giselle4 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 ...Witaj Lara podniose :multi:moze cos wymysle mam zbyt duzo stałych .... Quote
__Lara Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 giselle4 napisał(a):...Witaj Lara podniose :multi:moze cos wymysle mam zbyt duzo stałych .... Witam Cię giselle :D dzięki, że do nas zajrzałaś ;) Quote
__Lara Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 Nikt nie zagląda do Kornelii :( Quote
Biafra Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 __Lara napisał(a):Nikt nie zagląda do Kornelii :( Kornelia sama sobie zaglądnie. Nowym oczkiem :loveu: rana po wycięciu naroslibardzo ładnie się goi. Kornelia jest bardzo zdyscyplinowana i nie drapie szwów Jeszcze tydzień i ie będzie śladu po zabiegu Quote
__Lara Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 Biafra napisał(a):Kornelia sama sobie zaglądnie. Nowym oczkiem :loveu: rana po wycięciu naroslibardzo ładnie się goi. Kornelia jest bardzo zdyscyplinowana i nie drapie szwów Jeszcze tydzień i ie będzie śladu po zabiegu To mocne przytulenie dla Panny Kornelii!! :loveu::loveu: Quote
maciaszek Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Wyobrażam sobie jak jej musiało ulżyć. Te włosy, wchodzące do oka, musiały być bardzo irytujące... Quote
Biafra Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 maciaszek napisał(a):Wyobrażam sobie jak jej musiało ulżyć. Te włosy, wchodzące do oka, musiały być bardzo irytujące... Bardzo irytujące i drażniły . Oczko cały czas ropiało. Po odcięciu skórzak okazał się dosyć spory. Wyglądał jak końcówka palca bez paznokcia :lol: Zapłaciłam dzisiaj rachunek na 260 zł. Za sterylizację, operację oka i antybiotyki na tydzień. Myślę,że to bardzo promocyjna cena :loveu: Quote
maciaszek Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Biafra napisał(a): Zapłaciłam dzisiaj rachunek na 260 zł.Niedużo, naprawdę. _Laro, jak się to ma do wpłat wszelakich? 150 zł było z katowickiego konta. Quote
__Lara Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 maciaszek napisał(a):Niedużo, naprawdę. _Laro, jak się to ma do wpłat wszelakich? 150 zł było z katowickiego konta. Tak wiem. Ty maciaszku przelewałaś na konto Biafry od razu? Jeśli tak, to poszło 150zł z konta katowickiego i 270zł z konta Kornelii, więc mamy wpłasone na plusie 160zł (?) - to by było na poczet przyszłego miesiąca hotelowania. Czyli wpłacilibyśmy następnym razem 290zł. Dobrze liczę Biafro? Quote
maciaszek Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Tak, wpłacałam bezpośrednio na konto Biafry. Quote
__Lara Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 maciaszek napisał(a):Tak, wpłacałam bezpośrednio na konto Biafry. Czyli byłoby tak jak napisałam :p:lol::multi: Quote
Biafra Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 __Lara napisał(a):Tak wiem. Ty maciaszku przelewałaś na konto Biafry od razu? Jeśli tak, to poszło 150zł z konta katowickiego i 270zł z konta Kornelii, więc mamy wpłasone na plusie 160zł (?) - to by było na poczet przyszłego miesiąca hotelowania. Czyli wpłacilibyśmy następnym razem 290zł. Dobrze liczę Biafro? :shake: Mam jedną wpłatę od maciaszka na 100 zł i drugą od __Lary na 270 zł. 200 miało być na poczet sterylki 70 to był zwrot za weterynarza ( pierwsze badanie, odpchlenie, odrobaczenie, zastrzyk na zatrzymanie cieczki) czyli na zabieg miałam 300 zł ( 200 __Lara + 100 maciaszek) zapłaciłam 260 zł zostało mi 40 zł Sprawdźcie proszę. Quote
Ra_dunia Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Mam jeszcze 45 zł z bazarku dla Kornelii :) Quote
maciaszek Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Biafra napisał(a): Mam jedną wpłatę od maciaszka na 100 złTak, to się zgadza. Przepraszam :oops:, nie wiem skąd mi/nam się wzięło te 150 zł. Chyba tyle planowaliśmy wpłacić na początku :hmmmm:. Czyli z katowickiego konta poszło jednak tylko 100 zł. Quote
Ra_dunia Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Nie mogę znaleźć numeru konta dla Kornelii - czy mogę prosić o dane :) Quote
__Lara Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 Ra_dunia napisał(a):Nie mogę znaleźć numeru konta dla Kornelii - czy mogę prosić o dane :) Ra_dunia, zaraz podeślę. Biafro, dobrze napisałaś :) dobrze, że nad wszystkim czuwasz :) Quote
__Lara Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 Ra_dunia napisał(a):Kasiorka poszła :) Dzięki ;) Kornelci trzeba porobić więcej ogłoszeń, bo nikt się o nią nie upomina. Quote
Ra_dunia Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Ja nieogłoszeniowa :shake: tylko banerkowa i bazarkowa... Która z kochanych cioteczek pomoże w ogłoszeniach?? Quote
__Lara Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Ra_dunia napisał(a):Ja nieogłoszeniowa :shake: tylko banerkowa i bazarkowa... Która z kochanych cioteczek pomoże w ogłoszeniach?? Muszę jakieś cioteczki poprosić i sama coś porobić... Nowe ogłoszenia: www.eoferty.com.pl www.gieldaogloszen.pl www.kupsprzedaj.pl www.kokosy.pl www.mojpupil.pl www.ofertka.pl www.przygarnijzwierzaka.pl www.spacerek.net www.nasipupile.pl Quote
MakS Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Biafra napisał(a):Kornelia sama sobie zaglądnie. Nowym oczkiem :loveu: rana po wycięciu naroslibardzo ładnie się goi. Kornelia jest bardzo zdyscyplinowana i nie drapie szwów Jeszcze tydzień i ie będzie śladu po zabiegu Kornelciu, super wieści!!!!!:multi: tak się cieszę, że coraz bardziej odżywasz:multi::loveu: Quote
Jasza Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Melduję się na wątku po urlopie! Laro, czy ja czasami już się nie stałam dłużniczką?:oops: Quote
__Lara Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 Jasza napisał(a):Melduję się na wątku po urlopie! Laro, czy ja czasami już się nie stałam dłużniczką?:oops: No właśnie Jaszo możesz mi napisać ile ostatecznie deklarowałaś na Kornelię? 5zł? w kajecie mam zaznaczone, że tylko raz wpłaciłaś, razem z bazarkiem, 22.07 ;) Quote
maciaszek Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Jakie są szanse na telewizyjne wystąpienie Kornelii? Quote
__Lara Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 maciaszek napisał(a):Jakie są szanse na telewizyjne wystąpienie Kornelii? Właśnie, też mnie to ciekawi? i kiedy miałby być ten programik?? bo narazie z ogłoszeń cisza :shake: Quote
Recommended Posts