Lidan zajrzała :( może jeszcze ktoś zajrzy...

Brakuje... jest na koncie 114,17zł, czyli do 450zł brakuje 335,83zł :(

Wydaje mnie się. że u wielu dogomaniaczek PW nie działa dobrze :shake: ja nie mogę wejść i ani odebrać ani skasować wiadomości. :-(

Wpłacę na hotelik Korneli ale poproszę dane na maila gucho@poczta.onet.pl

Posted

Przelałam z katowickiego konta brakujące 335,83 zł na konto Biafry, z dopiskiem "na hotelowanie Kornelii".
A teraz trzeba zebrać siły i zawalczyć o nowe wpłaty na kolejny miesiąc. No chyba że (za co bardzo mocno trzymam kciuki) Kornelia znajdzie dom!

Posted

[quote name='agata51']Melduję posłusznie, że 4 razy (a nie 3) przelewałam kaskę dle Kornelii. Ostatnia wpłata - 18.11.

agato51, tak, doszła od Ciebie wpłata ;) muszę zaktualizować 1 post.

maciaszku, dziękuję!

Tak, musimy walczyć, i o pieniążki i domek!!!

[quote name='paros']Wydaje mnie się. że u wielu dogomaniaczek PW nie działa dobrze :shake: ja nie mogę wejść i ani odebrać ani skasować wiadomości. :-(

Wpłacę na hotelik Korneli ale poproszę dane na maila gucho@poczta.onet.pl

paros
, dziękuję Ci bardzo ;)

Posted

maciaszek napisał(a):
Przelałam z katowickiego konta brakujące 335,83 zł na konto Biafry, z dopiskiem "na hotelowanie Kornelii".
A teraz trzeba zebrać siły i zawalczyć o nowe wpłaty na kolejny miesiąc. No chyba że (za co bardzo mocno trzymam kciuki) Kornelia znajdzie dom!

Melduję posłusznie, że pieniądze od Ciebie dotarły .
Czekam jeszcze tylko na przelew od __Lary.

Kornelia bardzo się zmieniła. Na plus oczywiście :loveu:
Nawet z psami już nie rywalizuje i nikogo nie zaczepia. Jest wyciszona, spokojna, bardzo grzeczna.
Uwielbia biegać. Cały dzień może buszować po krzakach.
Teraz jak liście szeleszczą to ma dodatkową radość :lol:

Posted

AgusiaP napisał(a):
Proszę o numer konta

Już podaję nr konta, dziękuję :)

Pieniążki przelane: 114,17zł. maciaszku, dziękuję za wpłatę z katowickiego konta :D

Doszły nowe wpłaty - zaraz zaktualizuję 1 post. Dziękuję :D

Posted

Zapraszam serdecznie do zasilania Kundelkowej Skarboneczki - jak na razie pomogliśmy 22 psiakom. Były to sytuacje wymagające szybkiego wsparcia finansowego! Pomóżcie - być może i Wasze psiaki, którym szukacie domku będą musiały skorzystać z pomocy Kundelkowej Skarbonki.

Kazda złotówka na wagę złota :)

http://www.dogomania.pl/threads/147660-Kundelkowa-skarbonka-POMA-A-Chcemy-dalej-pomagac-kundelkom