__Lara Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Biafra napisał(a):Zrobiłam plakaciki Kornelii i wysłałam do lecznic z prośbą o powieszenie. Ostatnio dzięki moim wetkom wydałam bernardynkę kobiecie, która uśpiła swojego stareńkiego podhalana. Może ktoś ją zauważy. To najgrzeczniejszy pies jakiego mam. Być może najgrzeczniejszy z wszystkich , które miałam. Powinna mieć własny domek, a nie ciągle na walizkach :shake: Najgrzeczniejszy :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: szok normalnie! Super pomysł z tymi plakatami Biafro :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
agata51 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Kornelciu, niech cię ktoś wreszcie pokocha! Quote
maciaszek Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 To za tydzień Kornelia ma debiut telewizyjny, prawda? To ja już trzymam kciuki! Quote
__Lara Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 maciaszek napisał(a):To za tydzień Kornelia ma debiut telewizyjny, prawda? To ja już trzymam kciuki! OO, już za tydzień? :-o Quote
Biafra Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Troszkę zdjęć... Zbliżenia tylko w formie rozpłaszczonej :evil_lol: Kornelia boi się aparatu Quote
Biafra Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Nie wiem ile zdjęć można wkleić do jednego postu ? Podzieliłam je :roll: Quote
Jasza Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Piękne!!!:loveu: Te rozpłaszczone też!!!:loveu: I u Ciebie Biafro tam jest naprawdę wspaniale, tak filmowo!!! Nastrojowo! No to teraz nowe ogłoszenia!!! Quote
maciaszek Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Jasza ma rację. Te rozpłaszczone też są fajne. Ależ ona wypiękniała :loveu:. Quote
__Lara Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Jaszo, zgadzam się :loveu::loveu::loveu::loveu: Biafro, dziękujemy za te cudne zdjęcia :loveu::loveu::loveu::loveu: Zrobię Korni więcej ogłoszeń :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
maciaszek Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Przez to wstrętne (po zmianach i pod wieloma względami) nikt nie zagląda do Kornelii.... Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Przepraszam za offa i z góry dziękuję: Tola Witam, zapraszam na wątek Toli, wspaniała sunia po przejściach szuka nowego domu. Jest teraz u mnie na DT i bardzo proszę o pomoc w znalezieniu temu Aniołkowi kochający domek http://www.dogomania.pl/threads/1475...ukamy-DS/page5 Quote
__Lara Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 maciaszek napisał(a):Przez to wstrętne (po zmianach i pod wieloma względami) nikt nie zagląda do Kornelii.... Właśnie... ja też nie mam czasu zrobić tych ogłoszeń, co za blama z mojej strony :( Quote
Randa Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Śliczna Kornelcia, i bidulka ma takie poważne spojrzenie, to pewnie po tym wszystkim co musiała w swoim psim życiu przejść. Teraz już bedzie tylko lepiej Quote
maciaszek Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 A kiedy to Kornelia ma/miała w tv wystąpić? Bo jakoś mi się zapomniało... Quote
Biafra Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 maciaszek napisał(a):A kiedy to Kornelia ma/miała w tv wystąpić? Bo jakoś mi się zapomniało... Miała obiecane "jak najszybciej" :-(, ale czarnych psów jest dluga kolejka i w ogóle nie mogą znaleźć domów :shake: Przez ten zastój w adopcjach wszystko strasznie się wydłuża :placz: Quote
__Lara Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 [quote name='Biafra']Miała obiecane "jak najszybciej" :-(, ale czarnych psów jest dluga kolejka i w ogóle nie mogą znaleźć domów :shake: Przez ten zastój w adopcjach wszystko strasznie się wydłuża :placz: :( Ogłoszenia nowe: www.olx.pl www.sprzedasz.pl www.tlenek.pl www.e-zwierzak.pl www.petworld.pl www.vetmozga.com www.animalia.pl www.neeon.pl www.rozglos.net www.top-ogloszenia.com www.petsy.pl www.gumtree.pl www.pineska.pl www.pajeczyna.pl www.morusek.pl www.eoferty.com.pl www.gieldaogloszen.pl www.kupsprzedaj.pl www.kokosy.pl www.kupiepsa.pl www.ofertka.pl www.przygarnijzwierzaka.pl www.spacerek.net www.przygarnij.pl www.ojej.pl www.adpedia.pl www.adopcjapsa.pl www.owi.pl www.gryps.pl www.e-anonse.org www.topogloszenia.pl www.rubryk.pl www.ogloszenia.planty.pl www.bardzi.pl www.aleogloszenia.pl www.aloge.pl adpost.pl Nowy tekst do ogłoszeń: Kornelia - piękność, która znalazła się w złym miejscu. Można śmiało powiedzieć, że miejsce to okazało się "piekłem" dla Kornelii. To pies, który uwielbia kontakt z człowiekiem, jego zapach, dotyk jego dłoni. Niestety osoba bez serca pozbyła się Kornelii i tak Kornelia znalazła się w zupełnie innym świecie. W schronisku. Tam mogła pomarzyć o dłuższej obecności człowieka, którego jeszcze niedawno tak bardzo kochała. Stała się płochliwa i wystraszona. Postanowiliśmy odmienić los Kornelii. Zabraliśmy ją do hotelu dla zwierząt. I tak zaczął się nowy rozdział w życiu Kornelii. Stała się pogodnym psem o miłym usposobieniu. Na nowo może przebywać z człowiekiem, dlatego jest szczęśliwa. Jest psem grzecznym i posłusznym. Potrafi kochać całym swoim psim sercem! Lubi mieć swój własny kąt, którego dzielnie broni. Niczym wojownicza księżniczka. Wymaga cierpliwości i podejścia z sercem, ale nic nie zastąpi jej roześmianego pyska i błyszczących oczek. Ma dłuższą, ciemną, lśniącą sierść. Będzie wierną przyjaciółką swojego nowego Pana bądź Pani. Jeśli jesteś zainteresowany adopcją Kornelii, która pięknie się do Ciebie uśmiecha, zadzwoń lub napisz! Kontakt: Tel. 692 33 44 33, mail : fundacja.konie@wp.pl Quote
Piromanka Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Kornelko, nie obraź się za mały OT: http://www.dogomania.pl/threads/174265-Trzy-w-jednym-Horror-koszmar-tragednia-POMOCY-Sunia-umiera Quote
__Lara Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 Słuchajcie, nie jest za dobrze z finansami Kornelii. Wiele osób zalega z wpłatami. Na koncie mamy ok. 70zł, a termin zapłaty zbliża się. Osoby zalegające z wpłatami: - Jasza 20zł - 2 miesiące po 10zł - Fibi :) - 10zł - 1 miesiąc - Aniaak - 40zł - 2 miesiące po 20zł - zuzia63 - 50zł - 1 miesiąc - MyrkurDagur - 10zł - 1 miesiąc - Aneta355 20zł - 1 miesiąc I tak chyba nie starczy na zapłatę za całość hotelu. Wcześniej były bazarki, niektóre osoby wpłacały z wyprzedzeniem o kilka miesięcy (Jola_li i ASiaf1). Dlatego proszę o wpłaty jednorazowe!!! Quote
maciaszek Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Może wyślij do zapominalskich PW? Przez to cholerne dogo ludzie teraz nie zawsze wchodzą na wszystkie wątki... Ile brakuje do pełnej kwoty? Quote
magenka1 Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Kornelko zapiszę się do Ciebie, i tylko mogę wysłać jednorazowa 10 zł bo już trochę mam bidulek :( gdzie domki dla naszych kochanych Quote
Cajus JB Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Zaznaczam wątek Lara Twoje linkowanie u Rudzika nie działa. W moim poście tam jest działające Tu też wstawię. http://www.dogomania.pl/threads/139587-Kornelia-juA-w-hotelu-Potrzebne-ogA-oszenia Tak mi się coś wydaje, ze linków nie można przyklejać. Sprawdziłem na pewno nie można. Trzeba wklejać oryginał. Lara wybacz za offa. Off To wątek z miau, ale nie do końca udany. Potrzebna pomoc. Ostatni banerek. Off Muki skazany za kalectwo. Pierwszy banerek Quote
Jasza Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Laro, ja wysłałam dla Kornelii w zeszłym tygodniu swoje pieniądze.... W sumie wpłaciłam za trzy miesiące. W pierwszym poście jestem wpisana, że wpłaciłam dwa razy. W tamtym tygodniu wpłaciłam trzeci. Quote
Jasza Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Teraz sprawdziłam kwitek z poczty. 20.11.09. ostatnia wplata. W tytule napisałam: Jasza dla Kornelii. Quote
Recommended Posts