__Lara Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 Właśnie, Biafra ma pod dostatkiem dużych psów :p U Kornelii wszystko w porządku? ;) Słuchajcie, Biafra mi napisała, że musiała zapłacić ostatnio za maść (dobrze pamiętam Biafro???) dodatkowe 48zł u weta, więc tyle dopłacimy do następnego hotelowania. A przelew już na dniach. Quote
Biafra Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='__Lara'] Słuchajcie, Biafra mi napisała, że musiała zapłacić ostatnio za maść (dobrze pamiętam Biafro???) dodatkowe 48zł u weta, więc tyle dopłacimy do następnego hotelowania. A przelew już na dniach.[/quote] To musiałaby być megawielka maść :lol: Byłam z Kornelią na wizycie kontrolnej po zabiegach, ściągałam szwy i dostałam maść na bliznę po skórzaku - żeby była elastyczna, bo narośl była spora i teraz troszkę skóra ciągnie kącik oka. Kornelcia mruży oczko. Pilnujemy żeby nie miała kurzych łapek tylko piękne spojrzenie :evil_lol: Za wszystko razem - leki z wizytą zapłaciłam 48 zł. Quote
__Lara Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 No właśnie, Biafra wszystko dokładnie napisała :p Quote
MakS Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='Ra_dunia']Już lada chwila październik, a Kornelia wciąż bez domu...[/quote] może jesienne słoty otowrzą ludzkie serca i sprawią, że ktoś do serca przytuli psa:roll: Quote
Jasza Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Zaglądamy i lecimy dalej, jakoś dzisiaj wszędzie smutno... Quote
Ra_dunia Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Kornelcia czeka na domek :) Wow, to nawet nasza panna kremy przeciwzmarszczkowe na kurze łapki dostaje :evil_lol: Szczęściara :evil_lol: Quote
__Lara Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 Ja muszę dziś zrobić przelew za kolejny miesiąc hotelu. Quote
__Lara Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 [quote name='Biafra']:shake: Mam jedną wpłatę od maciaszka na 100 zł i drugą od __Lary na 270 zł. 200 miało być na poczet sterylki 70 to był zwrot za weterynarza ( pierwsze badanie, odpchlenie, odrobaczenie, zastrzyk na zatrzymanie cieczki) czyli na zabieg miałam 300 zł ( 200 __Lara + 100 maciaszek) zapłaciłam 260 zł zostało mi 40 zł Sprawdźcie proszę. Zostało 40zł, więc tak: 450-40=410zł za hotel +48zł maść = 458zł do przelania. Na koncie jest obecnie: 61,47zł. Cioteczki, wpłacajcie proszę za 3 miesiąc. Quote
obraczus87 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Prosze wejdzcie: http://www.dogomania.pl/forum/f16/kundelkowa-skarbonka-147660/ Quote
maciaszek Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Zaczyna mnie wkurzać ten zastój w odzewie na ogłoszenia. I u Kornelii i u Vertera. Tyle ogłoszeń mają porobione i nic. To koszmar jakiś :(. Quote
__Lara Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 maciaszek napisał(a):Zaczyna mnie wkurzać ten zastój w odzewie na ogłoszenia. I u Kornelii i u Vertera. Tyle ogłoszeń mają porobione i nic. To koszmar jakiś :(. Mnie to załamuje maciaszku :( duże psy cieszą się małym zainteresowaniem :( Quote
__Lara Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 Nikt nie odwiedza Kornelii.... Quote
Jasza Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Ja jestem dzisiaj znowu w dołku, Iskierka chyba nie pojedzie do nowego domu, u Kornelii zastój, u Verterka zastój....Ech... Quote
MakS Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 __Lara napisał(a)::grab::grab::grab::grab::grab: cioteczki, spokojnie, najwazniejsze,ze psiaki sa w dobrych rekach. domki z czasem sie znajda. musza. Quote
Biafra Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Wczoraj był pierwszy odcinek "Kundla" Żaden pies nie znalazł domu :-( Tragedia jakaś. Kompletny zastój w adopcjach Kornelia jest zapisana w kolejce. Może za dwa tygodnie uda się ją pokazać Quote
__Lara Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 Wierzę w Twoje słowa :cool1: [quote name='Biafra']Wczoraj był pierwszy odcinek "Kundla" Żaden pies nie znalazł domu :-( Tragedia jakaś. Kompletny zastój w adopcjach Kornelia jest zapisana w kolejce. Może za dwa tygodnie uda się ją pokazać To dla niej szansa! Dzięki Biafro! :D Pieniążki - 458zł - doszło? Quote
maciaszek Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Może odcinek, w którym wystąpi Biafra będzie szczęśliwy? Mam nadzieję... Quote
__Lara Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 maciaszek napisał(a):Może odcinek, w którym wystąpi Biafra będzie szczęśliwy? Mam nadzieję... Ciekawe czy akurat Biafra wystąpi z Kornelią :cool3: Quote
agata51 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Pamiętam o Kornelii. Kaska pójdzie w poniedziałek - zrobiłam sobie krótkie wakacje i teraz nie mogę nadążyć z zaległymi przelewami. Przepraszam. Quote
__Lara Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 agata51 napisał(a):Pamiętam o Kornelii. Kaska pójdzie w poniedziałek - zrobiłam sobie krótkie wakacje i teraz nie mogę nadążyć z zaległymi przelewami. Przepraszam. Nie masz za co przepraszać cioteczko :mad::loveu: witamy po urlopie :loveu: Quote
maciaszek Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 A Kornelia ma allegro? Bo na pierwszej stronie wśród ogłoszeń nie zauważyłam... Quote
Recommended Posts