maciaszek Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Chyba wszyscy powoli tracą nadzieję... Quote
__Lara Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 maciaszek napisał(a):Chyba wszyscy powoli tracą nadzieję... maciaszek...Verterowi się udało to jej też się uda :) Dorobię jej trochę ogłoszeń. Quote
Randa Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Trzeba najzwyczajniej poczekać, na pewno Kornelcia znajdzie swojego człowieka:loveu: Quote
Jasza Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Tylko kiedy... Przydało by się jakieś piękne zdjęcia Kornelii, takie portretowe...uśmiechnięte... Quote
__Lara Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Dzisiaj fajna Pani dzwoniła w sprawie owczarka, ale ma kota w domu... obawiam się zapędów terytorialnych Kornelii... poleciłam dwa owczarki z Fundacji SOS. Quote
jola_li Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 obraczus87 napisał(a):Prosze wejdzcie: http://www.dogomania.pl/forum/f16/kundelkowa-skarbonka-147660/ Czy Wam też nie chce się otworzyć ta strona? Od jakiegoś czasu próbuję bezskutecznie. Nawet banerek mi wcięło... Quote
Jasza Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Musi wrócić do schroniska::shake::-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=172027 Quote
maciaszek Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 A co z programem telewizyjnym? Jest jakaś szansa?! Quote
Jasza Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 A jest jakaś szansa na nowe zdjęcia? Przydałyby się! Quote
__Lara Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 Bardzo by się przydały! Do nowych ogłoszeń! Quote
aneta355 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Kornelko bardzo Cię przepraszam ale dopiero 02 listopada wpłacę za październik :oops: Quote
__Lara Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='aneta355']Kornelko bardzo Cię przepraszam ale dopiero 02 listopada wpłacę za październik :oops: ;) Biafro, prosimy o zdjęcia :modla::modla::modla::modla::modla::modla: Quote
__Lara Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 I nic. Zaraz napiszę Pw do Biafry. Quote
__Lara Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Biafro, czy możemy liczyć na zdjęcia???? Kornelia cały czas siedzi u Ciebie, a bez zdjęć nie zrobię jej nowych ogłoszeń :shake::-(:-(:-( I co z tym programem??? będzie kiedyś??? Quote
__Lara Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Jasza napisał(a):Straszna cisza u Kornelii.. :( zaczyna mnie to martwić.... Quote
Biafra Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Postaram się ją upchnąć do programu na przyszły tydzień. Choć ostatnio adopcje bardzo ciężko idą :shake: Nawet te pokazywane w tvp nie mogą znaleźć domu :-( Beżowe, kudłate, kolorowe nie mają szczęścia A czarna , pospolita Kornelcia niczym się nie wyróżnia Ma cudowny charakter, ale tego nie widać gołym okiem. Staram się jej zrobić jakieś ładne zdjęcia, ale ciężko pokazać czarnego psa. Chyba do fotografa pójdę po portret :evil_lol: Jeszcze błyszczy się jak nie wiem co i zdjęcia wychodzą niewyraźne. Na dworze leje jak z cebra i panna Kornelia odmawia współpracy przy pozowaniu. Postaramy się poprawić. Obie ;) Quote
maciaszek Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 A może zdarzy się cud i ktoś zakocha się w Kornelci, gdy zobaczy ją w tv? Wiem, wiem... marzenia... Ale może? Quote
__Lara Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 maciaszek napisał(a):A może zdarzy się cud i ktoś zakocha się w Kornelci, gdy zobaczy ją w tv? Wiem, wiem... marzenia... Ale może? Ja też mam takie marzenie!!! może akurat ktoś będzie szukał owczarkowatego psa? Quote
Biafra Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Zrobiłam plakaciki Kornelii i wysłałam do lecznic z prośbą o powieszenie. Ostatnio dzięki moim wetkom wydałam bernardynkę kobiecie, która uśpiła swojego stareńkiego podhalana. Może ktoś ją zauważy. To najgrzeczniejszy pies jakiego mam. Być może najgrzeczniejszy z wszystkich , które miałam. Powinna mieć własny domek, a nie ciągle na walizkach :shake: Quote
maciaszek Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 A jest szansa na jakieś fotki Kornelci? Quote
Recommended Posts