agusiazet Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Cioteczki, zajrzałam, ale teraz przed 1-wszym jestem spłukana. Ale podeślijcie konto na PW 1 grudnia dorzucę suni jednorazowo 50 zł:) Wcześniej nie dam rady! Quote
__Lara Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 agusiazet napisał(a):Cioteczki, zajrzałam, ale teraz przed 1-wszym jestem spłukana. Ale podeślijcie konto na PW 1 grudnia dorzucę suni jednorazowo 50 zł:) Wcześniej nie dam rady! Dziękuję! :D podeślę zaraz :D Quote
Lidan Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Dostałam pw od __Lara . Niestety nie jestem w stanie pomóc :( Quote
maciaszek Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Termin wpłaty minął, tak? Ile dokładnie brakuje? Quote
__Lara Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 maciaszek napisał(a):Termin wpłaty minął, tak? Ile dokładnie brakuje? maciaszku, minął... wczoraj napisałam tyle Pw, ale tylko Lidan zajrzała :( może jeszcze ktoś zajrzy... Brakuje... jest na koncie 114,17zł, czyli do 450zł brakuje 335,83zł :( Quote
agata51 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Melduję posłusznie, że 4 razy (a nie 3) przelewałam kaskę dle Kornelii. Ostatnia wpłata - 18.11. Quote
paros Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 [quote name='__Lara']maciaszku, minął... wczoraj napisałam tyle Pw, ale tylko Lidan zajrzała :( może jeszcze ktoś zajrzy... Brakuje... jest na koncie 114,17zł, czyli do 450zł brakuje 335,83zł :( Wydaje mnie się. że u wielu dogomaniaczek PW nie działa dobrze :shake: ja nie mogę wejść i ani odebrać ani skasować wiadomości. :-( Wpłacę na hotelik Korneli ale poproszę dane na maila gucho@poczta.onet.pl Quote
maciaszek Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Przelałam z katowickiego konta brakujące 335,83 zł na konto Biafry, z dopiskiem "na hotelowanie Kornelii". A teraz trzeba zebrać siły i zawalczyć o nowe wpłaty na kolejny miesiąc. No chyba że (za co bardzo mocno trzymam kciuki) Kornelia znajdzie dom! Quote
__Lara Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 [quote name='agata51']Melduję posłusznie, że 4 razy (a nie 3) przelewałam kaskę dle Kornelii. Ostatnia wpłata - 18.11. agato51, tak, doszła od Ciebie wpłata ;) muszę zaktualizować 1 post. maciaszku, dziękuję! Tak, musimy walczyć, i o pieniążki i domek!!! [quote name='paros']Wydaje mnie się. że u wielu dogomaniaczek PW nie działa dobrze :shake: ja nie mogę wejść i ani odebrać ani skasować wiadomości. :-( Wpłacę na hotelik Korneli ale poproszę dane na maila gucho@poczta.onet.pl paros, dziękuję Ci bardzo ;) Quote
Biafra Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 maciaszek napisał(a):Przelałam z katowickiego konta brakujące 335,83 zł na konto Biafry, z dopiskiem "na hotelowanie Kornelii". A teraz trzeba zebrać siły i zawalczyć o nowe wpłaty na kolejny miesiąc. No chyba że (za co bardzo mocno trzymam kciuki) Kornelia znajdzie dom! Melduję posłusznie, że pieniądze od Ciebie dotarły . Czekam jeszcze tylko na przelew od __Lary. Kornelia bardzo się zmieniła. Na plus oczywiście :loveu: Nawet z psami już nie rywalizuje i nikogo nie zaczepia. Jest wyciszona, spokojna, bardzo grzeczna. Uwielbia biegać. Cały dzień może buszować po krzakach. Teraz jak liście szeleszczą to ma dodatkową radość :lol: Quote
maciaszek Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 A jakiś odzew z ogłoszeń jest? Jakikolwiek... Quote
mysza 1 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Ja nie dostałam pw a pamięć mam krótką ;) i przyznaję, ze zapomniałam o Kornelii. Podeslecie konto jeszcze raz? Zaraz zlecę przelew. Przepraszam za gapiostwo. Quote
Biafra Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 maciaszek napisał(a):A jakiś odzew z ogłoszeń jest? Jakikolwiek... Cisza kompletna :-( Quote
AgusiaP Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Lara nie wiem czy dostałaś PW . Mogę wpłacic 40zł na Kornelie niestety jednorazowo, ale będę śledzic wątek suni. Quote
agusiazet Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Przelałam dzisiaj moją jednorazową darowiznę dla Korneli w wysokości 50 zł i życzę suni wspaniałego domu, bo robi takie postępy, ze miło czytać! Quote
__Lara Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 AgusiaP napisał(a):Proszę o numer konta Już podaję nr konta, dziękuję :) Pieniążki przelane: 114,17zł. maciaszku, dziękuję za wpłatę z katowickiego konta :D Doszły nowe wpłaty - zaraz zaktualizuję 1 post. Dziękuję :D Quote
__Lara Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 Kornelio, do góry!!! :multi::multi::multi: Quote
AgusiaP Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Dzisiaj wyśle pieniążki pocztą. Mam nadzieję, że dojdą szybciutko. Kornelko do góry po kochający domek. Quote
obraczus87 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Zapraszam serdecznie do zasilania Kundelkowej Skarboneczki - jak na razie pomogliśmy 22 psiakom. Były to sytuacje wymagające szybkiego wsparcia finansowego! Pomóżcie - być może i Wasze psiaki, którym szukacie domku będą musiały skorzystać z pomocy Kundelkowej Skarbonki. Kazda złotówka na wagę złota :) http://www.dogomania.pl/threads/147660-Kundelkowa-skarbonka-POMA-A-Chcemy-dalej-pomagac-kundelkom Quote
maciaszek Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Tak bym chciała, żeby jakiś cud się zdarzył i Kornelia znalazła dom... Wątek powoli znika, zanika. Ogłoszenia nie przynoszą efektu. Kasa na hotel się kończy... :( Quote
Recommended Posts